Kokoşş Hatunlar Kulübü

yokkız psoetle psşiyor benım tarıf posetsızdııı ben sey amacıyla sordum patesın tadı nasıldı yanı nası pişyti derken ok

bucu esma demişti hatrlrsan sebzeli yap arpacık soğanla poşete koy diğer poşetede magginin çeşnisile taukları koy demişti patates pişmişti delmiştim diğer poşette pek lezzetliydi maggi çeşni ile poşeti var öyle satılyo ama ayrı yap demişti çok güzeldi

yokkız psoetle psşiyor benım tarıf posetsızdııı ben sey amacıyla sordum patesın tadı nasıldı yanı nası pişyti derken ok

güzeldi güzel kotu olsa koce yemz zaten soslu falnnda daha guzl olduuu senın trfıde poştlı yapablrz ama dımı denemk lazm

kızlar balerın.com dan urun alan varmı parfum alayım dedım ama orjınal dır deılmı sorun cıkmazzz

güzeldi güzel kotu olsa koce yemz zaten soslu falnnda daha guzl olduuu senın trfıde poştlı yapablrz ama dımı denemk lazm

yok tatlım poşetli değill şimdi anlatayım patesleri uzunlamsına yanı boydan ıkıye ayıracaksın sonra ortasını oyacaksın derın oy ama sonra kızartcaksın ve karnı yarık harcını ıcıne koyup aynı normal karıyarık harcı olacak ıcıne koyduktan sonra sos yapcaksın ıste sıcaksu salca sonra fınıa verecksın zaten kızartıgın için ve harcınıda tavada yaptıgından fazla fırınlamana gerek yok bu kadar benımkı patlıcan sevmedıgınden patatesle yapmayı tercıh ederım

maggının cesnısıyle tavuk cok yaptım ben gusel oluyor ama benımkı ıstemıyor artık onuu hazır sos sevmemeye baslamıs hasbam

bu arada knorun demı glass sosuyla kusbası et yaptım ben cok gusel oldu tavsıye ederımm

nasıl bi sos o yani çeşni gibimi yoksa acılı gibimi

Son düzenleme:

bende hazır sos sevmem kullanmamm hıcc

nan koket nasıl ılk duydunnnn hehehe ii neyse bakaym bırz daha

nasıl bi sos o yani çeşni gibimi yoksa acılı gibimi

hhımmm nasıl anlatsam sımdı etı normal pişirdiğinde bi su salhılar onden sonra çekerde koyulasır ya hatta ona ekmek banarsın lezzetli olur bu onun toz halı onun dokuyorsun fırın poşeti ıle pişiriyorsun iişete o anlatığım sos daha fazla oluyor hanı restorbtlarda etın ustune dokerler sole koyu renklı sıyaha yakın bı rengı olur işte ole bısey anatabıldım mı bılemeyorum

aferım lenn
gaza geldın dımekkı sayemde
bende bı salaat ettım paluk yedıkk
allah kolaylik versin cnm haftasonu calismak dahada zor geliyor insana sanki
sağol cnm ınankı cok zor hemde coooookk
keşke ctesı çalışılmayan bı iş bulsamm
hayyyyy onun totusuna it mıcsınnnn

gosel karusunnnn ıste bırak o kossun peşindee beeeeeeeeee

heççç
GELDİM GUNEŞİM YETTİMMMMMM

gunaydın kislarrr HAYIRLI CUMALAR HERKESE
h geldun cnmm
yok bura profil albüme koycam sen görmüşmüdün bu resmi hatrlamıom bakarsın işte paşanın gözleri ben yafff

bakarım ama suan cok yoğunm yaa

kaçkez gırıp cıktım buraya bı yazamadım nefes aldrmıoo patron cokta sinirli aşaa yukarı ın cık belkı 100 oldu bı saate

hoş geldın yavru böcükkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…