yokkk becum koket diyorya cok değişik şeyler yapıyor soleyemem dıyor yaaa ben de ne yapıyorkı onu bulamıyorum
yokkk becum koket diyorya cok değişik şeyler yapıyor soleyemem dıyor yaaa ben de ne yapıyorkı onu bulamıyorum
anaaa bende bugunde paristen yırrtttım dıye fınk atıyommmm kacan kovanır kızımmmm
yokkız psoetle psşiyor benım tarıf posetsızdııı ben sey amacıyla sordum patesın tadı nasıldı yanı nası pişyti derken ok
canımmm pataesı kızartcak sın onceden osaman oluyor benım tarıfde çiğdendi berbat oldu
yokkız psoetle psşiyor benım tarıf posetsızdııı ben sey amacıyla sordum patesın tadı nasıldı yanı nası pişyti derken ok
güzeldi güzel kotu olsa koce yemz zaten soslu falnnda daha guzl olduuu senın trfıde poştlı yapablrz ama dımı denemk lazm
kızlar balerın.com dan urun alan varmı parfum alayım dedım ama orjınal dır deılmı sorun cıkmazzz
bende oktay ustadan bakmıştım patatesi pişirdiğini görmemiştim yada atlamışım ondan fena olduydu...Eşim ne dalga geçmişti küstahh
bucu esma demişti hatrlrsan sebzeli yap arpacık soğanla poşete koy diğer poşetede magginin çeşnisile taukları koy demişti patates pişmişti delmiştim diğer poşette pek lezzetliydi maggi çeşni ile poşeti var öyle satılyo ama ayrı yap demişti çok güzeldi
mercimeği fırına iyi veriyor kıvamında
kadın olduğunu hissettiryo karşı tarafa daha ne diyim bucuuuuuuuuuuuu
ben kaçmayı bilmiom galiba ahh nenem ahhh bunu öğretmediydiii
kızlar balerın.com dan urun alan varmı parfum alayım dedım ama orjınal dır deılmı sorun cıkmazzz
maggının cesnısıyle tavuk cok yaptım ben gusel oluyor ama benımkı ıstemıyor artık onuu hazır sos sevmemeye baslamıs hasbam
bu arada knorun demı glass sosuyla kusbası et yaptım ben cok gusel oldu tavsıye ederımm
maggının cesnısıyle tavuk cok yaptım ben gusel oluyor ama benımkı ıstemıyor artık onuu hazır sos sevmemeye baslamıs hasbam
bu arada knorun demı glass sosuyla kusbası et yaptım ben cok gusel oldu tavsıye ederımm
nasıl bi sos o yani çeşni gibimi yoksa acılı gibimi
bende hazır sos sevmem kullanmamm hıcc
nan koket nasıl ılk duydunnnnhehehe ii neyse bakaym bırz daha
günaydınn kızlarrrr nasılsınızzz??
kım va r kım yok ee tabekı kımse yok laf olsun dıye soledımm:)
bocuk asul sende garu olmas la bana dun ole deıdn vhatsupta valla gıttım markete tavuk pirzolaa aldım patets sogan domates bıber guzle bı r sos tavuk yaptım poşette yanına pilav ohhh mıss mıss kocamda hatta bugn işe gotrduu yemeklerın kalanınııı huhuu naberrr:):)
sağol cnm ınankı cok zor hemde coooookkallah kolaylik versin cnm haftasonu calismak dahada zor geliyor insana sanki
hayyyyy onun totusuna it mıcsınnnn
gosel karusunnnn ıste bırak o kossun peşindee beeeeeeeeee
h geldun cnmmGELDİM GUNEŞİM YETTİMMMMMM
gunaydın kislarrr HAYIRLI CUMALAR HERKESE
yok bura profil albüme koycam sen görmüşmüdün bu resmi hatrlamıom bakarsın işte paşanın gözleri ben yafff
aferım lenn
gaza geldın dımekkı sayemde
bende bı salaat ettım paluk yedıkk
sağol cnm ınankı cok zor hemde coooookk
keşke ctesı çalışılmayan bı iş bulsamm
heççç
h geldun cnmm
bakarım ama suan cok yoğunm yaa
kaçkez gırıp cıktım buraya bı yazamadım nefes aldrmıoo patron cokta sinirli aşaa yukarı ın cık belkı 100 oldu bı saate