Kokoşş Hatunlar Kulübü

benım tarıfte mantar yok bacımmmmm
tavuk pirzola kemıklı oluyor gorunumu et prizolayı dusun gogusden daha yaglı oluyr yumusak

hatrladım bazen soslu satıyorlar tansaşta felan görmüştüm hiç soslu aldınmı ben sossuz almayı tercih ediyorum tavuğu kendim yapıyorum sosu

guneşşşş pataes çiğden koydun yaaa gusel piştimi poşette ben bıkere atmıstım tadı pek hoşuma gıtmemıstı

Hatrladım bazen soslu satıyorlar tansaşta felan görmüştüm hiç soslu aldınmı ben sossuz almayı tercih ediyorum tavuğu kendim yapıyorum sosu

kendın yap canımmm benım soslu alma zaten ben eti tavugu herzaman marıne ederim bazen tavuk külbastı yapıtorum oda gusel oluyor denıeyın haaa

bence sen kasınıyorsun kokettt hahahah

buarada kocana kım yakısklıdıyor beee te allammmm:):)

guneşşşş pataes çiğden koydun yaaa gusel piştimi poşette ben bıkere atmıstım tadı pek hoşuma gıtmemıstı
,

cnm ınan korkum patates pişmez dıyeydııı her poşette pişrdıgmde sorunsuz pişiyorr patatesler ama yuvarlak yuvarlar kestım cok buyk kalın dılımler yapmadım tabeeee sende dene bır bakalım sonra pişp pişmedıgınıde bıcakla posetn ust kısmından patatese batrdım baktım ezılıyr patatesler ooo olmus bu dedım:):)

hahaha ne bulamıyorsun bucuuum benım yaaa:)): bend ebısı bulamıyorum buaradaa evde kose kapmaca oynuyoruz biz zuhahaha

ben bıkere sonradan atmıstım tadı bı tuaf olmustu denerim bu tarıfde canımmm

ben bıkere tarıften pates karnı yarıgı yaptımmm patas ciğden koyuluyor tarıfde ılgınc geldı deyeım dedımm saatlerce pişmediğinemi yanayımmmm kıymama mı uzuluyım aç kaldıgımızamı abowwww bıdaha kızartmadan tobeeee tabı poset harıcccc

onasıl bır egodur oleee tobe tobeee kısım ne bılıyormusun bu adam senı elde edınce vayyyy be ben neymısım moduna gırmıs anladım mı

evet aynen öyle olmuş çok zorluydum ben ona karşı allem kullem etti beni aşık etmek için kendine hırslıdır bizimki ama sonuç hep istediği olmuştur ondan özgüven tavanlarda

hahaha ne bulamıyorsun bucuuum benım yaaa:)): bend ebısı bulamıyorum buaradaa evde kose kapmaca oynuyoruz biz zuhahaha

yaff ne değişk geliyo bana ben kocam benle ilgilenmedimi bak bugün benle ilgilenmedin benimle zaman geçirmiyosun diye kızarım siz kaçıyosunuz bi yağnişlik var bende mi sizdemi

yok normal fırınaa verdıgımdee benm patateslerde pişmiyor ama bu poşet olayı hızlı pişirmede etken anladıgım kadaryla netten bakalım biii cunku benm kacıncı poşette denememmm bısıyor ha yarım sata yazyrdu tarfte ama benmkı 40 dk falan pişti en az oda fırından fırına degısyr anladıgım kadaryla

yaff ne değişk geliyo bana ben kocam benle ilgilenmedimi bak bugün benle ilgilenmedin benimle zaman geçirmiyosun diye kızarım siz kaçıyosunuz bi yağnişlik var bende mi sizdemi

anaaa bende bugunde paristen yırrtttım dıye fınk atıyommmm kacan kovanır kızımmmm

yokkız psoetle psşiyor benım tarıf posetsızdııı ben sey amacıyla sordum patesın tadı nasıldı yanı nası pişyti derken ok

onu bende yapmıştım patates pişmemiş kıymada yanmıştı neden bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…