Kokoşş Hatunlar Kulübü

Gülmeyi öğrettim çocuğaa ama bağrdığında korkarsın bu ses ondanmı çıkyo die..

doğrudur
cazgır olcekk desene
çok lezzetli olyomuş... 10 dk pişyomuş... 3 tane baklava böreğine sarılıyor rulo yapılarak kesiliyo...

3 tane mı daha fazla deıl mı
ben denıycem h sonu anamlara bakalım
hadin görüşürük süt iznim geldi kaçıyoreee ben

ulen bende bu sırf ızınler ıcın cocuk yapasım gelıoo garuya bak 2 de cıkıoo

Acl ısım cıktı gelcm yrm saat surmz kaybolmyn dıcektmkı herks kayıppp burcm msn acrm bırzdn

doğrudur
cazgır olcekk desene

3 tane mı daha fazla deıl mı
ben denıycem h sonu anamlara bakalım

ulen bende bu sırf ızınler ıcın cocuk yapasım gelıoo garuya bak 2 de cıkıoo

ahahah yapmaya gerek yok laaaa bu mıgrsda satılıyor alaçatı tahinli kurabiye diye onu al ustune pudra şekeri dok tamamdır

böcük bacım kızz sırf bende ızın muhabttını dusunınce bibek yapsamkı acep dıyorummmmmmmmmmm

bende bendeeee
ahahah yapmaya gerek yok laaaa bu mıgrsda satılıyor alaçatı tahinli kurabiye diye onu al ustune pudra şekeri dok tamamdır

olm ben ona sevgımı katcam
onlar katmamıştır
kocemede ellerımle yedırcemm pudralar dökule dökuleeeanlarsın yaaaa

geldım burcum ama dleı gıbı yogunzz daha çişe bile gıdemedım ayıptr solemesı hahaha

Koket senin şu tatlından yaptım
Misafirim gelicek ama görüntüsü biraz tuhaf ya kaç adet yufka oldugu yazmıyodu bende kattım karıştırdım
Kısır yaptım bide böreekk poğaça prenses tatlısı.
İnşallah güzel olmuştur rezil olurum yoksa Akşamada misafirim var la tarif veriyolar kaç yufka deseler bari
Bizde rezil olmasak :26:

Yok yavrucum erken kalkıyodum aslında artık hep camış kocam yüzünden değişiyo düzenim.
Sonra öle kalıyorum erken bişey yapmam gerektiğinden gitmiyorum.
Ama Kuran'a gittim tam yaklaşmıştım aradılar gelmiyomusun die ay gitmeseydim çok mahçup olurdum neyse gittim ama erken gelirim demiştim
Ben erken gidicemde millette görücek :26: Huyumu biliyolar ama napiimmm İnşallah canım evimizde olur işimizde bebişimizde hayırlısı ile.
Sanki sapugum ben ya bi bayan işte bak sonra kabul et neetcem pc den onnara
hevukkk uyuyann guzl yanls anlama bıkc kısı ekledı benı buaralrrrr karstryrm bas harfın neydı ısmınn bakcam sana sımdı gercı az buck htrlyrm senı ama

Güneş'im baş Harfim Güneş'in G si Artık uyuyamıyorum ya
Bugün erken kaktım yine ama nerdeyse ağlıycaktım gece geç yatınca kalkılmıyoki

bırak camış kocenısen düzen koy hayatına bacumm
o çalışsın koysun işlerı yoluna
çalışma saatlerınıde konuşsaydın kocenle öle kalamam geçlre kadar dıye:)

ıyıkı gtmışsın cnm
kocaman amın duaların içinılk etkısını gördummm kredıler düşmüş eğer 80 bın e ev bulursam hemen dalcamm hemennnn ah ahh geçen yıl 80 e ev vardı tamkarşı apartman
hemde benım evden büyük ve kullanışlı ama kocem çalışmıyordu güvenemdım
gerı ödemesıde 1100 lere gelıo kira ödemektense kredı öderım maaşımda artar bıle cok şükür

ya yok cnm yaa benım aklıma başka bırı geldı sonra faceden baktımmm sensınnn hee dedım o
kabul etmış ztaenn bacumm
bende tanımasam eklemezdımkı

Merhabaa Kızlarr. Gününüz Güzel Geçiyodurr Umarımm. Hepinizee Öpücüklerrr:13::13::13:

Böcüğüm o düzenden anlarmı ayu benim herif.
Ben erken gel desem sabaha kadar gelmez Balık burcu illa yapcak kendi dediğini.
Heheh bak ne hayırlı ağzım var benim .Herşeyde vardır bi hayır canım hayırlısı değilmiş o ev inşallah dahada güzelleri senin olur.(amin)
Biz daha ev işine hiç bakmadık bile 700 lira kira veriyorum içim gidiyo ya okadar parayı vermeye.
Dükkanın işleri iyi olur inşallahda kurtuluruz kiradan.
Eşin bulurdu aslında sıkışınca iş canım hemen.
Sıkıya geldilermi nasıl buluyora ama hayırlısı dediğim gibi.
Yaptınmı tahinli rulodan pudraları döküle döküle yedirdinmi kocana
Ben yaptım bayağı lezzetli bişeymiş çokta oluyor dün öğlende akşamda misafirim vardı bayağı kaldı mazemelerim bugünde çağırdım gelmediler
Kime yedircem ben onnarı.
Yaparsanız 2 rulo yapın 1 tane bile yeter
Ben 3 rulo yaptım çok oldu..

Kızlar Bu saatte Yoksunuzz dimi. Şimdi Hepiniz Uyuyosunuzdur. Neysee Uyuyun hadii

cnm 3 tane yufka üst üste koyuyrsun sonra harcı hepdine yedirip rulo yaıyosun V gibi kesiyosun süper yaptım çıtır gibi bol cevizli süper oldu çayın yanına hem pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…