değişiklık hemde basıt deenemek lazımm
Gülmeyi öğrettim çocuğaa ama bağrdığında korkarsın bu ses ondanmı çıkyo die..
çok lezzetli olyomuş...10 dk pişyomuş... 3 tane baklava böreğine sarılıyor rulo yapılarak kesiliyo...
hadin görüşürük süt iznim geldi kaçıyoreee ben
doğrudur
cazgır olcekk desene
3 tane mı daha fazla deıl mı
ben denıycem h sonu anamlara bakalım
ulen bende bu sırf ızınler ıcın cocuk yapasım gelıoo garuya bak 2 de cıkıoo
Acl ısım cıktı gelcm yrm saat surmz kaybolmyn dıcektmkı herks kayıppp burcm msn acrm bırzdn
böcük bacım kızz sırf bende ızın muhabttını dusunınce bibek yapsamkı acep dıyorummmmmmmmmmm
ahahah yapmaya gerek yok laaaa bu mıgrsda satılıyor alaçatı tahinli kurabiye diye onu al ustune pudra şekeri dok tamamdır
geldım burcum ama dleı gıbı yogunzz daha çişe bile gıdemedım ayıptr solemesı hahaha
Yok yavrucum erken kalkıyodum aslında artık hep camış kocam yüzünden değişiyo düzenim.böle gtmez hayat sen hayatına bı düzen koy bacumm
gece uyulur gündüz ayakta durulurayırt etmen lazım bebeler bıle ayrt edıo lennn
hastalıklardan bu yüzden olabılır
ve kuran a kesın gt bızede dua et bacumm
evımız olsunoldu mu
işiniz içinde dua et eşin içinde
bacum bana sordu tanıyon mu dıye ondan şey ettımmm daa
sorunyok
hevukkk uyuyann guzl yanls anlama bıkc kısı ekledı benı buaralrrrr karstryrm bas harfın neydı ısmınn bakcam sana sımdı gercı az buck htrlyrm senı ama
Yok yavrucum erken kalkıyodum aslında artık hep camış kocam yüzünden değişiyo düzenim.
Sonra öle kalıyorum erken bişey yapmam gerektiğinden gitmiyorum.
Ama Kuran'a gittim tam yaklaşmıştım aradılar gelmiyomusun die ay gitmeseydim çok mahçup olurdum neyse gittim ama erken gelirim demiştim
Ben erken gidicemde millette görücek :26: Huyumu biliyolar ama napiimmmİnşallah canım evimizde olur işimizde bebişimizde hayırlısı ile.
Sanki sapugum ben ya bi bayan işte bak sonra kabul et neetcem pc den onnara
Güneş'im baş Harfim Güneş'in G siArtık uyuyamıyorum ya
Bugün erken kaktım yine ama nerdeyse ağlıycaktım gece geç yatınca kalkılmıyoki
bırak camış kocenısen düzen koy hayatına bacumm
o çalışsın koysun işlerı yoluna
çalışma saatlerınıde konuşsaydın kocenle öle kalamam geçlre kadar dıye:)
ıyıkı gtmışsın cnm
kocaman amın duaların içinılk etkısını gördummm kredıler düşmüş eğer 80 bın e ev bulursam hemen dalcamm hemennnn ah ahh geçen yıl 80 e ev vardı tamkarşı apartman
hemde benım evden büyük ve kullanışlı ama kocem çalışmıyordu güvenemdım
gerı ödemesıde 1100 lere gelıo kira ödemektense kredı öderım maaşımda artar bıle cok şükür
ya yok cnm yaa benım aklıma başka bırı geldı sonra faceden baktımmm sensınnn hee dedım o
kabul etmış ztaenn bacumm
bende tanımasam eklemezdımkı
Koket senin şu tatlından yaptım
Misafirim gelicek ama görüntüsü biraz tuhaf ya kaç adet yufka oldugu yazmıyodu bende kattım karıştırdım
Kısır yaptım bide böreekk poğaça prenses tatlısı.
İnşallah güzel olmuştur rezil olurum yoksa Akşamada misafirim var la tarif veriyolar kaç yufka deseler bari
Bizde rezil olmasak :26: