Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınn kızlarrrr nasılsınızzz??

kım va r kım yok ee tabekı kımse yok laf olsun dıye soledımm:)

bocuk asul sende garu olmas la bana dun ole deıdn vhatsupta valla gıttım markete tavuk pirzolaa aldım patets sogan domates bıber guzle bı r sos tavuk yaptım poşette yanına pilav ohhh mıss mıss kocamda hatta bugn işe gotrduu yemeklerın kalanınııı huhuu naberrr:):)

allah kolaylik versin cnm haftasonu calismak dahada zor geliyor insana sanki

hayyyyy onun totusuna it mıcsınnnn

gosel karusunnnn ıste bırak o kossun peşindee beeeeeeeeee

Günaydin hosgeldin cnm
posette nasil pisirdinki ? :44:

tarıf verrr bakalım guneşşş hanımm

bende gecen coban kavurma yaptımmmmm pek gusel oldu bıde pratık nannnn

Ben istedim canım tesettürü.
evlenmeden öncede tesettürlüydüm..
Ooo ii sohbet etmişsiniz ben bugün kalkamadım ya geç uyandım yine.

çok güzel bi bayansın ondan sordum cnm..Eşin zorluyorsa kızacaktım...ama kendi kararınmış saygı duyarım

Günaydin hosgeldin cnm
posette nasil pisirdinki ? :44:

fırın poşetınde canımmm
cabuk pişiyor oyle olunca hem:)

tarıf verrr bakalım guneşşş hanımm

bende gecen coban kavurma yaptımmmmm pek gusel oldu bıde pratık nannnn

tatlım ınan tarıf dıye bişi yok hehehe dun nette baktım farklı bişi varmı dıye yok farklı bir tarfff bıldıgımı yaptım tavukları yıkadım pataes dogradım sogan yesıl bıber domates sarımsak hepsını legene doktum sonra kırmızı toz bıber kara bıber kekık cok az bır salca cok azda yag tuz koydum karıstırdım soslamıs oldum boylece posete doldurdum agzını bagladım sonra tepsıye koydum usteen bıkac kurdanla delık attım pişti 40 dk surdu surmeddı yanınada pılav guzl olmustu ben tavuk yemem pek cok az sıklıkla yapıyordum kocam sevıyor hep yap dıyor baktım omurde tavuga baayılıyor demekkı haaftada 1 bunu yapcam aslında defne yapragıda atıyorum tavuguna guzl bır koku verıyor ama dun evde defne yapragım yok tu kuzum. sen ver tarıfı bakalımmmm ıyı oluyor boyle arada pratık tarfler ugrastırıcı tarfler vermeyın haaa:)

bunu bende farkettim cnm erkek milletini kiskanmicaksin yoksa totolari kalkiyor bidaha zor iniyor

bencede biz daha önemliyiz naparlarsa yapsınlar

telini kurcalayıp face karıştıryodum sonra kendime kızdım onu nekdar önemsediğimi onsuz olmıcağımı düşünüp havalara girmeye başladı...

hatta nekdar yakşıklı kocan var lafınından nefret eder oldum bana bu lafı söylüyor küstah olmaya başladı : nekdar şanslısın nekadar yakışıklı kocan var.. lafa bak

yok bura profil albüme koycam sen görmüşmüdün bu resmi hatrlamıom bakarsın işte paşanın gözleri ben yafff

Güneş cahil demede tavuk pirzola nasıl oluyor yaa baget ve tavuk göğsü biliyorum hatta kelebek biliyorum ama pirzola nasıl oluyor

hayyyyy onun totusuna it mıcsınnnn

gosel karusunnnn ıste bırak o kossun peşindee beeeeeeeeee

haklısın işte ama eşşk gibi onun parislerine hayran olduğumu biliyo bikere...

hani asmalı konakta özcan denizle kadın birbirleri ile kavga ediyolardı şiddetli sonra parisle bitiyodu hep heyecanlı oluyordu onun gibi oluyor...

Kafa yapısı uymasada başka şeler uyuyor dostummmm bu insanı bağlıyor işte kendi bensiz olsa hayatta inanmam başkası ile bunu yaşasın aslaaa bunu biliyor bence

Güneş cahil demede tavuk pirzola nasıl oluyor yaa baget ve tavuk göğsü biliyorum hatta kelebek biliyorum ama pirzola nasıl oluyor

haha ne chaıl dıcem kız ınan tavuklr hakkında cok bılgıye sahıp dıılım tavuk pirzola yazıyrdu aldım hihih but gibi bişi işte oda farktmz tavugn neresını pişirrsen pişr işte

cnm bende bundan sordum yatak odam küçük benim beşik şu tüllü olan küçük gelecek 6 ay bitiminden sonra odasına büyük beşiğe alıştrmam lazım:26: çok zor olucak belki ama sen yapmışsın bebefon bizdede var chicconun almıştım baya ses net geliyor odasında açarım ....

korkarmı beni istermi onu bilemedim ...birlikte yatıp uyuduktan sonra oraya geçirmek zor olmazmı uyanıyor uykusu ağır değil bide zor uyuyor zaten ben 23:00 e doğru yatak odasında onu hafif gece lambasında uyutup kapatıyorum yarım saat cebelleşiyorum bazen çok inat ediyor yorgun olsada ...

Birde emziryorum odasına koltuk koymak lazım nerde emzircem alıp yatak odasına götür emzir getir ufffffffffff çok karışık olmaz koltuk lazım sandelyede olur aslında :44:

manyaksın nannn sen parislerine deli oluyormussssss ne yapyokı laa kocan parisde amudamı kalkıyor azgun garu senıııı

ahahahahah bunu kocen dıyor dımı kendıneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…