koy bakemm
telden yolla ıstersen da
yok sanırım vaktı yok kuzum cunku cepten ble 2 kelıme ancak edıyoz
ben 10 olmadan uydummmöle bı uymuşumkııı sorma
baya dınlendımmm
ben ameleyımmm cnm maalesef çalışıyorum
kılıksız belki ama aşk işte mokada otada konuyor...
Kıskanıp duryo şimdi beni çatlasın iyi oldu işe başladığım kendime özgüvenim geldi tekrar
Hele oğlumun prensesi oluyum daha çok kıskanacak çok sevsin oğlum beni ...
Artık kıskançlık krizlerine girmiyom totosu kalkıyo öyle yapınca
günaydınn kızlarrrr nasılsınızzz??
kım va r kım yok ee tabekı kımse yok laf olsun dıye soledımm:)
bocuk asul sende garu olmas la bana dun ole deıdn vhatsupta valla gıttım markete tavuk pirzolaa aldım patets sogan domates bıber guzle bı r sos tavuk yaptım poşette yanına pilav ohhh mıss mıss kocamda hatta bugn işe gotrduu yemeklerın kalanınııı huhuu naberrr:):)
Kım va r kım yok ee tabekı kımse yok laf olsun dıye soledımm:)
bocuk asul sende garu olmas la bana dun ole deıdn vhatsupta valla gıttım markete tavuk pirzolaa aldım patets sogan domates bıber guzle bı r sos tavuk yaptım poşette yanına pilav ohhh mıss mıss kocamda hatta bugn işe gotrduu yemeklerın kalanınııı huhuu naberrr:):)
Ben istedim canım tesettürü.
evlenmeden öncede tesettürlüydüm..
Ooo ii sohbet etmişsiniz ben bugün kalkamadım ya geç uyandım yine.
Günaydin hosgeldin cnm
posette nasil pisirdinki ? :44:
tarıf verrr bakalım guneşşş hanımm
bende gecen coban kavurma yaptımmmmm pek gusel oldu bıde pratık nannnn
bunu bende farkettim cnm erkek milletini kiskanmicaksin yoksa totolari kalkiyor bidaha zor iniyor
koy bakemm
telden yolla ıstersen da
yok sanırım vaktı yok kuzum cunku cepten ble 2 kelıme ancak edıyoz
ben 10 olmadan uydummmöle bı uymuşumkııı sorma
baya dınlendımmm
ben ameleyımmm cnm maalesef çalışıyorum
kım va r kım yok ee tabekı kımse yok laf olsun dıye soledımm:)
hayyyyy onun totusuna it mıcsınnnn
gosel karusunnnn ıste bırak o kossun peşindee beeeeeeeeee
tarıf verrr bakalım guneşşş hanımm
bende gecen coban kavurma yaptımmmmm pek gusel oldu bıde pratık nannnn
bencede biz daha önemliyiz naparlarsa yapsınlar
telini kurcalayıp face karıştıryodum sonra kendime kızdım onu nekdar önemsediğimi onsuz olmıcağımı düşünüp havalara girmeye başladı...
hatta nekdar yakşıklı kocan var lafınından nefret eder oldumbana bu lafı söylüyor küstah olmaya başladı : nekdar şanslısın nekadar yakışıklı kocan var.. lafa bak
Güneş cahil demede tavuk pirzola nasıl oluyor yaa baget ve tavuk göğsü biliyorum hatta kelebek biliyorum ama pirzola nasıl oluyor
canım ben 6 aylık olana kadar ayırmadım odamızı. biz onun odasında yattık. yatak odama beşik vs koyacak yer yoktu. 6 aylık olduktan sonra onu odasında bırakıp geçtik odamıza. çekyatta yatmaktan çok rahatsızdık zaten. o günden beri bebefon kullanıyorum. çok rahat oldu. etkilenecek bişey yok ki canım. bebefon olunca en ufak kıpırtısını duyuyorsun. ama 6 ayı fazla geçirme derim.
bir ara gece ben yanımda uyutup yatağına koyuyordum. sonra odasında bekledim uyuyana kadar. öyle öyle kendisi yatıp uyamaya alıştı. birde ben geceyi öğrensin diye akşam olunca ışık açmadım hiç. odasını ayırınca gece uyandığında banyonun ışığını açtım uykusu açılmasın diye. şimdi ışığını kapatıp iyi geceler diyorum. yatağında sütünü içer ve uyur.
bazen beni çağırır uyumaz huysuzluk eder ama arada.
maşallah güzel alıştırdım.
çoban kaurma seiyom ama mantar koyuyorlar onu sevmiom
haklısın işte ama eşşk gibi onun parislerine hayran olduğumu biliyo bikere...
Hani asmalı konakta özcan denizle kadın birbirleri ile kavga ediyolardı şiddetli sonra parisle bitiyodu hep heyecanlı oluyordu onun gibi oluyor...
Kafa yapısı uymasada başka şeler uyuyor dostummmm bu insanı bağlıyor işte kendi bensiz olsa hayatta inanmam başkası ile bunu yaşasın aslaaa bunu biliyor bence
bencede biz daha önemliyiz naparlarsa yapsınlar
Telini kurcalayıp face karıştıryodum sonra kendime kızdım onu nekdar önemsediğimi onsuz olmıcağımı düşünüp havalara girmeye başladı...
Hatta nekdar yakşıklı kocan var lafınından nefret eder oldumBana bu lafı söylüyor küstah olmaya başladı : Nekdar şanslısın nekadar yakışıklı kocan var.. Lafa bak