Kokoşş Hatunlar Kulübü

yavru bocuk hahaha:)

benm yavru gus yenı bısı ogrenms sen bocuklusun dıyorrr herseye bocuklu dıyor herlde bızm yuzumzden bazn yere dusrnce alma bocuklendı o falan dıyorz cocuk kotu etkılenms bellı:)):

Son düzenleme:
sen azgun oldugundan kaçamıyonnn laaa
aslında ben parısı sevıyorumm ama sonrasındaki ritüellerden hoşlanmıyorummm o üşendiriyor beni

sorma yaa hele bebek olunca onu bırakıp duşa girmek çok zor oluyor duştayken ağlıyor duşa kabini kaçdefa açıp ciiiiiikk yaptığımı bilyom hafta sonları tabeee kaynana yokken ..

dğer zmanalr gece olduğu için çağan uyuyor oluyor...Ay biara tam parise gidiyoruz çağan ağladı tabii benim motivasyon bozuldu

sorma yaa hele bebek olunca onu bırakıp duşa girmek çok zor oluyor duştayken ağlıyor duşa kabini kaçdefa açıp ciiiiiikk yaptığımı bilyom hafta sonları tabeee kaynana yokken ..

dğer zmanalr gece olduğu için çağan uyuyor oluyor...Ay biara tam parise gidiyoruz çağan ağladı tabii benim motivasyon bozuldu

ulen yoksa cocuuuu bırakıp 2 nız bırdnmı gıryrsunz dusaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yemege kacore ogledn sonra herkesııı burda bulcm yoklama alcm ona gore hıııı

hhımmm nasıl anlatsam sımdı etı normal pişirdiğinde bi su salhılar onden sonra çekerde koyulasır ya hatta ona ekmek banarsın lezzetli olur bu onun toz halı onun dokuyorsun fırın poşeti ıle pişiriyorsun iişete o anlatığım sos daha fazla oluyor hanı restorbtlarda etın ustune dokerler sole koyu renklı sıyaha yakın bı rengı olur işte ole bısey anatabıldım mı bılemeyorum

hımm biftek yemiştim dışarda dökmüşler baharatlı bi sostu o demi

hoş geldın yavru böcükkkkkk

h gördukkk:KK42:
yavru bocuk hahaha:)

benm yavru gus yenı bısı ogrenms sen bocuklusun dıyorrr herseye bocuklu dıyor herlde bızm yuzumzden bazn yere dusrnce alma bocuklendı o falan dıyorz cocuk kotu etkılenms bellı:)):

ne gülüyon lennn
yavruym tabe:63:

aslanım yaa aferım onaaa

kosketttt o resımlerı görduydum ama cokşeker yaaa
gülmeye başlamışşşşş kerataaa ulubatluuu:nazar::nazar::nazar:

önemlı bişi yok boşver
takıl baa:KK23:

h geldın cnm
ohh valla bıde benım eve gtsenn mok göturuyoo

çalşınca ne etcen sen artık kasanın başında uyursun:KK1:

Valla uyurum bugünde kuran var ama gidemiyom ya uykum var belim feci ağırıyo gitmemde lazım kaldım öle :KK14:
hevuk brck ı sen mı eklıon facede:26:

Evet ben ekledim Güneş'ide ekledim. Resmini görünce tanıdım ekledim nedenki?

Valla uyurum bugünde kuran var ama gidemiyom ya uykum var belim feci ağırıyo gitmemde lazım kaldım öle :KK14:

hevukkk uyuyann guzl yanls anlama bıkc kısı ekledı benı buaralrrrr karstryrm bas harfın neydı ısmınn bakcam sana sımdı gercı az buck htrlyrm senı ama

böle gtmez hayat sen hayatına bı düzen koy bacumm
gece uyulur gündüz ayakta durulur:KK1:ayırt etmen lazım bebeler bıle ayrt edıo lennn
hastalıklardan bu yüzden olabılır
ve kuran a kesın gt bızede dua et bacumm
evımız olsun:KK17:oldu mu
işiniz içinde dua et eşin içinde:KK22:

bacum bana sordu tanıyon mu dıye ondan şey ettımmm daa
sorunyok

X