Kokoşş Hatunlar Kulübü

Evet Fazlaa Kimse Yok Bugün..

Ne yapim canımm takılıyorum evde iştee

Akşamın olmasını bekliyorumm..

Sen Ne yapıyorsun ??

öğlen herkes burdayım ne güzel sonra sanırm işlerı cıktı
benımde işim cok ama herşey ters gıdıyoo
ortı gelcek fatura kescem onu beklıyorum başka işim yok
saat 6 olsada cıksam gtsem
bugun balık ısmarlıycak kocem

canım ben 6 aylık olana kadar ayırmadım odamızı. biz onun odasında yattık. yatak odama beşik vs koyacak yer yoktu. 6 aylık olduktan sonra onu odasında bırakıp geçtik odamıza. çekyatta yatmaktan çok rahatsızdık zaten. o günden beri bebefon kullanıyorum. çok rahat oldu. etkilenecek bişey yok ki canım. bebefon olunca en ufak kıpırtısını duyuyorsun. ama 6 ayı fazla geçirme derim.
bir ara gece ben yanımda uyutup yatağına koyuyordum. sonra odasında bekledim uyuyana kadar. öyle öyle kendisi yatıp uyamaya alıştı. birde ben geceyi öğrensin diye akşam olunca ışık açmadım hiç. odasını ayırınca gece uyandığında banyonun ışığını açtım uykusu açılmasın diye. şimdi ışığını kapatıp iyi geceler diyorum. yatağında sütünü içer ve uyur.
bazen beni çağırır uyumaz huysuzluk eder ama arada.
maşallah güzel alıştırdım.

çok sevıyomusss ne buluyosa kılıksız harıfde anlamıyommm bu gusllıknennnnnn

kılıksız belki ama aşk işte mokada otada konuyor...

kıskanıp duryo şimdi beni çatlasın iyi oldu işe başladığım kendime özgüvenim geldi tekrar

hele oğlumun prensesi oluyum daha çok kıskanacak çok sevsin oğlum beni ...

artık kıskançlık krizlerine girmiyom totosu kalkıyo öyle yapınca

Evde olmayı özledim yafff pek rahat oluyor ....

dün oğlumla yatakta pışpış diyerek uyutmak sonra alıp yatağına koymak çok güzeldi yüzümü okşuyor burnumu çekiştiryo nasıl tatlı oldu

h geldınızz
aprıl neden uykun var cnm kaçta yattınkı

kokettımmm yerım onu ben yerr cok tatlu yaa bde brck ı oğlu kocemen olmuşşş yemelık yaa hepsı cok yakışıklı hepsıııı

beray uyku tutmadı herhal

resim koyam az sonra bak bi bck nie gelmiyor buraa bi sorun mu oldu ben yokken felan?:26:

11 gibi yattim ama ne bilim cnm uykumu tam alamadim galiba
Yarin bol bol uyurum ohhh
sen calisiyomsun yarin?

bunu bende farkettim cnm erkek milletini kiskanmicaksin yoksa totolari kalkiyor bidaha zor iniyor

resim koyam az sonra bak bi bck nie gelmiyor buraa bi sorun mu oldu ben yokken felan?:26:

koy bakemm
telden yolla ıstersen da
yok sanırım vaktı yok kuzum cunku cepten ble 2 kelıme ancak edıyoz
11 gibi yattim ama ne bilim cnm uykumu tam alamadim galiba
Yarin bol bol uyurum ohhh
sen calisiyomsun yarin?

ben 10 olmadan uydummmöle bı uymuşumkııı sorma
baya dınlendımmm
ben ameleyımmm cnm maalesef çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…