Kokoşş Hatunlar Kulübü

pays pus istemıyom ama yarın foto eklerım sıze yok zayıflama nen bole cok guselsın MAŞALLAH
BU ARA CAĞAN SESINI KEŞFETMEYE BASLAMISTIR ONDAN BAĞIRYORDUR SESINI DUYMAK ONA COK DEĞİŞİK GELİYORDUR BU ARALAR

hımm bağırdıkça bağıryo sonra bağırmaktan boğazı ağrıyo öksürüyo

odası ayrımı meloş nezman ayrıdnız?

benişm yatak odamda bilyosun tüllü beşiği var artık 7.aydan sonra odasına geçirmem lazım ona sığmayacak çünkü nasıl ayrıcam yanımdan çok zor olucak etkilencez ailecek:26: kendi odasındaki beşik büyük

Son düzenleme:
sen yapana kadar ben 2.ciyi yaparım birlikte hamiş kalalım haber ver yapcanda

ınş yaparsın cnm
arkadaş olurlar
olur verırım
ceyrekler gıtmez yerıne yenılerı gelır emın olpatronum ne alır acabakardeşlerım var 4 tane annem var babam var ohoookocemde alır eşşek değil ya bı hasır bılezık

ya sen eklısın herhal ya bulamadın mı
bende bakemm du

çok sevıyomusss ne buluyosa kılıksız harıfde anlamıyommm bu gusllıknennnnnn

ne dedı gızzzzsapıksınız len sız karı koca
kıs ceyrek gelir asılll bu zıhnıyetle 3 cuyu yapmalıydı aslındaaaaaaaaaaa
kesınlıkleee
kıssss ne hzaırlıgı sankım savasa cıkacakkkkk bız dogurana kadar hurrremmm bır ordu kuracakkkk

sen doğur öle gel bacmm
ne masraflıdır cocuk bılırım
iyi düşünmek lazımmmm pat dıye yaaprsam maddı anlamda zorda kalır sonra ona buna çatarımmm en ıyısı kendı yağımla kavrulmak onun için hazırlık bacum
kımseden bişi ummadan
doğursun annem garuda nasılsa geçım sıkıntısı yok

HEEEEE ben küçük böcüğü görmek ıstıyorummmmm

bu koket karısı çağanın bezını değiştikçe parise gitmek ıstıyordur kocesıynennn sapuk garuuuuuuuuuuuuu

merhaba ;

ne çok konuşmuşşsunuz anacım yaaaaaaaa

poyrazınannesi bu blogta harika bazen okuyorum güzel bilgiler veriyor

Hello kızlar cok yogunuzzz cok delırcem ee 2 gunnn sakındım acısını cıkarcaklar tabı haklarııı neyse aksama mesaı uzamasında baska bişi istememmm ben eee ne var ne yok anltın ozet gecun banaaaa

Selamm kızlarr ayy Çok yoruldumm evi temizledimm baştan sonaa bittimmmm Sizlerdee ne var ne yokkk ??

Hello kızlar cok yogunuzzz cok delırcem ee 2 gunnn sakındım acısını cıkarcaklar tabı haklarııı neyse aksama mesaı uzamasında baska bişi istememmm ben eee ne var ne yok anltın ozet gecun banaaaa

önemlı bişi yok boşver
takıl baa
Selamm kızlarr ayy Çok yoruldumm evi temizledimm baştan sonaa bittimmmm Sizlerdee ne var ne yokkk ??
h geldın cnm
ohh valla bıde benım eve gtsenn mok göturuyoo

Ben istedim canım tesettürü.
evlenmeden öncede tesettürlüydüm..
Ooo ii sohbet etmişsiniz ben bugün kalkamadım ya geç uyandım yine.

çalşınca ne etcen sen artık kasanın başında uyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…