pays pus istemıyom ama yarın foto eklerım sıze yok zayıflama nen bole cok guselsın MAŞALLAH
BU ARA CAĞAN SESINI KEŞFETMEYE BASLAMISTIR ONDAN BAĞIRYORDUR SESINI DUYMAK ONA COK DEĞİŞİK GELİYORDUR BU ARALAR
Böcük bebek yapmıcekmı nennnnnnn
ancak hazır olurum herhalöle düşündüm yanı
koket gül sen gül, oğlun sana da baba derse ben gülücem. bana baba diyordu ama baba dediği ton ile babasına dediği ton farklıydı.
şimdi sabah uyanır uynamaz anne diye beni çağırıyor yanına. gece sütünü içince yine seslenip biberonunu bana veriyor. çok bağlandı bana. bazen sabahları kreşe giderken babasının kucağına bile gitmiyor yapışıyor bana. çok şeker oldu paşam.
allah sana da oğlunun büyüyüp anne demesini nasip etsin.
sen yapana kadar ben 2.ciyi yaparım birlikte hamiş kalalım haber ver yapcanda
valla geliyomusun de sen bence iş çocuk ev kaynana bide paris beni çok yoruyor bacıcığım...
kocamı çok seviyom bilyosun parisler pek güzel olmaya başladı benim leopar bana oluyor bilyomusun cicilerim hepsi oluyor paris cicilerii...
laa oğlumun büllüğü büyük haa kime çekti acep puahhaha kocam bi laf dedi demem çok ayıpçı olur hahahaah
çeyrekler gider diye yapmıcak sanırım
ancak hazır olurum herhalöle düşündüm yanı
valla geliyomusun de sen bence iş çocuk ev kaynana bide paris beni çok yoruyor bacıcığım...
kocamı çok seviyom bilyosun parisler pek güzel olmaya başladı benim leopar bana oluyor bilyomusun cicilerim hepsi oluyor paris cicilerii...
laa oğlumun büllüğü büyük haa kime çekti acep puahhaha kocam bi laf dedi demem çok ayıpçı olur hahahaah
kesınlıkleeekıs ceyrek gelir asılll bu zıhnıyetle 3 cuyu yapmalıydı aslındaaaaaaaaaaa
kıssss ne hzaırlıgı sankım savasa cıkacakkkkk bız dogurana kadar hurrremmm bır ordu kuracakkkk
ne dedı gızzzzsapıksınız len sız karı koca
kesınlıkleee
sen doğur öle gel bacmm
ne masraflıdır cocuk bılırım
iyi düşünmek lazımmmm pat dıye yaaprsam maddı anlamda zorda kalır sonra ona buna çatarımmm en ıyısı kendı yağımla kavrulmak onun için hazırlık bacum
kımseden bişi ummadan
doğursun annem garuda nasılsa geçım sıkıntısı yok
görürsün cnm burda olduğun süreceHEEEEE ben küçük böcüğü görmek ıstıyorummmmm
bu koket karısı çağanın bezını değiştikçe parise gitmek ıstıyordur kocesıynennn sapuk garuuuuuuuuuuuuu
görürsün cnm burda olduğun sürece
önce senın böcuk ınş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh görürüm sende benımkını görürsün inşallah
hevuk özel değilse bişi sorabilirmiyim tesettürlü olmanı eşinmi istedi senmi istiyosun?
Hello kızlar cok yogunuzzz cok delırcem ee 2 gunnn sakındım acısını cıkarcaklar tabı haklarııı neyse aksama mesaı uzamasında baska bişi istememmm ben eee ne var ne yok anltın ozet gecun banaaaa
h geldın cnmSelamm kızlarr ayy Çok yoruldumm evi temizledimm baştan sonaa bittimmmmSizlerdee ne var ne yokkk ??
Ben istedim canım tesettürü.
evlenmeden öncede tesettürlüydüm..
Ooo ii sohbet etmişsiniz ben bugün kalkamadım ya geç uyandım yine.