- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
kız nerdesin bakem neler yapıyosun avatarın süper haa tam senlik olmuşş saçlar sarımı hala senin?
hımmm anne desin ben öğreteyimm kızı garantileriz belkim..bide ben kıza hasret gidicem gibi geliyo sanki benimm kızım olmıcakmış gbii yaaa
İNŞALLAH canımmm,
ben bıkere calışma yaptım ondada hamıle kalıcam sandım saf gıbı benımkı mantar cıkıtı tedavı oldum ılac felan ıyıyım sımdı bebıs calımalarına baslıycam
nan benım avatar aylardır var kokettt yenımı gordun laaaaaaaaaa
napam alcak surunmeye dewam edıyommmmmm senın resımlere yaprıgım yorumlara baktınmı koket
baktım yazdım bende altına çok güldüm yaa sebep-sonuç ilişkisine
babanne hurafesi işte canımone kıssss tekararlanan kelimeler kolay solendığı için baba dede gıbı kelimeleri daha cabuk soluyorlar
olmuş olmuşyok oğlumdan memnunum allaha şükür bide kızım olursa tam olur 1 kız 1 erkek kapatırız sezonu...
ekledim olmuşmu
ama kaç aydır başliycam diyosunn, başladım de artıkİNŞALLAH canımmm,
ben bıkere calışma yaptım ondada hamıle kalıcam sandım saf gıbı benımkı mantar cıkıtı tedavı oldum ılac felan ıyıyım sımdı bebıs calımalarına baslıycam
olur olur inşallah, Allah gönlüne göre versinnhımmm anne desin ben öğreteyimm kızı garantileriz belkim..bide ben kıza hasret gidicem gibi geliyo sanki benimm kızım olmıcakmış gbii yaaa
bucuuuu bilyom avatarın eski yazın değiştin herhalde şimdi incelem fırsatı buldum beğendim kırmızı arabayı çok severim uff ne parise gidilir içinde bu arabanın
babanne hurafesi işte canım
olmuş olmuş
ne sezonu kapatması, hani bir sürü çocuk yapıcaktın sennn
ama kaç aydır başliycam diyosunn, başladım de artık
olur olur inşallah, Allah gönlüne göre versinn
heee gordum canım sana nedıycem bu dogum sonu senı gençleştrımıs sankı sakın kılo verme dahada guzelleşmişsin bu arada bebıs aynı babası huyu benzemesın
valla biraz pop kaldı bide 34 beden olmuyor ama 36 da dar aliyor 35 diye bi bedende yok ne oldum bilemedim iştahım kapandı yafrum yaaa...
bucu sen face açsana kendine yaaa...seni görelim şöle arada
babanne hurafesi işte canım
olmuş olmuş
ne sezonu kapatması, hani bir sürü çocuk yapıcaktın sennn
ama kaç aydır başliycam diyosunn, başladım de artık
olur olur inşallah, Allah gönlüne göre versinn
Böcük bebek yapmıcekmı nennnnnnn
2 yıl sonra yapcemmm ınşmenepoza gırmezsemmm
catlak garuuuuu nıye 2 yıl sonre nennnnn
sapuk garu yaaaaaaaaaaaa sen parise bol bol gıtmeye basladınmı