Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız nerdesin bakem neler yapıyosun avatarın süper haa tam senlik olmuşş saçlar sarımı hala senin?

nan benım avatar aylardır var kokettt yenımı gordun laaaaaaaaaa
napam alcak surunmeye dewam edıyommmmmm senın resımlere yaprıgım yorumlara baktınmı koket

hımmm anne desin ben öğreteyimm kızı garantileriz belkim..bide ben kıza hasret gidicem gibi geliyo sanki benimm kızım olmıcakmış gbii yaaa

tobe de nan benım teyzem 4 .de buldu kızı 40 yasında 2 oğlu var bırı dış gebelık gecırdı sımdı 2 oglu 1 kızı varr oda dıyordu kızım olmıcakmı dıye Rabbim verdı ıste çok şükür

yap artık bi bebiş bak piçkolojik baskı yaparım haa

bucuuuu bilyom avatarın eski yazın değiştin herhalde şimdi incelem fırsatı buldum beğendim kırmızı arabayı çok severim uff ne parise gidilir içinde bu arabanın

one kıssss tekararlanan kelimeler kolay solendığı için baba dede gıbı kelimeleri daha cabuk soluyorlar
babanne hurafesi işte canım

yok oğlumdan memnunum allaha şükür bide kızım olursa tam olur 1 kız 1 erkek kapatırız sezonu...

ekledim olmuşmu
olmuş olmuş
ne sezonu kapatması, hani bir sürü çocuk yapıcaktın sennn

ama kaç aydır başliycam diyosunn, başladım de artık
hımmm anne desin ben öğreteyimm kızı garantileriz belkim..bide ben kıza hasret gidicem gibi geliyo sanki benimm kızım olmıcakmış gbii yaaa
olur olur inşallah, Allah gönlüne göre versinn

kıs ıste basladım dıye bı kere yaptım anadınnn benım calışma o hamıle kalırım sandım hemen sonra 1-2 kez daha yaptık ama catlama donemını gecmıstıkk sımdı cıddı bır calısm yapecem

heee gordum canım sana nedıycem bu dogum sonu senı gençleştrımıs sankı sakın kılo verme dahada guzelleşmişsin bu arada bebıs aynı babası huyu benzemesın

valla biraz pop kaldı bide 34 beden olmuyor ama 36 da dar aliyor 35 diye bi bedende yok ne oldum bilemedim iştahım kapandı yafrum yaaa...

bucu sen face açsana kendine yaaa...seni görelim şöle arada

valla biraz pop kaldı bide 34 beden olmuyor ama 36 da dar aliyor 35 diye bi bedende yok ne oldum bilemedim iştahım kapandı yafrum yaaa...

bucu sen face açsana kendine yaaa...seni görelim şöle arada

pays pus istemıyom ama yarın foto eklerım sıze yok zayıflama nen bole cok guselsın MAŞALLAH
BU ARA CAĞAN SESINI KEŞFETMEYE BASLAMISTIR ONDAN BAĞIRYORDUR SESINI DUYMAK ONA COK DEĞİŞİK GELİYORDUR BU ARALAR

ee sezeryan oldum zaten en fazla 3 yapabilyom kız olursa kaparım belkide kapamam sabrıma bağlı çağandan sonra 3 sene ara vermeye karar verdim o kreşe başlar ben yaparım 1 tane...

sütlü tatlılar yiyomusun sen nek severmisin yani onunla kapat süt açığını geçen diyecektim unuttum...

ayrıca çizelge için öptüm teşekkürler

koket gül sen gül, oğlun sana da baba derse ben gülücem. bana baba diyordu ama baba dediği ton ile babasına dediği ton farklıydı.
şimdi sabah uyanır uynamaz anne diye beni çağırıyor yanına. gece sütünü içince yine seslenip biberonunu bana veriyor. çok bağlandı bana. bazen sabahları kreşe giderken babasının kucağına bile gitmiyor yapışıyor bana. çok şeker oldu paşam.
allah sana da oğlunun büyüyüp anne demesini nasip etsin.

sapuk garu yaaaaaaaaaaaa sen parise bol bol gıtmeye basladınmı

valla geliyomusun de sen bence iş çocuk ev kaynana bide paris beni çok yoruyor bacıcığım...

kocamı çok seviyom bilyosun parisler pek güzel olmaya başladı benim leopar bana oluyor bilyomusun cicilerim hepsi oluyor paris cicilerii...

laa oğlumun büllüğü büyük haa kime çekti acep puahhaha kocam bi laf dedi demem çok ayıpçı olur hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…