canım google oyuncuanne yaz. orda çıkıyor. çok güzel oyunlar var. onun oğlu 20 aylık. ama orda konuları okurken başka linlerde veriyor. barışın günlüğü diye biryer var. oyun hamurlarını bile evde yapıyorlar.
kreş için fazla birşey yapmayacağım pasta ve içecel yeterli. ogünde börek var.
anneler ikindi öğünü fazla yemek yemelerini istemiyormuş çocukların.
birde pinyata yapacağım kreşe.
evde çok kalabalık olmayız bu sene.
pasta yaparım. börek, kurabiye yeterli.
yemek düşünmedim henüz. abimler ve annem gelir.
abimi geçen hafta nişanladık.
evde aile arasında oldu. yeni yengemi sevdim çok tatlı.
inşallah böyle devam eder.
kızımın son hali bakın silcemmm
gelıyo cnmşükür
alya maşallah kocaman olmuşşş
benım yeğenımde gıdıoo süpyan okuluna ama seneye okula gtcek ona hazırlık bırazda senın kızdan büyük galıba bıde
haklısn kendı yaşıtından arkadaşları olacak bişiler öğrencek ama işte kendıde gtmek ıstemzse okuldan soğursa nolcek:26:denemelı bı yere yollasan 1 hafta bakalım nolcak olmazsa bu yılda ananesı bakar
ee raporlu olursun işte ol bu ay ne tatili harcıycan boşuna :44:
stress yapma bence bu ameliyatı olman iyi olacak sonra çalışır yine yumurtalık biz seni hazırlarız hamişliğe kurtul önce şu kistten ben eminim sen kist gitsin hemen hamiş kalırsın ...biraz zmana bırak ama dinlenirsin azcık 3 ay felan
HEVUK eşinle noldu canım? ben yoktum konuya yabancı kaldım. kaza geçirmişti onu biliyorum. yazdıklarına baktım bişey anlamadım.
KOKET çağan sıkıntıya gelmeyen bir çocuk olacak belli.
benimkide düğme sevmiyor. meyme diyor yelek hırka giymeyecekmiş.
bende diyorum bak benimde var bende giydim. o zaman giyiyor.
SPEDY sen şeker hamurunu hazır almıştın değil mi? peki kalanını nasıl saklıyorsun?
birde pastayı yapınca buzdolabında mı sakladın? netten baktım dolaba koymayın diyor ama kreması erir o zaman. şeker hamurunu pazar günü yapmayı düşünüyorum ondan sordum.
çok tatlı bakmış yaramazmı kızlar genelde sakin smoker kızından bilyom prenses gibi offff kızım olaydı bidene eyyidi....
yok ya bizimki normal öğretmenlik gibi diil ki memurluk sistemi yine, izin almazsam yarıyıl tatilinde de gidip geliom yine, o yüzden bişi farketmio tatilimi harcamış olmıcam yani, ama öğrencilerime falan kıyamıom şimdi geri kalıcaklar
Inş. Koketim inş. Her şey ii olur sonrasında
Kendinize ii bakın kızlar ben kaçıom azcık kocişin yanına kıvrılayım uyuo, sonra da kalkıp işe doğru yol alıcam
ALYA maşallah kızına kocaman olmuş. çok tatlı maşallah. tam bir cimcime şirin.
onun pinenses demesini hep hatırlıyorum.
okul ona çok faydalı olacak düzene alışacak. arkadaşları olacak. paylaşmayı daha çok öğrenecek.
gitmek istememsi normal ama alışacak oraya. oyuncakları oyunları görünce heveslenir. çok fayda sağlar kızına.
KOKETCİM ilk dediği şey maalesef baba oldukolay bir kelime ve 2 harfli hecenin tekrarı olunca çok kolay öğreniyorlar. bana 1 yaşına girmeden nnnnnnnn ne diyordu. sonra bana da baba demeye başladı ve bu sene temuzdan beri anne diyor.
oğlum anne dedikçe çok mutlu oluyorum.
http://lb1f.lilypie.com/x7sdp2.pngcnm 31.05.2012 bende diyorum nie böyle ters töbeee
kız hamileliğinden beri kız diye sayıklıyosun Allahın gücüne gidecek, Allah oğluna sağlık versinçok tatlı bakmış yaramazmı kızlar genelde sakin smoker kızından bilyom prenses gibi offff kızım olaydı bidene eyyidi....
aminn, Allah kabul etsin canımBen kaçar kızlarr yeter bu kadar sobbet
evimin işleri bekler
gör
şürüzzzz
bu arada bugün hicri yılbaşı
evlerimize huzur bereket sağlık mutluluk getirsin inş.
Bende niyetliyim rabbim kabul ederse yemek yapimmm hemdee
çocuk ilk baba derse 2. çocuk da erkek gelyomuş, anne derse ardı kızmışayy ne güldüm sanada baba diyodu demek ...
ben anne desin isityorum çok kıskanırım herhalde ilk baba dese
anne desin zorluyim çocuğu belki öğrenir benim koca bab derse zekten dört köşe gezer artık
çocuk ilk baba derse 2. çocuk da erkek gelyomuş, anne derse ardı kızmışbabanne hurafeleri ama yazim dedim
slmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm ben gedımmmm
http://lb1f.lilypie.com/x7sdp2.png
bu oldu galiba canım, bunu ekle
kız hamileliğinden beri kız diye sayıklıyosun Allahın gücüne gidecek, Allah oğluna sağlık versin
aminn, Allah kabul etsin canım
böcüküm ben direk sübyan okulu istemiyorum
bizimki özel anaokulu din eğitimide veriyolar
ya benim din den çok öncelikle çocuklarımız ahlak bilgisine almaları o olunca dinde ögrenilir
zati ben kızıma bismillH ELHAMDÜLİLLAH KISA SOFRA DUALARI
OTURARAK SU İÇMEYİ
YATAK DUASINI ÖGRETTİM SEVİYORDA ÖĞRENMEYİ
yok ya bizimki normal öğretmenlik gibi diil ki memurluk sistemi yine, izin almazsam yarıyıl tatilinde de gidip geliom yine, o yüzden bişi farketmio tatilimi harcamış olmıcam yani, ama öğrencilerime falan kıyamıom şimdi geri kalıcaklar
inş. koketim inş. her şey ii olur sonrasında
kendinize ii bakın kızlar ben kaçıom azcık kocişin yanına kıvrılayım uyuo, sonra da kalkıp işe doğru yol alıcam
Aminn, inşallahhh
e gel zaten, sıra sende şimdiiii
gittin mi sen son kontroller için doktora.. Benimkisi ilk aydan gol olduinş senin bebiş de bekletmeeeezz
çocuk ilk baba derse 2. çocuk da erkek gelyomuş, anne derse ardı kızmışbabanne hurafeleri ama yazim dedim