Kokoşş Hatunlar Kulübü

anladım cnm
hayırlı olsun yeni yengende

böcüküm ben direk sübyan okulu istemiyorum
bizimki özel anaokulu din eğitimide veriyolar
ya benim din den çok öncelikle çocuklarımız ahlak bilgisine almaları o olunca dinde ögrenilir
zati ben kızıma bismillH ELHAMDÜLİLLAH KISA SOFRA DUALARI
OTURARAK SU İÇMEYİ
YATAK DUASINI ÖGRETTİM SEVİYORDA ÖĞRENMEYİ

yok ya bizimki normal öğretmenlik gibi diil ki memurluk sistemi yine, izin almazsam yarıyıl tatilinde de gidip geliom yine, o yüzden bişi farketmio tatilimi harcamış olmıcam yani, ama öğrencilerime falan kıyamıom şimdi geri kalıcaklar

inş. koketim inş. her şey ii olur sonrasında

kendinize ii bakın kızlar ben kaçıom azcık kocişin yanına kıvrılayım uyuo, sonra da kalkıp işe doğru yol alıcam

evet zorlyamıyorum şimdiden bi görsen beşikteki çocuk beni naısl dize getiryo en nefret ettiği şeyde giyinmek çok ağlıyor giyinirken soyunurken...Tulum alıyorum sürekli geçirip çıkaryorum rahat ediyomuş gibi geliyo bana...

bişi öğrendi yattığı yerden böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ diye bağıryo böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ savaşçı gibi çocuk k.v dedim senmi öğrettin yok diyo kendi kendie bapıryo hoşuna gidiyoo

smoker görünce şok oldu gezidirikende bağırıp duryodu kızı prenses gibi yatıyo maşallah uslu uslu arabasında...

benimki çingene çocuğu gibi bağıryoda bağıryo

çok tatlı bakmış yaramazmı kızlar genelde sakin smoker kızından bilyom prenses gibi offff kızım olaydı bidene eyyidi....

benim kız yaramaz diil o belli olmuyo kızkardeşimin kızı var kaç erkek çocuğuna bedel

sende ii bak gönlünce olsun herşeyyy tatlımm
bu ne iş kız öğlen gediyonn ohh ne rahatt

Bu garular nerdeeeeeeeeeee

güneşşşşşşşşşşşşş
burcuuuuuuuuuuuuuuu

ALYA maşallah kızına kocaman olmuş. çok tatlı maşallah. tam bir cimcime şirin.
onun pinenses demesini hep hatırlıyorum.
okul ona çok faydalı olacak düzene alışacak. arkadaşları olacak. paylaşmayı daha çok öğrenecek.
gitmek istememsi normal ama alışacak oraya. oyuncakları oyunları görünce heveslenir. çok fayda sağlar kızına.

KOKETCİM ilk dediği şey maalesef baba oldu kolay bir kelime ve 2 harfli hecenin tekrarı olunca çok kolay öğreniyorlar. bana 1 yaşına girmeden nnnnnnnn ne diyordu. sonra bana da baba demeye başladı ve bu sene temuzdan beri anne diyor.
oğlum anne dedikçe çok mutlu oluyorum.

Ben kaçar kızlarr yeter bu kadar sobbet
evimin işleri bekler
gör
şürüzzzz

bu arada bugün hicri yılbaşı
evlerimize huzur bereket sağlık mutluluk getirsin inş.

Bende niyetliyim rabbim kabul ederse yemek yapimmm hemdee

ayy ne güldüm sanada baba diyodu demek ...

ben anne desin isityorum çok kıskanırım herhalde ilk baba dese

anne desin zorluyim çocuğu belki öğrenir benim koca bab derse zekten dört köşe gezer artık

cnm 31.05.2012 bende diyorum nie böyle ters töbeee
http://lb1f.lilypie.com/x7sdp2.png
bu oldu galiba canım, bunu ekle

çok tatlı bakmış yaramazmı kızlar genelde sakin smoker kızından bilyom prenses gibi offff kızım olaydı bidene eyyidi....
kız hamileliğinden beri kız diye sayıklıyosun Allahın gücüne gidecek, Allah oğluna sağlık versin
aminn, Allah kabul etsin canım

ayy ne güldüm sanada baba diyodu demek ...

ben anne desin isityorum çok kıskanırım herhalde ilk baba dese

anne desin zorluyim çocuğu belki öğrenir benim koca bab derse zekten dört köşe gezer artık
çocuk ilk baba derse 2. çocuk da erkek gelyomuş, anne derse ardı kızmış babanne hurafeleri ama yazim dedim

haklısn cnm benım yeğenımde sadece din öğrenmıoo okumayıda öğrenıoo
ama dua okumaları cok kmık yaa
dillerı tam dönmuoo cok şirin oluyoo
cokıyı etmışsın cnmmmm öğretmekle eğıtım aılede başlar nede olsa

görüşürüzzzz cnm
ohh işe bakkk

Aminn, inşallahhh
e gel zaten, sıra sende şimdiiii
gittin mi sen son kontroller için doktora.. Benimkisi ilk aydan gol oldu inş senin bebiş de bekletmeeeezz

İNŞALLAH canımmm,

ben bıkere calışma yaptım ondada hamıle kalıcam sandım saf gıbı benımkı mantar cıkıtı tedavı oldum ılac felan ıyıyım sımdı bebıs calımalarına baslıycam

çocuk ilk baba derse 2. çocuk da erkek gelyomuş, anne derse ardı kızmış babanne hurafeleri ama yazim dedim

hımmm anne desin ben öğreteyimm kızı garantileriz belkim..bide ben kıza hasret gidicem gibi geliyo sanki benimm kızım olmıcakmış gbii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…