canım Baby's age'i seçmen lazım, sen next Birthday'i seçmişsin
doğum tarihi neydi yapim ben :)
günaydınnn
işler ii koketim de ben problemliyim bu ara.
ali fuat kisti alıcaz dedi artık, kaç ay denedik olmuo işte bebişbi de büyümüş yani iice, ilerde büyücek yer bulamayıp çatlar ve kanama başlar acillik olursun ordan ameliyata alırlar direkt dedi, neyse öle böle aralık sonu gibi düşünüom olmayı. lparotomi yapıcak açık ameliyat:18::18:
ohh ne guzl herks bıraktıgım yerde afern bundn sonra kaybolmayın buraalrdannnn
dısarı cıktım rosmana ugrdm sampuan vs aldm geldım yıne john freda aldımmmm sampuanımı
heee ne buyuk ask dımı:):)
benmde ole buzlukta canm annem gelnce onnla sıakr atarz yada o sıkar getırr cocuktan once sıkar taze taze yaprdm ama cocuktn sonra ne yaprak sarması ne mantı yapmz oldm toptn yapıp atyrz buzluga :):)
ALYA iyi olmaya çalışıyorum canım. 2 haftadır nezleden kurtulamadım.
işyeri çok soğuk üşüyorum. hadi gözünüz aydın bezden kurtulmuşsunuz.
maviş iyi napsın kreşe devam ediyor.
artık bıcır bıcır bişeyler söylüyor. kelime hazinesi genişliyor. 2 kelimeli cümleler kuruyor bazen. ben artık cumartesileri evdeyim. oğluma daha çok zaman ayırıyorum.
evde sulu boya parmak boyası oyun hamuru oynuyoruz.
bloglardan değişik oyunlar öğrenmeye çalışıyorum.
doğum günümüz yaklaıyor onun hazırlık telaşı başladı. kreşte yapıcam bu sene arkadaşlarıyla. birde evde yapıcam.
kreş için evde pasta hazırlayacağım.
yoğun ve yorucu ama eğlenceli günler bekliyor bizi :)
ee sen bana demedin mi hamile kal öle görüleşim, ben de sabırla bekliomnasıl gidiyor cnm görüşemedik bak oğlum büyüdü
hobulduk cnmm nasılsın?günaydın hatunlar! nasılsınız?
alya ve alishia da burda hoşgeldiniz.
alya naber? pinenses nasıl? kreşe gitmesi iyi olur orda arkadaşları olur.
bez olayından kurtuldunuz mu?
alishacımm sanada günaydın ben hamiş sanıyodum senii aklımda öle kalmış hayırlısı olur acele etmeyin
meloşşş tatlım nassısın ozledim kız bez olayı bitti artık senin maviş nasıl
yok tatlım küçük benim kız daha
Yemek topiklerine daldim herkes gelmis ne güzel hosgeldiniz kizlar
Börek olsada yesekkkk
ee sen bana demedin mi hamile kal öle görüleşim, ben de sabırla bekliom
hobulduk cnmm nasılsın?
yok cnm bi kürtaj oldu ya, ondan sonra olmadı bi daha
ay çok sevindim bezi attınız mı artık tamamen? kaç yaşında tam olarak, benim yeğenim 16 aylık oldu ama daha erken gibi görünüo bez bırakması için
ben kist varken bebek olmaz dediğimi hatrlıyorum yanlışmıyım? ali fuat tecrübeli bence ameliyattan sonra biraz dinlen bebek olur acele etme..ameliyatı ihmal etme aralıkta ol mutlaka vitalidemi olcan?
büyük görünyodu resimde demek ben öyle sandım ilk kreşe gitcek uff zor olur şimdi işe başlamadan seçsen yaa gider gelirsin başta
ALYA iyi olmaya çalışıyorum canım. 2 haftadır nezleden kurtulamadım.
işyeri çok soğuk üşüyorum. hadi gözünüz aydın bezden kurtulmuşsunuz.
maviş iyi napsın kreşe devam ediyor.
artık bıcır bıcır bişeyler söylüyor. kelime hazinesi genişliyor. 2 kelimeli cümleler kuruyor bazen. ben artık cumartesileri evdeyim. oğluma daha çok zaman ayırıyorum.
evde sulu boya parmak boyası oyun hamuru oynuyoruz.
bloglardan değişik oyunlar öğrenmeye çalışıyorum.
doğum günümüz yaklaıyor onun hazırlık telaşı başladı. kreşte yapıcam bu sene arkadaşlarıyla. birde evde yapıcam.
kreş için evde pasta hazırlayacağım.
yoğun ve yorucu ama eğlenceli günler bekliyor bizi :)
ii diyelim ii olalım be böcüksen nasılsın? eşini yolladın heralde ne zaman gelecek?
bizim koket yok mu ya:26:
h geldın cnmmmmgünaydın güzelllikler napıyonz bakaemm
günaydınnn
işler ii koketim de ben problemliyim bu ara.
ali fuat kisti alıcaz dedi artık, kaç ay denedik olmuo işte bebişbi de büyümüş yani iice, ilerde büyücek yer bulamayıp çatlar ve kanama başlar acillik olursun ordan ameliyata alırlar direkt dedi, neyse öle böle aralık sonu gibi düşünüom olmayı. lparotomi yapıcak açık ameliyat:18::18:
böcükk sen bende eklimisin facete ben hiç görmedim seni
eşim yok evt ama gelıo arada:)şuan yurtdışında değil zaten cnm ç.kale de 2 gnde bı gelıyo
h geldın cnmmmmnasılsın
prenses kreşe mı başlıooo bence ananesı daha ıyı bakr cok küçük yaşta kreş cocuğu okuldan soğutmasın senınkı daha küçük yaa
tabı sen bılırsınnn
hoşbuldum böcükk
haklısın bizde ondan korkuyoz ama bişiler de öğrensin istyrmmm
benim kreş din takviyeli onada hevesleniyom öğrensin minik duaları falan bakalım
2 günde bi geliosa iiymiş böcük
saol inş. gelir sonra bebiş
alyam maşallah kocaman olmuş yaaaaa
iyi ctesileri evde olmana sevindim yaaa
link atsana oyun bloglarına bende göz atarım
d.günü için neler yapcan
ama o gebeliğim de kist varken olmuştu
sağ yumurtalık nerdeyse iptal durumdaymış kistten dolayı, solu kullanabiliomuşum şuan sadece, ameliyatta kurtarabilirse sağı da kurtarıcak, ne kaldıysa artık...
aslında haftaya cuma olcaktım ama 15 gün istirahat veririm dedi,biraz yatırcak anlaşılan bu ameliyaat beni, ben de yarıyıl tatilinde olayım istedim bi ay daha denicem bu arada,
2 günde bi geliosa iiymiş böcük
saol inş. gelir sonra bebiş
alyam maşallah kocaman olmuş yaaaaa