Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben kist varken bebek olmaz dediğimi hatrlıyorum yanlışmıyım? ali fuat tecrübeli bence ameliyattan sonra biraz dinlen bebek olur acele etme..ameliyatı ihmal etme aralıkta ol mutlaka vitalidemi olcan?

ALYA iyi olmaya çalışıyorum canım. 2 haftadır nezleden kurtulamadım.
işyeri çok soğuk üşüyorum. hadi gözünüz aydın bezden kurtulmuşsunuz.
maviş iyi napsın kreşe devam ediyor.
artık bıcır bıcır bişeyler söylüyor. kelime hazinesi genişliyor. 2 kelimeli cümleler kuruyor bazen. ben artık cumartesileri evdeyim. oğluma daha çok zaman ayırıyorum.
evde sulu boya parmak boyası oyun hamuru oynuyoruz.
bloglardan değişik oyunlar öğrenmeye çalışıyorum.
doğum günümüz yaklaıyor onun hazırlık telaşı başladı. kreşte yapıcam bu sene arkadaşlarıyla. birde evde yapıcam.
kreş için evde pasta hazırlayacağım.
yoğun ve yorucu ama eğlenceli günler bekliyor bizi :)

Güneşşşşşşşşşşşş markofoni de :John Frieda indirimde ürünler.................bugün bitmeden al istersen

iyi ctesileri evde olmana sevindim yaaa
link atsana oyun bloglarına bende göz atarım
d.günü için neler yapcan

nasıl gidiyor cnm görüşemedik bak oğlum büyüdü
ee sen bana demedin mi hamile kal öle görüleşim, ben de sabırla bekliom
günaydın hatunlar! nasılsınız?
alya ve alishia da burda hoşgeldiniz.

alya naber? pinenses nasıl? kreşe gitmesi iyi olur orda arkadaşları olur.
bez olayından kurtuldunuz mu?
hobulduk cnmm nasılsın?
alishacımm sanada günaydın ben hamiş sanıyodum senii aklımda öle kalmış hayırlısı olur acele etmeyin

meloşşş tatlım nassısın ozledim kız bez olayı bitti artık senin maviş nasıl

yok cnm bi kürtaj oldu ya, ondan sonra olmadı bi daha

ay çok sevindim bezi attınız mı artık tamamen? kaç yaşında tam olarak, benim yeğenim 16 aylık oldu ama daha erken gibi görünüo bez bırakması için

olur inş tatlımmmm

benim kız büyük canım dolu dolu 3 yaşında artık hatta hatta 3 ay geçicek ölee koca kız oldu
sizinki için erken bez olayııı

ben kist varken bebek olmaz dediğimi hatrlıyorum yanlışmıyım? ali fuat tecrübeli bence ameliyattan sonra biraz dinlen bebek olur acele etme..ameliyatı ihmal etme aralıkta ol mutlaka vitalidemi olcan?

ama o gebeliğim de kist varken olmuştu

sağ yumurtalık nerdeyse iptal durumdaymış kistten dolayı, solu kullanabiliomuşum şuan sadece, ameliyatta kurtarabilirse sağı da kurtarıcak, ne kaldıysa artık...

aslında haftaya cuma olcaktım ama 15 gün istirahat veririm dedi,biraz yatırcak anlaşılan bu ameliyaat beni, ben de yarıyıl tatilinde olayım istedim bi ay daha denicem bu arada,

ayy meloş nezgüzel konuşuyor demk ilk nedemişti hatrlıyomusun anne mi babamı hangi aydı ?

ii diyelim ii olalım be böcük sen nasılsın? eşini yolladın heraldene zaman gelecek?

bizim koket yok mu ya:26:

eşim yok evt ama gelıo arada:)şuan yurtdışında değil zaten cnm ç.kale de 2 gnde bı gelıyo
günaydın güzelllikler napıyonz bakaemm
h geldın cnmmmmnasılsın
prenses kreşe mı başlıooo bence ananesı daha ıyı bakr cok küçük yaşta kreş cocuğu okuldan soğutmasın senınkı daha küçük yaa
tabı sen bılırsınnn

gecmıs olsun cnmmm düzelır ınşkorkmaa sonrada gelsın bebişş
böcükk sen bende eklimisin facete ben hiç görmedim seni

bılmıomkı bacummm
du sen benı ekle kabul ederım
yazarım sana adımı

2 günde bi geliosa iiymiş böcük
saol inş. gelir sonra bebiş

alyam maşallah kocaman olmuş yaaaaa

iyi ctesileri evde olmana sevindim yaaa
link atsana oyun bloglarına bende göz atarım
d.günü için neler yapcan

canım google oyuncuanne yaz. orda çıkıyor. çok güzel oyunlar var. onun oğlu 20 aylık. ama orda konuları okurken başka linlerde veriyor. barışın günlüğü diye biryer var. oyun hamurlarını bile evde yapıyorlar.
kreş için fazla birşey yapmayacağım pasta ve içecel yeterli. ogünde börek var.
anneler ikindi öğünü fazla yemek yemelerini istemiyormuş çocukların.
birde pinyata yapacağım kreşe.
evde çok kalabalık olmayız bu sene.
pasta yaparım. börek, kurabiye yeterli.
yemek düşünmedim henüz. abimler ve annem gelir.
abimi geçen hafta nişanladık.
evde aile arasında oldu. yeni yengemi sevdim çok tatlı.
inşallah böyle devam eder
.

ee raporlu olursun işte ol bu ay ne tatili harcıycan boşuna :44:

stress yapma bence bu ameliyatı olman iyi olacak sonra çalışır yine yumurtalık biz seni hazırlarız hamişliğe kurtul önce şu kistten ben eminim sen kist gitsin hemen hamiş kalırsın ...biraz zmana bırak ama dinlenirsin azcık 3 ay felan

2 günde bi geliosa iiymiş böcük
saol inş. gelir sonra bebiş

alyam maşallah kocaman olmuş yaaaaa

gelıyo cnm şükür

alya maşallah kocaman olmuşşş
benım yeğenımde gıdıoo süpyan okuluna ama seneye okula gtcek ona hazırlık bırazda senın kızdan büyük galıba bıde
haklısn kendı yaşıtından arkadaşları olacak bişiler öğrencek ama işte kendıde gtmek ıstemzse okuldan soğursa nolcek:26:denemelı bı yere yollasan 1 hafta bakalım nolcak olmazsa bu yılda ananesı bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…