Kokoşş Hatunlar Kulübü

erkek çoçukları için örümcek iyi değil diye biliyordum. Bebek eşyaları satan bir arkadaşım söylemişti ama bilmiyorum.

iyi gidiyor canımm :KK19: :KK19:
hiç üzmüyo beni bebişim, sadece 3 defa çıkarttım misal.
Cuma dr kontrolümüz var, bakıcaz büyümüşmü bizim koca kafa.

kokişim yaa süt içmiyorum, yoğurt yemiyorum, ceviz ıhh :KK30: balık ve et de aslaa almıyo içim. yumurta da yemiyorum..
ama yoğurtlu mezeler yapıyorum, bilmiyorum böyle nolucak..
ferrum'a başladım, kansızmışım azcık.. aspirin demedi doktorum.. kan pıhtılaşması şeysim normal çıkmış :26: içmeli miyim? :26:

ayyy çok heyecnalıdır o an.. :KK52: çok merak ediyorumm ben de, eşim kızıyo ama bana, takılma bukadar cinsiyete. Sağlıklısını iste diyo.

çılgın hatunn :KK52: :KK52:

çeknme kız, çekinecek kim var.. ayşa orda bak, kızlar da yazıyor arada uğra :KK19:

labne peynir tüket ozman onudamı sevemzsin? bak tadı güzel pınarınkini al seviyosan...

meyve ve kahvaltıyı ihmal etme zeka açısından bunlar çok önemli beyin gelişimi için ye diyorum bebek senden yemiyo tabii şuanda ...

çok şeler önercem daha sana seninde güçlü sağlıklı bi bebeğin olsun inş.

esma ve güneşin hakkınıda yemem tabii onlarda bana çok şey önerdi....

esmaya küstüm ben :KK19:

maşllah cnm :nazar::nazar:hep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaa:KK25:benım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr

send ehıc bişi yemıon:KK53:en faydalılarını bıde

:KK1::KK1:ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın:KK53:
bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.
inş sen de o şanslı gebişlerden olursun :KK49:
patates kadar olmadı böcüğüm, daha 3 cm ve 6 gr, fıstıktan az büyüktür :KK1:

bende yemek seçme huyumu hıc sevmıyorum ama maalsef cok seçıyorum yaa:KK25:gıttığım yerde genelde aç kalıyorum ayıp oluyoo
görmcem falan napcanı şaşırır ama hıc yedıklerım olmaz
yemekte et yemem kırmızı et türü hıc yemem(sossıs salam sucuk kırmızı et)
lahmacun yerım ama heryerde olanı değil
balık olaak sadece hamsı ve palamut diğerlerınıde yerım ama tadımlık
fırında olan pattes köfte falan yemem:KK5:
tatlı herşeyı yemem yada cok az yerım
anacummm benden cok zor mısafır olur zaten samıım arkadaşıma gıdıyorsam ve yemek yıyceksen genelde derım bacum nolr kırmız et kullanma dıye
:KK31::KK31:
anamm sen neyle besleniyosunn :KK30:
bayılırım ben fırında pişen patatese, köfteye, sebzeye..
labne peynir tüket ozman onudamı sevemzsin? bak tadı güzel pınarınkini al seviyosan...

meyve ve kahvaltıyı ihmal etme zeka açısından bunlar çok önemli beyin gelişimi için ye diyorum bebek senden yemiyo tabii şuanda ...

çok şeler önercem daha sana seninde güçlü sağlıklı bi bebeğin olsun inş.

esma ve güneşin hakkınıda yemem tabii onlarda bana çok şey önerdi....

esmaya küstüm ben :KK19:
labne hiç aklıma gelmemişti, alıyım bakim bu dönem hoşuma gidecek mi..
kız kokiş bu arad bana geçen kızın olacak diyodun şimdi oğlan diyosun :KK9: :KK9: :KK9:

birde oğluşun var yaa aynı babasıı :emir_bebek: sana benzeten oluyo mu?

ciğer varmış allah afetsin sevmem yaaa:KK25::KK25:

peynirli pide söledim çay gelsin yanıan daha iyi oldu:KK56:

bazısıları hiç çıkartmıyo, hatta hamile olduğunu bile hissetmiyo karnı çıkana kadar.

kız kokiş bu arad bana geçen kızın olacak diyodun şimdi oğlan diyosun :KK9: :KK9: :KK9:

ayy ınş cnmmmm bakalımmm daha temel atma törenlerıne bıle başlamadık nasıl olcekk

genelde yıyorum cnm herşey zaten sucuk salam sossıs cok sağlıksız şeyler mesela kurban kessın babam kavursun o etı yerım cunku emınımkı o et:KK1:tadına bakarım yılda bıkezde olsa ama normaldede baklagıller et değerınde onları cok yerım
onun dışında süt meyve suları beyaz peynır gıbı daha sağlıklı şeylerı sevıyorum daha nolsunnn
ciğer varmış allah afetsin sevmem yaaa:KK25::KK25:

peynirli pide söledim çay gelsin yanıan daha iyi oldu:KK56:
az önce bana sen demedın mı çiğer yap dıye:KK53::KK53:
tamam canım doğru sende cumartesi çalışıyorsun en güzeli pazar zaten :KK55:

evt:KK17:

ciğer mı:KK53:aboww kokusuna gelemem
evde yemek var cnmmmm
artık başka bahara balık bugunde tam havası sanırım yağmur yağacak sız benım yerıme yıyınnnn:KK1:

bende sevmem :KK25::KK25:

seven çok tabiii.... balık çok severim offf hamsi mezgit hele delisiyim balık dediğin mezgit yiceksin balık yediğini anlıyo insan ama mezgiti tava yapcan ohh misss

barbunda severim ama kçük die ayıklamak zor yerken levrek çupra idare eder...:KK56:

:KK19:ayy sağol cnm h sonu karşıdayım bende annemlere ve görumceke gtcemm
başka zamn ben bişi yemesemde olurr:KK19:sızı görem yetr cnm

kolay gelsın cnm:KK19:

ama yemek daha beklemez cnm yaa dünde yedım(kocemde gündüz yemış)az kaldı
en ıyısı yarına saklyım balığı napam sonra yemek kötü oluyoo ya 3 gün olunca yıyemıom bozulmuo belkı ama

maşllah cnm :nazar::nazar:hep böle gıder ınş
hamışken çıkarmasan olmuyoer mu yaaa:KK25:benım en halsızım en çekemedığım şeydır mıde bulantısı helede cıkarmak:18:
büyümüştur pattes kadar olmuştr

send ehıc bişi yemıon:KK53:en faydalılarını bıde

:KK1::KK1:ayy bende cok seçerımm bılıyon aman gözünü svem banada öle demeyın:KK53:

Len sende öle yaparsan sanada derim valli :KK17: Kız çok lezzetliydiler ama herkes çok sever.
Onları yemediler görümcem hazır tremisu yapmıştı onu yediler.
Sordum nie yemediniz die Görümcemde diyoki onlar hazır şeyler yemiyo patateste garnitür vardı :KK19:

farketmez bende şey düşündüm.
kadın çocukla annesi ile bişeyler hazırlayıp uğraşmasın oda dışarı çıkmış olur diye düşündüm. alır kuzeyi çıkar ona da değişiklik olur bizim ev metrobüsün dibinde ya naan

koketa migrostaki de fresh değil normal plastik kapaklı falan ama tadını bilmiyorum kötü de olabilir

ala ala markası migrosmu ki?:44:

bende sevmem :KK25::KK25:

seven çok tabiii.... balık çok severim offf hamsi mezgit hele delisiyim balık dediğin mezgit yiceksin balık yediğini anlıyo insan ama mezgiti tava yapcan ohh misss

barbunda severim ama kçük die ayıklamak zor yerken levrek çupra idare eder...:KK56:

bıde sonuna :KK56:bnu koymuşsun dedım herhalde bayılıyoo alla senı emııı

balık hem cok sağlıklı hem cokbaşka yaa Rabbım neler yaratmış neler:KK69:bızler için

Len sende öle yaparsan sanada derim valli :KK17: Kız çok lezzetliydiler ama herkes çok sever.
Onları yemediler görümcem hazır tremisu yapmıştı onu yediler.
Sordum nie yemediniz die Görümcemde diyoki onlar hazır şeyler yemiyo patateste garnitür vardı :KK19:

amaç cok önemlı cnm
ama ınan ben sevmıyorsn gene yıyemem aman tadını bakım ayıp olmasın dıye mıdemı kötü edemıyorum:KK17:sonra yataktan cıkamam mıdem cok hassas yanı ama bunu sana güzle dılle anlatrdımmm :KK19::KK19:

yaff ben kızın olucak die içime doğuyor aslında ama kendimede içime doğarken paşa oldu ne biliyim tersini düşünelim kız olsun:KK16:

oğlum babasının kopyası malesef bitek gözleri bana benziyor sadece:KK16::KK16: çok anlamlı bakıyo derin derin :KK51: gittikçe kumral oluyor çocuk beyazladı iyice eşim öylemiş küçüklüğü aynı nekdar sevmişim herifi:KK14::KK16::KK16:

ayy ınş cnmmmm bakalımmm daha temel atma törenlerıne bıle başlamadık nasıl olcekk

genelde yıyorum cnm herşey zaten sucuk salam sossıs cok sağlıksız şeyler mesela kurban kessın babam kavursun o etı yerım cunku emınımkı o et:KK1:tadına bakarım yılda bıkezde olsa ama normaldede baklagıller et değerınde onları cok yerım
onun dışında süt meyve suları beyaz peynır gıbı daha sağlıklı şeylerı sevıyorum daha nolsunnn

az önce bana sen demedın mı çiğer yap dıye:KK53::KK53:

evt:KK17:

dediydimm ben sevmem nebilim senin sevmediğini bacıcığım:KK31:

X