Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben gıttım kuafor kapı duvar :KK43: ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu:KK14::KK14::KK14:

he dedıydınnn:KK1:şansuz garusun yaaa
bende komşuma gıttım:KK53:cok ısrar ettıler fırına pattes atmışlar közlenmş 2 tane yııyp kaçtımmm eve

nıvea cnm bal maskesını yaptımm:KK17:

güneşcim sen 2. bebeği düşündüğünde bana söyle bakayım hangi tarihlerde hamile kalman gerektiğini yazarım kızı garantilersin.
ama tabi ki yine de takdir allahın. ben tahminde bulunuyorum genelde doğru çıkıyor.

ben kız yapmanın tarifini aldım hatta smoker a sordum oda öyle yapmış doğruluğunuda garantiledim:KK53:

yapacam görerrrsinnnnn:KK52::KK52::KK52:

nekkk bana bak süt içmiyosun yoğurt yiyomusun ceviz ve balık yemeye başladınmı ....

çayıda azalt bak kansızlık oluyor ferrum başladımı doktorun ayrıca bebe aspirin al kanı sulandıryo bunu doktorun ermediyse bana güven bi kutu al esmada kullanmıştı ...kan pıhtılaşması koyulaşması .s engelliyor allah korusun düşüğü bi anlamda engellemiş oluyoruz ...

bebeişimiz sağlıkla gelsin paşa gibim sanki:KK52:

he dedıydınnn:KK1:şansuz garusun yaaa
bende komşuma gıttım:KK53:cok ısrar ettıler fırına pattes atmışlar közlenmş 2 tane yııyp kaçtımmm eve

nıvea cnm bal maskesını yaptımm:KK17:

hee ballı bocuk hahahaha:)

kaçıncı haftada öğrendin kokiş? :emir_bebek:

bend eerken ogrenmıstım yaaaa:) 16 haftada ogrenılıyor sanrm ama ben 14 de kontrole gıtmıstımmm ... doktr evet hersey yolunda dedııı. cınsıyetını bılıyormusn deıd yok deıdm daha var dedım oda solımmı ıstersen dedııı yanmdada kocem yoktu:):) sonra msjlrrr ordan oraya bizede pipi gelıyormus dıye yayılmaya basladı ahaha bak nasıl anlttım guzl bır anıydı hihihih:):KK52::KK52::KK52:

ıyyım cnmm
bende dıyordum bu kız ne zaman benı görcek dıye:KK1:

beımde saçlarım cok dökülüyoo cokta kanlıyım canlıyımm:KK52:ama sanırm mevsımsel bıde hergn yıkamazsam 2 gün yıkadığımda daha cok dökülüyor yağlı olduğundan:KK31:

benim hiç dökülmezdi bebek olduğundan dökülyo öyle böyle değil 300 tel felan ardır herhalde yumak gibi yakında kel gibi gezerim bana kellik yakışmıştı denerim yine olmazsa..kazıtmıştım gerçi kocam izin vermez o bekarkendi...:KK53:

O filme de gitmeyi düşündüm hatta bu haftasonu için bilet bile almıştık ama sonra giden bi arkadaşımdan duydum ki

"Beni unutma " filmi ile birebir aynıymış. bleti falan iptal ettirdim. Zaten Özcan denizden fazla beklentim yoktu :KK1:

Evde film izlemeyi seviyorsan Kimlik , My name is khan , arı kovanına çomak sokan kız bunları izle türkten cacık olmuyor sinema da :KK19:

ede izleyeem cnm benim ev keyfi yalan oldu kaynanatör var bebeğe bakmak için bende kalıyor flash tv de neşeli parçalar dinliyor film izlemez sıkılır bebekte var gidin diğer odaya ben film izliycem diyemez insan :26:

çıtasstaaa çıtass çıtassta çıtasss çıtassta çıtasss:):):) günaydın kızlarr nasılsınızzz bakalım benm yıne omzum boynum tutlmus gezıyorum... yakı yaptı kocem aksm ama sankı daha cok agrıyor gıbı cozemedım amaaa .. ofıs bostu sabah ojelerımı burda surdum hahaha hıc yapamadıgım bişeydı bu hep hayalını kurdugum:) bohuhuhuhuh

ben elıdorda bır fark goremedm kullndım cok ama john frıda en ıyısııı amaaa onuda bıtnce herzmn gıdp alamıyrm bugn netten vercm sıpars ınsss...

kuzum nıye ıkıtane alasın alcaksn 1 tane al ıyısını al 50 tlye bulursun ayaklı guzl bır model ama bı ondn bı ondn alcana gıt mother caredn al kalıtelı bişi ama ucuzuada bulrsn emın ol marka olması sart deıl ıcıne bak anlrsn zaten terletmıck bişi lazm ...

bız omure almstk hemn buyyorlr dogru kullanamıyor ama napalım ayaklı cok rahat ıstedgı gıbı donuyor rht rht uyuyorr.. sonra 2 aldıgımızı buyuk aldık kol ve ayak kısımlarını katlayarak kullandık hıcde problem olmadı bu sene tam oluyorrrr :):) buaralrda cok rht edıyrz acıkcası havalr sogudu hep ustu acık uyuyor:KK43:

ben gıttım kuafor kapı duvar :KK43: ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu:KK14::KK14::KK14:

güneşim seni çok mutlu gördüm hayırdır:KK33:

tamam ayaklı alıcım bitane 1 yaş mı alıyım peki? benim oğlan 6 aylık ama 9 aylık şeler giyiyor ulubatluu savaşçı yetiştiryom:KK19:

salı günü indirim oluyor mother da ora gidim barii salıya kadar bekliyim kız bücürükte 50 TL kırmızı grili ama pek güvenemedim elyaf değil diyo ama :26:

örümcek aldınmı ömürtoşa sevdimi:KK51:

X