- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)
meloşş benim ulubatlu 1. cü haftada belli olmuştu çabuk öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)
ben gıttım kuafor kapı duvar ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu
geliyorum canım, bakıyorum aradanekk nie gelmiyosun hamişlik nasıl gidiyo_?
geliyorum canım, bakıyorum arada
sen niye bizim topiğe gelmiyosunn??
kaçıncı haftada öğrendin kokiş?meloşş benim ulubatlu 1. cü haftada belli olmuştu çabuk öğrenmiştim
bakıyorum kii, kaçırmıyorum neredeyse yazılanlarısizn topık nereydı:26:
arada bak ama yazda olur mu
güneşcim sen 2. bebeği düşündüğünde bana söyle bakayım hangi tarihlerde hamile kalman gerektiğini yazarım kızı garantilersin.
ama tabi ki yine de takdir allahın. ben tahminde bulunuyorum genelde doğru çıkıyor.
çin takvimi tutan var mı, annişler
güneşim, melodi, kokiş, smok
bana çin takvimi kız diyo.. yada ben kız istediğimden her şeyi kıza yoruyorum
bakıyorum kii, kaçırmıyorum neredeyse yazılanları
2010 gelinlerii diğer topik..
ben beğendımmm
ben beğendımmm
a101 görmüş olabılırsın cn 40 tl
Kiyamiyorum ama hic kisa kestirmedim, ayyy aglayasim geliyor düsündükce
Ne güzeldi saclarim off offf
Evet uclarindan aldirayim bari haklisiniz kizlar
he dedıydınnnşansuz garusun yaaa
bende komşuma gıttımcok ısrar ettıler fırına pattes atmışlar közlenmş 2 tane yııyp kaçtımmm eve
nıvea cnm bal maskesını yaptımm
kaçıncı haftada öğrendin kokiş?
ıyyım cnmm
bende dıyordum bu kız ne zaman benı görcek dıye
beımde saçlarım cok dökülüyoo cokta kanlıyım canlıyımmama sanırm mevsımsel bıde hergn yıkamazsam 2 gün yıkadığımda daha cok dökülüyor yağlı olduğundan
O filme de gitmeyi düşündüm hatta bu haftasonu için bilet bile almıştık ama sonra giden bi arkadaşımdan duydum ki
"Beni unutma " filmi ile birebir aynıymış. bleti falan iptal ettirdim. Zaten Özcan denizden fazla beklentim yoktu
Evde film izlemeyi seviyorsan Kimlik , My name is khan , arı kovanına çomak sokan kız bunları izle türkten cacık olmuyor sinema da
chesee cake de hazırlamasını bilyomusun şöyle frambuğazlı felan çok seviyorum yapmak istiyorum
çıtasstaaa çıtass çıtassta çıtasss çıtassta çıtasss:):):) günaydın kızlarr nasılsınızzz bakalım benm yıne omzum boynum tutlmus gezıyorum... yakı yaptı kocem aksm ama sankı daha cok agrıyor gıbı cozemedım amaaa .. ofıs bostu sabah ojelerımı burda surdum hahaha hıc yapamadıgım bişeydı bu hep hayalını kurdugum:) bohuhuhuhuh
ben elıdorda bır fark goremedm kullndım cok ama john frıda en ıyısııı amaaa onuda bıtnce herzmn gıdp alamıyrm bugn netten vercm sıpars ınsss...
kuzum nıye ıkıtane alasın alcaksn 1 tane al ıyısını al 50 tlye bulursun ayaklı guzl bır model ama bı ondn bı ondn alcana gıt mother caredn al kalıtelı bişi ama ucuzuada bulrsn emın ol marka olması sart deıl ıcıne bak anlrsn zaten terletmıck bişi lazm ...
bız omure almstk hemn buyyorlr dogru kullanamıyor ama napalım ayaklı cok rahat ıstedgı gıbı donuyor rht rht uyuyorr.. sonra 2 aldıgımızı buyuk aldık kol ve ayak kısımlarını katlayarak kullandık hıcde problem olmadı bu sene tam oluyorrrr :):) buaralrda cok rht edıyrz acıkcası havalr sogudu hep ustu acık uyuyor
ben gıttım kuafor kapı duvar ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu
geliyorum canım, bakıyorum arada
sen niye bizim topiğe gelmiyosunn??
kaçıncı haftada öğrendin kokiş?