Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kiyamiyorum ama hic kisa kestirmedim, ayyy aglayasim geliyor düsündükce
Ne güzeldi saclarim off offf :KK50:

bir anda kestirmek zor gelebilir 1 ayda 1 uçlarından aldır canım en azından cansızlığı gider.

bana kalsa değşik bir model kestirmek istiyorum acımadan kıyıcam da saçlarıma ama eşim istemiyor :KK47:

kocaya fırsat verenmı var omurtos kafamın ustunde heppp yatagımızı ıstıla ettı sıpaa:):)

canım saol ya sabah kalktm tutlmsm dırek ıse geldm aksm yakı falan alcm olmazsa cunku fenalardym:KK43:

canım dun cvp vermıstım okumamıssn sanırım sen yemek konusundada tulum konusundada cvp yazdım sana
ben dogdugndan berı kullanıyorum 2sınıde ayaklı aldım arastrmalarım sonucu mother careden bak guzl tulumları var yada ıcıne bak cok terletmıck bısı al
omur ustunu sureklı acıyor oyuzdn tek care bızde uyku tulumuuuu ıcıne ınce gıydıryrm ustunede tulum kalın gıydrrsem cok terlıyor daha kotu oluyor

sen su topiki olan kız deılsn dımı ama :26:

kız yoğurt ve ek gıda için yazmıştın die hatrlıyorum...
ben hem toba şeklinde alıyım hem ayaklımı alyım?
mother careden bi tane kadife tulum aldım sadece...

uyku tulumları var evet pahalı gibi geldi bazısı 100 ü geçiyor ....

kullanışlımı:44:

nbr şekerim nassın?:KK48:

ıyyım cnmm
bende dıyordum bu kız ne zaman benı görcek dıye:KK1:

beımde saçlarım cok dökülüyoo cokta kanlıyım canlıyımm:KK52:ama sanırm mevsımsel bıde hergn yıkamazsam 2 gün yıkadığımda daha cok dökülüyor yağlı olduğundan:KK31:

bende cok kisiden duydum canim hic güzel degil film diye

hiç sevmedim aşkım kenandan bunu beklemezdim:KK19:

Tuğçe kazaz çok bayağı durmuş saçma olmuş onu oynatmak o filmde uymamış...

2.yarısında çıktık devam bile etme gereği görmedim koşa koşa oğluma gittim süt verdim dedim zamanımı harcamaya değmez.

akşam kuaföre gttım manıkür yaptrdım sonra duş aldım epılasyon yaptım kendıme ve maske:KK12::KK12::KK12:kıtap hıc okuyamadım bugunde kocem gelcekk:KK23::KK23:bugunde yalan oldu kıtap:KK9::KK9:

hiç sevmedim aşkım kenandan bunu beklemezdim:KK19:

Tuğçe kazaz çok bayağı durmuş saçma olmuş onu oynatmak o filmde uymamış...

2.yarısında çıktık devam bile etme gereği görmedim koşa koşa oğluma gittim süt verdim dedim zamanımı harcamaya değmez.

tuğçe kazaz ne alaka zaten. ben onu hiç anlamadımö.

dün gördüğüm şeyi bugün göremedim belki de a101 dir 40 TL bişeydi hatta.

günaydın..

tek değilisin bende ilk çıktığında gittim aynen öyle kenan dışında iğrençti :KK53:

gerçekten uzun hikaye dizi yapsalar uzunluk olarak kurtlar vadisini geçerdi

evim sensin yorumlarıda kötü neden bizimkiler film çeviremiyolar yaa hiç güzel gilm izleyemez olduk:KK14:

Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))

nekk nie gelmiyosun hamişlik nasıl gidiyo_?

evim sensin yorumlarıda kötü neden bizimkiler film çeviremiyolar yaa hiç güzel gilm izleyemez olduk:KK14:

O filme de gitmeyi düşündüm hatta bu haftasonu için bilet bile almıştık ama sonra giden bi arkadaşımdan duydum ki

"Beni unutma " filmi ile birebir aynıymış. bleti falan iptal ettirdim. Zaten Özcan denizden fazla beklentim yoktu :KK1:

Evde film izlemeyi seviyorsan Kimlik , My name is khan , arı kovanına çomak sokan kız bunları izle türkten cacık olmuyor sinema da :KK19:

alt tabanı koy.
üstüne ganaj hazırla bıçak ile sür ama orta kat kalın olsun biraz çok ince yapma üstüne muz falan ne istersen ekle
onun üstüne kapağı kapat ve tüm çevresini ince olarak geç üstüne şeker hamuru kapla

Ganaj

400 gr bitter veya sütlü küvertur çikolata*
400 ml sıvı krema

1/2 saat dolapta beklemesi lzım

chesee cake de hazırlamasını bilyomusun şöyle frambuğazlı felan çok seviyorum yapmak istiyorum:KK56:

çıtasstaaa çıtass çıtassta çıtasss çıtassta çıtasss:):):) günaydın kızlarr nasılsınızzz bakalım benm yıne omzum boynum tutlmus gezıyorum... yakı yaptı kocem aksm ama sankı daha cok agrıyor gıbı cozemedım amaaa .. ofıs bostu sabah ojelerımı burda surdum hahaha hıc yapamadıgım bişeydı bu hep hayalını kurdugum:) bohuhuhuhuh

hımm Elidor bende kullanmıştım biara hangi rengi kullanyosun cnm?

ben elıdorda bır fark goremedm kullndım cok ama john frıda en ıyısııı amaaa onuda bıtnce herzmn gıdp alamıyrm bugn netten vercm sıpars ınsss...

bende ayaksız etek gibi olan rahatsız edecek gibi geldi benim oğlan çok dönüyor bilemedim ayaksızmı alıyım kafam karıştı

kız yoğurt ve ek gıda için yazmıştın die hatrlıyorum...
ben hem toba şeklinde alıyım hem ayaklımı alyım?
mother careden bi tane kadife tulum aldım sadece...

uyku tulumları var evet pahalı gibi geldi bazısı 100 ü geçiyor ....

kullanışlımı:44:

kuzum nıye ıkıtane alasın alcaksn 1 tane al ıyısını al 50 tlye bulursun ayaklı guzl bır model ama bı ondn bı ondn alcana gıt mother caredn al kalıtelı bişi ama ucuzuada bulrsn emın ol marka olması sart deıl ıcıne bak anlrsn zaten terletmıck bişi lazm ...

bız omure almstk hemn buyyorlr dogru kullanamıyor ama napalım ayaklı cok rahat ıstedgı gıbı donuyor rht rht uyuyorr.. sonra 2 aldıgımızı buyuk aldık kol ve ayak kısımlarını katlayarak kullandık hıcde problem olmadı bu sene tam oluyorrrr :):) buaralrda cok rht edıyrz acıkcası havalr sogudu hep ustu acık uyuyor:KK43:

akşam kuaföre gttım manıkür yaptrdım sonra duş aldım epılasyon yaptım kendıme ve maske:KK12::KK12::KK12:kıtap hıc okuyamadım bugunde kocem gelcekk:KK23::KK23:bugunde yalan oldu kıtap:KK9::KK9:

ben gıttım kuafor kapı duvar :KK43: ne maskesı yapıyorsun buarad yaz bakemmm bocuuuu:KK14::KK14::KK14:

GÜNEŞ VE SPEDY sağolun kızlar.
köstebek pasta hiç aklıma gelmedi. bakalım hangisini yapabilirim.
ikiside aklımda olsun.

meloş sana benden tavsiye köstebeği küçük kekler gibi ayrıştır küçük kek kalıplara çıkınca oyup kreme ve muzu koyar üstünü oyduğun kek krııntıları ile kapatırsın küçük köstebekler olur her çocuk ayrı ayrı yemiş olur bozulmaz ayrıca süper olur:13:

X