Kiyamiyorum ama hic kisa kestirmedim, ayyy aglayasim geliyor düsündükce
Ne güzeldi saclarim off offf
kocaya fırsat verenmı var omurtos kafamın ustunde heppp yatagımızı ıstıla ettı sıpaa:):)
canım saol ya sabah kalktm tutlmsm dırek ıse geldm aksm yakı falan alcm olmazsa cunku fenalardym
canım dun cvp vermıstım okumamıssn sanırım sen yemek konusundada tulum konusundada cvp yazdım sana
ben dogdugndan berı kullanıyorum 2sınıde ayaklı aldım arastrmalarım sonucu mother careden bak guzl tulumları var yada ıcıne bak cok terletmıck bısı al
omur ustunu sureklı acıyor oyuzdn tek care bızde uyku tulumuuuu ıcıne ınce gıydıryrm ustunede tulum kalın gıydrrsem cok terlıyor daha kotu oluyor
sen su topiki olan kız deılsn dımı ama :26:
bende kestırıınce hep pişman olanlardanımama sağlıklı uzaması için uçlarından aldırabılırsın cnm daha ıyı olur ınan
bir anda kestirmek zor gelebilir 1 ayda 1 uçlarından aldır canım en azından cansızlığı gider.
bana kalsa değşik bir model kestirmek istiyorum acımadan kıyıcam da saçlarıma ama eşim istemiyor
Evet uclarindan aldirayim bari haklisiniz kizlar
hem daha canlı olur hemde daha hızlı uzar
kansızsıın ya bacımmm ondan dokuluyor sacların bıde b 12 eksiliğinden
Cesaretlendirdiniz beni kizlar sagolun
bencede kansızlık çok döküyor
bimde değilde a101 gördum cnm onu mu dıyorsun:26:ama onunda kenarları yok kıtaplara destek olacak bölüm yani
günaydınnnn koketmmm senı gördum cnmmmm
nbr şekerim nassın?
bende cok kisiden duydum canim hic güzel degil film diye
hiç sevmedim aşkım kenandan bunu beklemezdim
Tuğçe kazaz çok bayağı durmuş saçma olmuş onu oynatmak o filmde uymamış...
2.yarısında çıktık devam bile etme gereği görmedim koşa koşa oğluma gittim süt verdim dedim zamanımı harcamaya değmez.
dün gördüğüm şeyi bugün göremedim belki de a101 dir 40 TL bişeydi hatta.
günaydın..
tek değilisin bende ilk çıktığında gittim aynen öyle kenan dışında iğrençti
gerçekten uzun hikaye dizi yapsalar uzunluk olarak kurtlar vadisini geçerdi
Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))
evim sensin yorumlarıda kötü neden bizimkiler film çeviremiyolar yaa hiç güzel gilm izleyemez olduk
alt tabanı koy.
üstüne ganaj hazırla bıçak ile sür ama orta kat kalın olsun biraz çok ince yapma üstüne muz falan ne istersen ekle
onun üstüne kapağı kapat ve tüm çevresini ince olarak geç üstüne şeker hamuru kapla
Ganaj
400 gr bitter veya sütlü küvertur çikolata*
400 ml sıvı krema
1/2 saat dolapta beklemesi lzım
hımm Elidor bende kullanmıştım biara hangi rengi kullanyosun cnm?
bende ayaksız etek gibi olan rahatsız edecek gibi geldi benim oğlan çok dönüyor bilemedim ayaksızmı alıyım kafam karıştı
kız yoğurt ve ek gıda için yazmıştın die hatrlıyorum...
ben hem toba şeklinde alıyım hem ayaklımı alyım?
mother careden bi tane kadife tulum aldım sadece...
uyku tulumları var evet pahalı gibi geldi bazısı 100 ü geçiyor ....
kullanışlımı:44:
akşam kuaföre gttım manıkür yaptrdım sonra duş aldım epılasyon yaptım kendıme ve maskekıtap hıc okuyamadım bugunde kocem gelcekk bugunde yalan oldu kıtap
GÜNEŞ VE SPEDY sağolun kızlar.
köstebek pasta hiç aklıma gelmedi. bakalım hangisini yapabilirim.
ikiside aklımda olsun.