Kokoşş Hatunlar Kulübü

hehehhe kızm ne gunlugu beeee ben haftada 1 cekım yapsam yetecekkk bohohohoh sen neymıssn bee adam sehr dıslarına gıdınce costunnn ıce kcoayı ozluyorsnnn beh beh:KK53::KK53::KK53:neyse sımdı gıttı herlde gelnce kendı yazar kendını tanıtırrr:):) onn kocası benm sınf arkdsmdı aslnda:)

ohoo sende cok tembelmışsın hee:KK14::KK1:
özlem cok napam anacumm
hahaha teldn aksm yazscz beyaa aydı beyaaa:):):KK33::KK33::KK33:
tmm cnm
iyim böcüüm, sen nasılsınn :KK19: :KK19:
uyukluyorum masamda, işim de yığınla.
Akşam ne yapsam diye düşünüyorum.. Az tavuk sotem vardı yanına sodalı peynirli börek yapacaktım benim obur kocam yemiş tavuğu :KK1:
doymadım diyo, birde akşam ne pişirsem diye düşünüyorum burda..

bende ıyyım cnmm
saat dolsun dıye bakıyorum son 10 dk:)
maşallah kocene o zaman yenı yemekler düşünceksınn
pılav yapsan yanına cacıkla olmamı

güneşcim sen 2. bebeği düşündüğünde bana söyle bakayım hangi tarihlerde hamile kalman gerektiğini yazarım kızı garantilersin.
ama tabi ki yine de takdir allahın. ben tahminde bulunuyorum genelde doğru çıkıyor.

hehe tamammm canım sorrm mutlakaaa:KK70:D

benim içinde söylesene ama zamanı yok :KK1: zamanını belirlemedik bi ara bakmıştın canım :KK6:

buda eşimin d.gününde yaptığım şeker hamurlu kurabiye

Eki Görüntüle 518250
[/QUOTE]

speedy elıne sgalık ben vakt bulpta yapamıyrm boyle seylerrr:KK43: oglm cok sevyr aslnda kurabıyeee buhaftasonu yapım ınss

çin takvimi tutan var mı, annişler
güneşim, melodi, kokiş, smok :KK3:
bana çin takvimi kız diyo.. yada ben kız istediğimden her şeyi kıza yoruyorum :KK1:

nekk kuzm bende cın takvımı tuttu erkektı erkek oldu hayrlısı olsn saglıkla al kucagınadaaa:):KK54:

Evet Biraz Uçlarından Aldırmayı DüşüNüyorum Canım.. Saçlarımaa Elidor Kullanıyorum Şampuanı,Kremi ve Banyodan Sonra sürdüğüm bir kremi var onu kullanıyorum başkadaa bişey yokk:KK16::KK16:

hımm Elidor bende kullanmıştım biara hangi rengi kullanyosun cnm?

Ayaksızlar daha rahat ayaksız al bence
Kara atsan onla hiç bişey olmaz :KK9:
Diğerleri ayaklılar hemen küçülüyo çünki dar gelince rahatsız eder
Ayaksız daha kullanışlı.

bende ayaksız etek gibi olan rahatsız edecek gibi geldi benim oğlan çok dönüyor bilemedim ayaksızmı alıyım kafam karıştı

günaydıın millet nbr nasssınız ...:KK3:

dün uzun hikayeye gittim sinema berbattı film...:KK19:

bimde değilde a101 gördum cnm onu mu dıyorsun:26:ama onunda kenarları yok kıtaplara destek olacak bölüm yani

günaydınnnn koketmmm senı gördum cnmmmm:KK19:

dün gördüğüm şeyi bugün göremedim belki de a101 dir 40 TL bişeydi hatta.

günaydıın millet nbr nasssınız ...:KK3:

dün uzun hikayeye gittim sinema berbattı film...:KK19:

günaydın..

tek değilisin bende ilk çıktığında gittim aynen öyle kenan dışında iğrençti :KK53:

gerçekten uzun hikaye dizi yapsalar uzunluk olarak kurtlar vadisini geçerdi

Son düzenleme:
Masallah canim nekadar güzel saclarin
Ben bu konuda cok yaraliyim ahh ahhh ne kadar güzel saclarim vardi ama sari boy yakti simdi kahve boyattim ama hala kirik , uzatmaya calisiyorum :KK50::KK43:

cnm saçlar kırıksa çok iyi bir kesimden sonra uzat yoksa sağlıklı uzatamazsın bir kere kıycan sonra uzatcan uçlardan az az gelcenn:KK14:

KOKETCİM sorunu görmedim canım. hemen cevaplayım bana uyku tulumu hediye geldi hem ayaklı hem de torba şeklinde. ikisini de geçen kışa kadar kullandım rahatça. ama torba şeklinde olan baya büyüktü. küçültmek için alttan çıtçıtı vardı. onu yukarıya çıtçıtlıyordum. 15 cm filan kısalıyordu. 5 aylık filan başladım kullanmaya. boyu uzayınca çıtçıtı kullanmadım. şimdi ayaklı kullanıyorum çok rahat oluyor. bide biraz büyük al çabuk büyüyorlar. en az 2-3 tane olsun. kışın kurutması zor oluyor. benim 1 tane kaldı şimdi yedek bakıcam.

tamada elyaf var kötümüş onlar torba şeklinde ve ayaklı var bir torba şekli bide ayaklımı alsam laa bide pahalı haa 50-60-80 hatta mother care de 110 TL bile..

X