Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel burayaaaa

h geldunn anniş
nasılsın

ben kokoş değilim dıyelımmm
hee dizi başkaa artık günlük çekımler ıstıyorum böle 2 gün kesmıoo ama herıf yokk
kaç yıllı evlı ne iş edıyy falan

hehehhe kızm ne gunlugu beeee ben haftada 1 cekım yapsam yetecekkk bohohohoh sen neymıssn bee adam sehr dıslarına gıdınce costunnn ıce kcoayı ozluyorsnnn beh behneyse sımdı gıttı herlde gelnce kendı yazar kendını tanıtırrr:):) onn kocası benm sınf arkdsmdı aslnda:)

Evet Canım Zaten Bende Uç Kısımlarından Kestirmeyi düşünüyorum. Öylee Daha iyi olurr. Çünkü saçlarım aldı başını gidiyoo

şeker hamuru ile pasta yaparken kullandım ben tiramisu da falan da kullanıyorum. cumartesi misafirim geleck yine tiramisu yapıyım diyorum hatta

oğlumun doğum günü için yapıcam kreşe. kekini kendim yaparım ama cumja günü kutlayacağız. kalıbım yok zaten. muzlu damla çikolatalı yapıcam. arasına krem şanti üzerine pasta kreması sürsem nasıl olur.

şeker hamurunu marsmelow ile mi yaptın?

iyi taktik güneş enerji tamam da zaman yok hihihi.
doğumgünü için pasta yapıcam ondan sordum. en pratik pasta tabanıyla yapabilirim.

bende muzlu yaptım. iç kremasını ganaj yaptım yapımı çok basit malzeme ölçüsünü bilmiyorum krema ile bitter çikolata ama ne kadar olduğuna emin değilim malesef aklımda tutamam

Şeker hamuru da hazır almıştım onunla kapladım marsmelow olur ama

SPEDY bakarım netten tarifine ganaj nasıl oluyor.
pastanın üzerine bişey sürdün mü yoksa direk şeker hamuru ile mi kapladın?

SPEDY bakarım netten tarifine ganaj nasıl oluyor.
pastanın üzerine bişey sürdün mü yoksa direk şeker hamuru ile mi kapladın?

alt tabanı koy.
üstüne ganaj hazırla bıçak ile sür ama orta kat kalın olsun biraz çok ince yapma üstüne muz falan ne istersen ekle
onun üstüne kapağı kapat ve tüm çevresini ince olarak geç üstüne şeker hamuru kapla

Ganaj

400 gr bitter veya sütlü küvertur çikolata*
400 ml sıvı krema

1/2 saat dolapta beklemesi lzım

bişi dicmmm en pratık al kostebek pasta yappp cocuklar sever ıcını muz doldurrrr goruntusude sırın ıstersne ustunudee suslersın yınede fıkr senınn tabeee. hazır keklerlede guzl olur tabeee

h geldunn anniş
nasılsın

ben kokoş değilim dıyelımmm
hee dizi başkaa artık günlük çekımler ıstıyorum böle 2 gün kesmıoo ama herıf yokk
kaç yıllı evlı ne iş edıyy falan
iyim böcüüm, sen nasılsınn
uyukluyorum masamda, işim de yığınla.
Akşam ne yapsam diye düşünüyorum.. Az tavuk sotem vardı yanına sodalı peynirli börek yapacaktım benim obur kocam yemiş tavuğu
doymadım diyo, birde akşam ne pişirsem diye düşünüyorum burda..

nekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel burayaaaa
güneşimmm bu arada eğer kızım olursa adını güneş koyucaz biz, senle forum adaşı olcak inş
ay du bakalım erkek de olabilir bizim koca kafa

Evet Canım Zaten Bende Uç Kısımlarından Kestirmeyi düşünüyorum. Öylee Daha iyi olurr. Çünkü saçlarım aldı başını gidiyoo
bence de kestir canım, ben düzenli kestiriyorum uçlarından.
Benim de saçlarım belimde daha sağlıklı duruyo

GÜNEŞ VE SPEDY sağolun kızlar.
köstebek pasta hiç aklıma gelmedi. bakalım hangisini yapabilirim.
ikiside aklımda olsun.

koyyy bebemm cok guzel isim benımde kızım olursaaa adı ''güneş nira'' olacak yada ''güneş reyyan'':):) omur kız olsaydı adı hazrdı amaaa hep dıyorum benm 2.de erkek olack:) ısmlerım havaya gıtcek

nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)

güneşcim sen 2. bebeği düşündüğünde bana söyle bakayım hangi tarihlerde hamile kalman gerektiğini yazarım kızı garantilersin.
ama tabi ki yine de takdir allahın. ben tahminde bulunuyorum genelde doğru çıkıyor.

benim içinde söylesene ama zamanı yok zamanını belirlemedik bi ara bakmıştın canım

buda eşimin d.gününde yaptığım şeker hamurlu kurabiye

Eki Görüntüle 518250 [/QUOTE]

koyyy bebemm cok guzel isim benımde kızım olursaaa adı ''güneş nira'' olacak yada ''güneş reyyan'':):) omur kız olsaydı adı hazrdı amaaa hep dıyorum benm 2.de erkek olack:) ısmlerım havaya gıtcek
çok güzel seçtiğin isimleer adaş olucak bebişlerimiz
inş 2. kız olur yaa, en güzeli 1 kız 1 erkek
nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)
2li testte belki görünür, yani 12. haftada felan ama doktorlar genelde söylemiyomuş 16. haftaya kadar..
ama bana kızın olacak diyen de çok etrafımda, bakalım.. senin teorini belki ben yanıltırım

nek e erkek ısmıde buluruz sorun dııl heheheh:)
buluruz buluruz

çin takvimi tutan var mı, annişler
güneşim, melodi, kokiş, smok
bana çin takvimi kız diyo.. yada ben kız istediğimden her şeyi kıza yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…