Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))
h geldunn anniş
nasılsın
ben kokoş değilim dıyelımmm
hee dizi başkaa artık günlük çekımler ıstıyorum böle 2 gün kesmıoo ama herıf yokk
kaç yıllı evlı ne iş edıyy falan
güneş len telden devam edek ora daha hareketlı
Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))
şeker hamuru ile pasta yaparken kullandım ben tiramisu da falan da kullanıyorum. cumartesi misafirim geleck yine tiramisu yapıyım diyorum hatta
olur olur sen hele bı kendını tanıt bakem biii:)):)
haha evettt ama oılsun gelene bırrr goz dagı olsundaa hazrlıklı olsnlr bızeeee enerjı versınler hihihih
yok canım hıc kullanmadım ya kurabıye yaptm ya elmalı pasta neden sordn hazr urun acısındansaa baznnn hazır ev pastaları aldıgmda oluyordu hıc yapamadıgım zamanlarrr
odaa en az bızm kadr kokoşş sayulur parıssste senle asla yarısamazzz:):)daha ne solım bebiş yok ama dusunuyorrr
oğlumun doğum günü için yapıcam kreşe. kekini kendim yaparım ama cumja günü kutlayacağız. kalıbım yok zaten. muzlu damla çikolatalı yapıcam. arasına krem şanti üzerine pasta kreması sürsem nasıl olur.
şeker hamurunu marsmelow ile mi yaptın?
.[/B]
SPEDY bakarım netten tarifine ganaj nasıl oluyor.
pastanın üzerine bişey sürdün mü yoksa direk şeker hamuru ile mi kapladın?
oğlumun doğum günü için yapıcam kreşe. kekini kendim yaparım ama cumja günü kutlayacağız. kalıbım yok zaten. muzlu damla çikolatalı yapıcam. arasına krem şanti üzerine pasta kreması sürsem nasıl olur.
şeker hamurunu marsmelow ile mi yaptın?
iyi taktik güneş enerji tamam da zaman yok hihihi.
doğumgünü için pasta yapıcam ondan sordum. en pratik pasta tabanıyla yapabilirim.
iyim böcüüm, sen nasılsınnh geldunn anniş
nasılsın
ben kokoş değilim dıyelımmm
hee dizi başkaa artık günlük çekımler ıstıyorum böle 2 gün kesmıoo ama herıf yokk
kaç yıllı evlı ne iş edıyy falan
güneşimmmnekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel burayaaaa
bence de kestir canım, ben düzenli kestiriyorum uçlarından.Evet Canım Zaten Bende Uç Kısımlarından Kestirmeyi düşünüyorum. Öylee Daha iyi olurr. Çünkü saçlarım aldı başını gidiyoo
GÜNEŞ VE SPEDY sağolun kızlar.
köstebek pasta hiç aklıma gelmedi. bakalım hangisini yapabilirim.
ikiside aklımda olsun.
iyim böcüüm, sen nasılsınn
uyukluyorum masamda, işim de yığınla.
Akşam ne yapsam diye düşünüyorum.. Az tavuk sotem vardı yanına sodalı peynirli börek yapacaktım benim obur kocam yemiş tavuğu
doymadım diyo, birde akşam ne pişirsem diye düşünüyorum burda..
güneşimmmbu arada eğer kızım olursa adını güneş koyucaz biz, senle forum adaşı olcak inş
ay du bakalım erkek de olabilir bizim koca kafa
bence de kestir canım, ben düzenli kestiriyorum uçlarından.
Benim de saçlarım belimdedaha sağlıklı duruyo
nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)
güneşcim sen 2. bebeği düşündüğünde bana söyle bakayım hangi tarihlerde hamile kalman gerektiğini yazarım kızı garantilersin.
ama tabi ki yine de takdir allahın. ben tahminde bulunuyorum genelde doğru çıkıyor.
çok güzel seçtiğin isimleerkoyyy bebemm cok guzel isim benımde kızım olursaaa adı ''güneş nira'' olacak yada ''güneş reyyan'':):) omur kız olsaydı adı hazrdı amaaa hep dıyorum benm 2.de erkek olack:) ısmlerım havaya gıtcek
2li testte belki görünür, yani 12. haftada felan ama doktorlar genelde söylemiyomuş 16. haftaya kadar..nekcim naber? cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz? 16 haftalık söylüyor dr.
senin oğlun olacak erkek ismi düşünmeye başla bence :)
buluruz buluruznek e erkek ısmıde buluruz sorun dııl heheheh:)