Kokoşş Hatunlar Kulübü

kansızsıın ya bacımmm ondan dokuluyor sacların bıde b 12 eksiliğinden

evett ılacımı duznlı kullanıyorum ama bırde normlde dokldgndn fazla doklmeye absladı bıldgn avuc avuc hanı bıteckms saclrm gıbı

neyse sampuan degstreym bıraz...

bende onu yapmak ıstemıyorum yaaaa işteeee

offfffff akşama ne yapsam dıye dusunuyorum

bende dunden yemek var pilav ve fasulye taze

güneşcim sen ömürtoşun kreşine pasta filan yapıyordun. hazır pasta tabanı kullandın mı hiç?

Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))

Bilmiyorum ama topiğ ibeğendim :) Neden olmasın dimi :)
olur olur sen hele bı kendını tanıt bakem biii:)):):KK53::KK53::KK53:

GÜNEŞ bizim kadar düzensiz var mı kısssss diyene bak ama :KK60:

haha evettt ama oılsun gelene bırrr goz dagı olsundaa hazrlıklı olsnlr bızeeee enerjı versınler hihihih:KK53::KK53:

güneşcim sen ömürtoşun kreşine pasta filan yapıyordun. hazır pasta tabanı kullandın mı hiç?

yok canım hıc kullanmadım ya kurabıye yaptm ya elmalı pasta neden sordn hazr urun acısındansaa baznnn hazır ev pastaları aldıgmda oluyordu hıc yapamadıgım zamanlarrr

emres h geldın aramıza:KK48::KK48:kendını tanıtır mısın
bu güneş garusundan hayır yok o tanıştırmaz :63:

odaa en az bızm kadr kokoşş sayulur parıssste senle asla yarısamazzz:):):KK53::KK53::KK53: daha ne solım bebiş yok ama dusunuyorrr

Beray saçların güzel ama belinde kadar kısmı, diğer uç kısımlara doğru ince ve cansız görünüyor :26:
neden kestirmiyorsun orayı, daha bakımlı ve sağlıklı görünür saçların.. Tabi bu benim fikrim :))

h geldunn anniş:KK48::KK49:
nasılsın
odaa en az bızm kadr kokoşş sayulur parıssste senle asla yarısamazzz:):):KK53::KK53::KK53: daha ne solım bebiş yok ama dusunuyorrr

ben kokoş değilim dıyelımmm
hee dizi başkaa artık günlük çekımler ıstıyorum böle 2 gün kesmıoo ama herıf yokk:KK53:
kaç yıllı evlı ne iş edıyy falan

X