Kokoşş Hatunlar Kulübü

april cnm benım saçımda ınanılmaz yağlı ama cok güzellerdıraman nazar etcem hee cok uzun ve kırık dahı yk bırazda beslenme ıle alakalı
bende hergün yıkıyorum saçlarımı
hergün yıkamak belkı yıpratır ben öle düşünmmuyorum ama cok yağlı olunca mecbur en zoruda kışın dona dona hergun çimiyomm ve kuruturken kollarım kopuyoo ve bu aralar cok dökuluyoo aslında kestrsem dökülmez ama kıyamıyorumm

ben yemeee tamam mıı gelcemm gene hacular

ohhh ne güzel yaa imrendim, benim saclarim hem cabuk yaglaniyor hem kirik hem yipranik
ne ile besleniyorsun böcük biraz tiyo ver bana inan cok moralim bozuk bu saclarima :44:

Dolaşcam bakıcam tekrar ben İstanbul'dayım canım.
Annem üzülür boşanacagım zaman çok üzüldü ama
Oda abimlerin etkisi altındamı diyim ne diyim bilmiyorum.
Hastaneye gidicem kapıda dikiliyodu hayır tek gidemezsin beni bekle die.
Hakını yiyemem beni seviyor ama işte anlayamadığım garip hareketleri var.
Eşimide görsen varya bi mazlum sefilleri oynuyo
Onu dövüp ağzını burnunu kanatasım var ama acıyorum bi yandanda.
Ne garibim bende ya..
Amin inşallah herkese sabır versin Rabbim.
Ay ne yapıyım o durumu anlatıcak en güzel şey İlyas Salman'dı

ohhh ne güzel yaa imrendim, benim saclarim hem cabuk yaglaniyor hem kirik hem yipranik
ne ile besleniyorsun böcük biraz tiyo ver bana inan cok moralim bozuk bu saclarima :44:

cnm benım saçımda hıc boya yok ama bıde fön falan pek çektırmem mesela en son düzleştırıcı aldım 2 ay oluo 2 kez kullandım bunlara dıkkat et
sonra sabah kahvaltısını ıyı yapıyorm
evden cıkmadan ya ballı süt yada pekmez ıcıyorum
sonra haşlanmış yumurta cok sevıyorum kırmızı et yemıyorum
makarna pılav ğek sevmım
bıde annem sağolsun çoğu şeyımız doğal baklagıller mantı erışte pekmez şu bu
süt peynır tüketımı cok önemlı ve yoğurt cok tüketıyorum
alkol sıgra zaten ıcmıyorum
bunların etkısıde var dıye tahmın edıyorum
aılemde kımsede böle saç yok
geçen gün albume eklemıştım mesela cokta parlaktır cok severım saçlarımı ama süreklı topluyorum açıkken daha güzelmışımbunların dışında bana cok şampuanımı soran oldu
valla kullanmadığım kalmadı
şuan pantene kullanıyorum memnunum en azından sıfır kepek ve dökülmesı hem uzun saçlarım hemde mevsımsel dıyebılırım
h&s sakın deneme ben hıc memnun kalmadım kepek yaptı kabuk kabuk olmuştu kafam ama onun dışında ne bulursam kullandım saçımda kalın tellı ve gür sanrım etkılenmıo
saç kremı kullanabılırsın belkı o yağlanmayı geçıktırır

ınş bulursun cnm öle kötü iş deme gır sonra daha güzelını bulursun ınş
bende mağazada çalıştım sabah 9 akşam 11 lere kadar 3 katlıydı anam ağlardı 10 dk yemek molası ve süreklı ayaktasın oturmak ellerını bağlamak yasak süreklı iş etcen
sabrettım sonra 4 ay sonra cıktım
bu işimden cok memnunum
darısı sana tatlımmm

ayy yere bakan yürek yakanlardan desene
benım eşimin kuzenının karısıda uyus hep derdı benım kocem yapmaz etmez yalan demez len adam hergun bı karıyla gezıyormuşşöle demıycen işte
erkeklere güven olmazzz

dövme bacum değmes senın kocana

ohh ne güzel dikkat ediyosun yediklerine canim yaa ben hic dikkat etmiyorum ama etmem lazim artik baslicam bende pekmeze falan..
Saclarini merak ettim, arkadaslik istegi yolluyorum, kabul edermisin? :26:
Iyi bir program hazirlicam kendime sonra paylasirim burdada

2 yenı resım yükledım cnm hemencık çektım senın ıcın sılcem bakınca haber et

evt ıyı beslenmek herseyın başında ve ıyı dınlenmek lazım

Baktim canim coook tesekkür ederim
Ah benim saclarimda öyle olurmu, cok yiprandilar cok
Ama azimliyim basaricam ins

bişi değil cnm
olur cnm ınş
saçların belkıde boyadan yıpranmıştır benım eşimde boyamamı ıstıyo ama düşünmuyorum valla uzun bı süre cok cok beyazım olsun ancak

Anlıyorum bu adamla yaşamakta zor gelicek sana ...Senin çalışman lazım hevuk tek çıkar yol bu bian önce iş bul sen hangi şehirdeydin?

Sasirdim canim yaa üc gün yikamasan yaglanmazmiii ben yikadigim gün aksamdan basliyor tekrar
Kiz sen dogurmadinmi ne hamilelligi

Buarada Günaydın herkese
hamilelik bittikten sonra çok dökülmeye başladı saçlarım korkuyorum nasıl azaldı öyle demek istedim

Ön muhasebe içn ilanlara bak direk muhasebede bulamazsın belki ön muahesebe olursa alabilirler...
az çok hatrlıyomusun muhasebede neler yapılır felan güzel bi CV ile başvur...

bak internetten iş ilanlarına daha çabuk erşirsin KAriyer.net gibi burada bir sürü iş ilanı yayınlanır CV kaydet buraya ilanlara bak sekreterlik olur mesela tezgahtarlık yerine ...Daha az yorucu olur :26:

az maaşla başlarsın sonra artar önemli olan şuan iş bulmak

günaydnnnnnnnnnnnn
sabah öle tırstımkı:18::18::18:

sabah ayakkabılarımı gıyerken bı ses duydum sonra 2 3 dk ayakkabını gymem sürdü o ara dış kapı apartmanın,sesı geldı kapanma sesı neyse dedımkı ee benden önce biri cıktıysa ben görürdüm mecbur benım yanımdan geçecek yukarı cıkanda yok neyse tırsa tırsa ındım aşağa tam cıkarken dönüp arkama baktımve merdıven boşluğunda ıkı çift ayak gördum mavı converse ama hemen bakıp kafamı çıkarmadım baktım baya sonra cıktım
apartman ışıkları sensörlü olunca ben cıkınca söndu ama hemen sonra tekrar yandınapcamı şaşırdım hemen alt kattakı kadını aradım o da uyanıkmış korkmuş bakmış kımse yok tabı cok sonra baktı 15 dk sonra falan

bundan bıkaç ay öncede bı gençapartmana gırerken üst kat komşum görmüş kadını görünce kaçmış arkasına bakmadan:26:

günaydın... koket kız bir günde ne çok iş ypmışsın öyle akşama parise gitmişsin bide maşallah..Ah k. teyze ah o burdayken bize nasıl güzel mamalar yapar dı bide çok kafayıydı kw ile gör. okuyunca aklıma geldi..K. teyzeyi burdaistiyoz..
Dün mia 07 bendeydi öğleden sonra çay içtik..
senin bebek telsizinin adı ne?memnunmusun..bide alışıyo dimi insan işe ya ?
hevuk canım okudum çok üzüldüm..olay çok yeni galiba biraz sakinleş ne yapacağına öyle karar ver bence..
güneş böcük selaamm
kız koket geçen gün boyat felan dedin ya saçını su dalgası yaptırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…