Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın... koket kız bir günde ne çok iş ypmışsın öyle akşama parise gitmişsin bide maşallah..Ah k. teyze ah o burdayken bize nasıl güzel mamalar yapar dı bide çok kafayıydı kw ile gör. okuyunca aklıma geldi..K. teyzeyi burdaistiyoz..
Dün mia 07 bendeydi öğleden sonra çay içtik..
senin bebek telsizinin adı ne?memnunmusun..bide alışıyo dimi insan işe ya ?
hevuk canım okudum çok üzüldüm..olay çok yeni galiba biraz sakinleş ne yapacağına öyle karar ver bence..
güneş böcük selaamm
kız koket geçen gün boyat felan dedin ya saçını su dalgası yaptırsam..

slm cnmm:KK19::KK19::KK19:nassunnnnnn

günaydnnnnnnnnnnnn
sabah öle tırstımkı:18::18::18:

sabah ayakkabılarımı gıyerken bı ses duydum sonra 2 3 dk ayakkabını gymem sürdü o ara dış kapı apartmanın,sesı geldı kapanma sesı neyse dedımkı ee benden önce biri cıktıysa ben görürdüm mecbur benım yanımdan geçecek yukarı cıkanda yok neyse tırsa tırsa ındım aşağa tam cıkarken dönüp arkama baktım:KK53:ve merdıven boşluğunda ıkı çift ayak gördum mavı converse ama hemen bakıp kafamı çıkarmadım baktım baya sonra cıktım
apartman ışıkları sensörlü olunca ben cıkınca söndu ama hemen sonra tekrar yandı:KK53:napcamı şaşırdım hemen alt kattakı kadını aradım o da uyanıkmış korkmuş bakmış kımse yok tabı cok sonra baktı 15 dk sonra falan

bundan bıkaç ay öncede bı gençapartmana gırerken üst kat komşum görmüş kadını görünce kaçmış arkasına bakmadan:26:

enne korktum len..

cnm napım yaa ev ev sankı alabılcez
herşey öle pahalıkı ev almak hayal artık
bende napım aldım zaten raf heryerde olabılen raf ıster kıtaplık ıster balkona at saksılık
cok kullanışlı
mobılyada değil
sevdım ben daha kıtaplık alcemm olmuyoo böle
ertele ertele herşey heryerde oluyoo
kıtaplığım zaten kırıldı

Rabbım herkese nasıp etsın cnm

:KK60::KK60:
ayy en cok çağan paşayı yıkamanıza güldüm yaa Allah ta sızı güldürsün
ne becerıksız garuymuş:KK37:anam bunlar ne dıye sana yardım etmıyoo senın arkadaşlarınla onlar vakıt geçırmış bence sen dışarda buluş tatlım
daha rahat bulaşık derdın falan olmaz

valla acıdım ve halıme cok şükrettım
:KK53::KK53:
dızıdende eksık kalmamışsın hey maşallah:KK23::KK23::KK23:

sorma bak gör neler çekyom ben:KK19:

k.v artık tersliyorum kocama şikayet yerine bişi diyceğim zaman direk söylüyorum alınmıyor oda anladı artık huyumu..

Dedim benle inatlaşma hiç sevmem ben bişi yapcaksam bırak yapıyım iyiside kötüse göreyimm diyo ben deneyimliyim ama (duyda inanma)
çocuklarına görümce ve kayınvaldeyle bakmış benim kaynana hep çalışmış emekli öğretmen (kütüphane öğretmeni)
bence kocamı çingene pazarından felan mı aldı bilemedim inanamaıyorum ona kendi baktığına.

enne korktum len..

ya ben bıde ben yalnzm len gecelerı:18::18:
sorma bak gör neler çekyom ben:KK19:

k.v artık tersliyorum kocama şikayet yerine bişi diyceğim zaman direk söylüyorum alınmıyor oda anladı artık huyumu..

Dedim benle inatlaşma hiç sevmem ben bişi yapcaksam bırak yapıyım iyiside kötüse göreyimm diyo ben deneyimliyim ama (duyda inanma)
çocuklarına görümce ve kayınvaldeyle bakmış benim kaynana hep çalışmış emekli öğretmen (kütüphane öğretmeni)
bence kocamı çingene pazarından felan mı aldı bilemedim inanamaıyorum ona kendi baktığına.

napcan cnm evlat var ortada cekcenn mecbur herşey onlar için zaten:KK69:

ıyı edıyorsun sende bı aılesın artık 3 tekil şahıslara yer yok senın aılende haddını bılsın
çemkır arada

kım bakmış cocuklarına anlamadım cnm:KK37:kocen numune annem totosunu kalktı bı kere:KK22:

günaydnnnnnnnnnnnn
sabah öle tırstımkı:18::18::18:

sabah ayakkabılarımı gıyerken bı ses duydum sonra 2 3 dk ayakkabını gymem sürdü o ara dış kapı apartmanın,sesı geldı kapanma sesı neyse dedımkı ee benden önce biri cıktıysa ben görürdüm mecbur benım yanımdan geçecek yukarı cıkanda yok neyse tırsa tırsa ındım aşağa tam cıkarken dönüp arkama baktım:KK53:ve merdıven boşluğunda ıkı çift ayak gördum mavı converse ama hemen bakıp kafamı çıkarmadım baktım baya sonra cıktım
apartman ışıkları sensörlü olunca ben cıkınca söndu ama hemen sonra tekrar yandı:KK53:napcamı şaşırdım hemen alt kattakı kadını aradım o da uyanıkmış korkmuş bakmış kımse yok tabı cok sonra baktı 15 dk sonra falan

bundan bıkaç ay öncede bı gençapartmana gırerken üst kat komşum görmüş kadını görünce kaçmış arkasına bakmadan:26:

ayy tirstim bende böcük:18:

Huu kimse yokmu yinee :KK33:
Smoker cnm tanismiyoruz ama arkadaslik istegimi kabul edermisin, koketi ve pasasini mera ettimde :KK17: resimler sendeymis sanirsam :KK17:

Son düzenleme:
Ayy Kızlar Burdaa Havaa Çok Kötü Acayip fırtınaa ve yağmur var. Dışarısı Uçuyooo. Korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

X