evde olunca bunları yapamıyosunki başka şeyler çıkyoo...
yaws varya dün motor takmış gibiydim ...
bebeği aldım öptüm kokladım emzirdim altını değiştimm...üstüne kustu üstünü değiştim fotocuya gittim resimlerini vermiştim aldım geldim albümüne koydum tek tek doğumunda itibaren...
sonra pudingli cevizli pasta yaptım bide fıstıklı kurabiye yaptım ( 1 saat sürdü) bulaşıkları yerleştir mutfağı temizle (1 saat)
çocuğu yıkmak için kıytafetleri hazırla küveti hazırla suyu şamp v.s yıkadım k.v su döktü (hoş su dökmeyi bile beceremiyor bir döküyo çocuk boğulcak bir dökyo azıcık pintilik yapma çocuk dondu diyom ondada da şarr diye hepsini yüzüne dökyo çok beceriksiz haaa)
haluya sar kremle derken giydiryom küveti kaldıramıyo kadın onları toplattım hele şlükür küveti himennn gibi kaldırdım döktüm etraf su oldu tabee misafir gelcek haydi evi baştan sona sildim...
çocuğu emzir uyut derken (tabee k.v buarda duş aldı namz kıldı)
kalktım böreği attım hazır kendim yapmadım misafir geldi 8 olmuştu saaat kızlara servis yaptım k.v yanlarında oturdu arkadaşlarımın anca sohpet etti
ne bi yardım etmek var ne bişi sanki kendi arkdaşları gibi töbeee görümcede geldi oda kurulduuu( buzamnlarda annemi nasıl arıyorum offf)
ben hizmet etmkten çay doldurmaktan kızlarla konuşamadım sonra çocuk uyumadı uyutamadı hanfendi herkes var diye salondan aldım yatak odasına geçtim çağanı uyuttum tabee k.v ve görümce sohpet ediyo benim arkdaşlarla alıyım ben uyutum sen otur demek yok...
neyse uyudu geldim yine çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
onlar gitti hepsini topladım yığdım lavaboyaa ...
Sümbül kedim ağlayıp duryoo mama diyee ona mama ver kutusu kaka dolmuş temizleee mahfoldumm...
kocam aradı alizimi hazırladınmı kalktım hurçları indirdim montu çıkardım kazaklardı iç çamaşır parfüm ddoran v.s hazırladım valizi hurçları tekrar kaldır kıyafetleri oturma odasına koydum bugün ayarlıcam artık kendi kışlıklarım var( eşim bugün istanbula getti iş için parlak fikirleri vardaaa)
neyse k.v özii.... bu uyumuyor diye çağırdı becerriksiz karı gündüz napıyo votkamı veriyoda uyutyo aldım çocuğu mama verdim uyuttum sonra eşim geldi valiz hazırmı hazırrr
ben nasıl kötüyüm anlatamam belim 2 ye ayrılcak sandım...
kocam dedi gel otur annesi yattı getim yanına ben çok kötüyüm yatıyım sütüm olmuyo çok yoruluncaaa
iyi git yatt ama parisss olmazmııı ben gitcemmm dedi iyi ben gidiyomn gel dedim
neyse uyumuşum gelmiş uyku arasında parissssssssssss kalk duş al yat gece saat 02:00 ...
çağan gece 3 kalktı emzirr tekrar yat hattta allaha dua et 2 saat kalkmasın ama aciz kulu duymadı herhaldee 40 dk. sonra çağan yine kalktı ağlaya ağlaya hemde haydii bidaha emzir saat 04:00
05:40 çağan uyandı yine emzir 06:45 çağan uyandı emzir saat 07:00 tel çalıyor kalk hadi işeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nolur accık uyuyummmm diyorum veee 7:30 servis kaçtı hemen giyin kocayı uyandır beni işe bırak die o bıraktı saat 8:00 iş başı
ne güzel bi hayatım varmış laa onceden benimmmm böcük oku bunları bazen daha fazlası oluyor