Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne dıyeceğımı bılemıyorum cnm aslında bılıyorum ama senı üzmek ıstemıyorum
hr zaman derdımkı büyük konuşmamak laazım
ınsanın başına gelınce anlar falan ama senın kocanın kullanma tarıhı dolmuş:KK22::KK22:her zaman geldığınden böle konu oluyor ve senın adına cok cok üzülüyoum
sen onca fedakarlık yap hatta son dönem onların tarafına taşıncaktınız sanırım sen bunu bıle göze aldın onun yaptığına bak
kusura bakma ve lütfen benı affet ama böle bır evlılığın sürmesının sadece sana zararı olacağnı düşünüyorum
bıde bu kişiden sakın cocuk falan yapma
güven duyuyor msun hala ona bılmıyorum ama cok acı cektığın kesın ve bence artık buna son vermelısın
kımseye ben boşan demem bugune kadarda demedım ama yerıne bı kaç dakıka kendımı düşündüm ve yapamazdım ben
Rabbım sana belkı o sabrı verıyor bılmıyorum ama cok zor yaa
adam senı bıle bıle her defasından aldatıyor(fiziken olmasa bıle)
senın yaptıklarına değmez bı ınsanmış afedersın ama:KK22::KK22::KK22::KK22:

bencede çocuk yapma bu adamdan hele fedarkalık haketmiyosa asla seni kabetmeyi hissetmesi umrunda olması lazım:KK47:

Canım yanlış hiçbir kelimrn yok herşeyi söyleyebilirsin.
Ben çok acı çekiyorum evet bundan öncesindede öyleydi psikolojim allak bullak.
Ben güvenmiyorum hiçbir konuda sevmiyorum artık onu zaten.
Ama neler yapabilirim bu konuda düşün düşün beynim sulandı.
Boşanmayı denedim ama ailemin yanındada yapamadım.
Onlarıda sevmiyorum çünki inan kendimi huzurlu hissettiğim hiçbir yer yok.
Annem Bababm Abilerim kimsenin umurunda değilim saçma sapan duygusuz insanlar.
Boşanma arifesinde bile neler yaptılar bana burda mutsuzum evet ama ordaDA HUZURUM HİÇ OLMAYACAK TEK BAŞIMA KALAYIM DESEM
çok bana sahip çıktılar ya ozaman herkefadan ses çıkıcak.
Ben bu işin içinden çıkamıyorum mutsuzum ölüyorum.
Düğünüme bir hafta kala abim tokata ttı bana düşün böyle insanlar
Başkaları üzülür kardeşim evleniyor hassas davranalım die ama bunlar böyle
Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.:KK14::KK14::KK14:

onlarla yaşamak zorundamısın?

onlarla yaşasan bile işe girersin fazla görmezsin hepsini...çalşınca kafan dağılır ama mutsuzbir evlilikte nezmana kadar devam ederki böyleeee?:26:

Bi ara uzun uzun anlatirim canim,
ama inanirmisin kendime bakmak bile icimden gelmiyor artik kendime sinir oluyorum..
Ceki düzen vermem lazim artik burda sizden fikir alip eski kokoss halime dönmek istiyorumm :nazar:

bazen insan öyle oluyor ama ben kendimi avm ye atıp alışveriş yaparak kuaföre giderek değişilik yaparak rahtlatıyorum istiyince arkası geliyor zaten:KK14:

hem işe gidiyosun bence bakımlı olman şart erkeklerin bile iş yerinde olsun tavırları değişyo hemen yumuşayı eriyolar bakımlı hatun görünceee:KK19:

onlarla yaşamak zorundamısın?

onlarla yaşasan bile işe girersin fazla görmezsin hepsini...çalşınca kafan dağılır ama mutsuzbir evlilikte nezmana kadar devam ederki böyleeee?:26:

Kendin ev tutsan, yanliz yasasan nasil olur canim, madem ailen ile yasamak istemiyosun

bazen insan öyle oluyor ama ben kendimi avm ye atıp alışveriş yaparak kuaföre giderek değişilik yaparak rahtlatıyorum istiyince arkası geliyor zaten:KK14:

hem işe gidiyosun bence bakımlı olman şart erkeklerin bile iş yerinde olsun tavırları değişyo hemen yumuşayı eriyolar bakımlı hatun görünceee:KK19:

Bazen diyorum tamam artik yine eskisi gibi olayim yapiyorum gi güzel sacimi makyajimi, ertesi gün hevesleniyorum bi bakiyorum saclarim sekilden sekile girmis yagli gibi halbuki hergün yada hergün olmasa bile iki güne bir mutlaka dusa giriyorum, bu sacim ile nasil basa cikarim bilmem sürekli yaglaniyor gibi

kız o anlamada söylemedim hep uykum çok oluyor gündüzleri diyodun yaaa..

hevuk kendine güeniyormusun sen onu de bana :KK47:

Anladım canım o anlamda söylediğini
Espiri yaptım bende.
Zaten ben mutsuz oldugumdan uyuyorum ki :26:
Kendime güveniyorum yaparım aslında
Ama ailem :KK19: onlar hiçbirşekilde rahat bırakmaz
İşe girmeme engel olurlar döverler söverler.
Biliyorum bunları ama maddi olarakta yardım etmezler ben evden onlardan kaçtım zaten.
Üst katta 2 abim ve karıları oturuyor yaşadıklarımı anlatsam böyle insanlarmı var dersin.
Ben anneme gittiğimde gerçekten göbek atmışlar oh boşanıyo ohh diye
Sonrada ee başımıza bela olcak ama kaçırtırız onu demişler :KK53: böyle pislikler
Ya ben böyle insanları görmek istemiyorum o yüzden uyuyup kimseyle görüşmüyorum
Yorulduummm çok yorgunum..

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canını sıkmak istemiyorum hevukçumda bu adamlar sıkışınca niye yalan söylüyor anlayamıyorum...

bilyosun bende facebook olayını yeni atlattım oyüzden hiçbir erkek yapmaz etmez demiyorum artık...

sen lanetli felan değilsin lanet olan o bence tavrını koru masefeni hiç alttan almaa..

ama onun seviyesine düşüpte bende şöle ben böle yapcam deme sessiz kal hiç konuşma hatta en güzeli o yokmuş gibi daran ve evde durma çık gez süslen püslen hep çık dışarı git biyerlere onada bişi deme niye haber vermedin derse

tek cümle senin ne yaptığın hakkında benim bilgim varmı? deeeeeeeeeeeee:KK36::KK36::KK36:

sonra hiç bişi deme evde ben uzun bir süre konuçmadım çatladı kendi yanaştı hatta onsuz hayatımın daha güzel olcağını gösterdim burnuna burnua soktum onuunnnn

sende öylee yap kimse yıkılmaz tek kalmaz hatta herkes mutluluğu bi şekilde yakalr afedersin sieeee hepsinin yolu açık olsun...!!

şu evli adama asılan peşinden koşan kaşar müsfetteleride soyları kurusun...:KK47::KK47::KK47:

Beni burdan tanıyorsun canım gerçekte tanımanı çok isterdim.
Ben öyle basit biri değilim sadece o öyle bir basit dilden anlayacagından o şekilde söyledim başka adamların ihtiyacı oldugunda yardım ederim die.
Benim param yokki :KK14: hiç te olmuyor parasız nasıl gideyim oraya buraya yoksa 1 saniye evde durmam
Annem 50 lira vermişti bayramda onunlada mutfaga bi,ş,ler aldım.
Zaten umrumda değil tavırlarımda ona karşı böyle
Böyle birini kazanma gibi bir düşüncem cehenneme kadar yolu var.
En son şunu dedim bana küçük bir ev tutalım işe giriyim ama baglantım olmuycak seninle
Ailem gelmez zaten bana geldimide sen yanıma gelicem birlikte yaşıyomuş gibi davranıcaz kabul etmedi ama
Onu yapıcam bende.

Bazen diyorum tamam artik yine eskisi gibi olayim yapiyorum gi güzel sacimi makyajimi, ertesi gün hevesleniyorum bi bakiyorum saclarim sekilden sekile girmis yagli gibi halbuki hergün yada hergün olmasa bile iki güne bir mutlaka dusa giriyorum, bu sacim ile nasil basa cikarim bilmem sürekli yaglaniyor gibi

şampuanın yağlı saçlar için değilmi ona dikkat ediyormusun?

bide yağlı saçlara bol bol fön çektir zmanal kurutuyo yağı azalıyor tabii yıkandıktan sonra fön....fön çok kurutur saçları...

şampuanın yağlı saçlar için değilmi ona dikkat ediyormusun?

bide yağlı saçlara bol bol fön çektir zmanal kurutuyo yağı azalıyor tabii yıkandıktan sonra fön....fön çok kurutur saçları...

Hmm ben hep yipranmis saclar icin aliyodum herseyimi, sampuan, sac kremi, bakim kürü vs..
Haklisin bakalim bir de yagli saclar icin alayim..
Sen saclarimi boyattim yazmistin sanirim, hangi renk?

Anladım canım o anlamda söylediğini
Espiri yaptım bende.
Zaten ben mutsuz oldugumdan uyuyorum ki :26:
Kendime güveniyorum yaparım aslında
Ama ailem :KK19: onlar hiçbirşekilde rahat bırakmaz
İşe girmeme engel olurlar döverler söverler.
Biliyorum bunları ama maddi olarakta yardım etmezler ben evden onlardan kaçtım zaten.
Üst katta 2 abim ve karıları oturuyor yaşadıklarımı anlatsam böyle insanlarmı var dersin.
Ben anneme gittiğimde gerçekten göbek atmışlar oh boşanıyo ohh diye
Sonrada ee başımıza bela olcak ama kaçırtırız onu demişler :KK53: böyle pislikler
Ya ben böyle insanları görmek istemiyorum o yüzden uyuyup kimseyle görüşmüyorum
Yorulduummm çok yorgunum..

zoman boşanma orada daha mutsuz olacakmışısın gibi geliyor bana abinlerle uğra annenlerle uğraş..hiç olmazsa burada sevmediğin bir koca var sadece...

onunlada amesfeyi koy arana sürünsün ama ayrılmazsın o nedakr başkası ile görüşcek merak ediyorum eninde sonunda skılmıcakmı bunlamıcakmı doğru yolu bulmazmı ...hayır onada eyvallah de demiyorum ama senin olay yukarı tükürsen bıyık aşağı tükür sakal aynı yani...

gitsen olmaz kalsan olmaz...ama gitsen çok acı çekersin bunu bilyorum bence kocanıda seviyorsundur bırakma savaş herifi kazan desem nasıl fikir başkalarına yem etme lannn sevyosan sonuna kadar git anasını satayım gurursuz desinler seviyosan fısss arkanda durucak adam lazım sana bunu kendin yarat ...

dönme ailene orada daha mutsuz olursun sen benceee.....:26:

Beni burdan tanıyorsun canım gerçekte tanımanı çok isterdim.
Ben öyle basit biri değilim sadece o öyle bir basit dilden anlayacagından o şekilde söyledim başka adamların ihtiyacı oldugunda yardım ederim die.
Benim param yokki :KK14: hiç te olmuyor parasız nasıl gideyim oraya buraya yoksa 1 saniye evde durmam
Annem 50 lira vermişti bayramda onunlada mutfaga bi,ş,ler aldım.
Zaten umrumda değil tavırlarımda ona karşı böyle
Böyle birini kazanma gibi bir düşüncem cehenneme kadar yolu var.
En son şunu dedim bana küçük bir ev tutalım işe giriyim ama baglantım olmuycak seninle
Ailem gelmez zaten bana geldimide sen yanıma gelicem birlikte yaşıyomuş gibi davranıcaz kabul etmedi ama
Onu yapıcam bende.

bilyom hevuk senin öyle olmadığını az çok...belki sinirden demişsindir die şeee ettim:KK14:

çalışman lazım hevu bu adamdan boşanmadan işe gir bu salağıda bi süre kendi haline bırak boşanmayı ertele derim cnm önce kendi ayaklarının üzerinde dur ekonomik özgürlük olmazsa boşanmak zor gelir insana hele çekilmez kafayı yersin o bunu dedi şu şunu dedi aile bile bazen üzerine gelir insanın ...

bir an önce iş bul ne yapabilirsin nerde çalışabirsin özel sektörde felan...:44:

Hmm ben hep yipranmis saclar icin aliyodum herseyimi, sampuan, sac kremi, bakim kürü vs..
Haklisin bakalim bir de yagli saclar icin alayim..
Sen saclarimi boyattim yazmistin sanirim, hangi renk?

kahverenginin açık bir tonu yaptım ama karamele doğru açtırcam daha iyi oluyor....yıpranmış saçlar iyide o yağlandırır yağlı saçlar için olanı al bence kurutsun azcık baş edemezsin ama yağlı saç sağlıklı demek benim saçlarım çok kururdur mesela 3 gün yıkamasam asla ve asla yağlanmaz şaka gibi :KK53::KK53::KK53:

ben argan yağı kullanyorum saç nasıl emiyor yağı bi görsen bide dökülme çok olmaya başladı hamilelik bittikten sonra kel kalmam inş. azcık kestirsem omuza getirsem diye düşünyorum sağlıklı uzar :KK31:

zoman boşanma orada daha mutsuz olacakmışısın gibi geliyor bana abinlerle uğra annenlerle uğraş..hiç olmazsa burada sevmediğin bir koca var sadece...

onunlada amesfeyi koy arana sürünsün ama ayrılmazsın o nedakr başkası ile görüşcek merak ediyorum eninde sonunda skılmıcakmı bunlamıcakmı doğru yolu bulmazmı ...hayır onada eyvallah de demiyorum ama senin olay yukarı tükürsen bıyık aşağı tükür sakal aynı yani...

gitsen olmaz kalsan olmaz...ama gitsen çok acı çekersin bunu bilyorum bence kocanıda seviyorsundur bırakma savaş herifi kazan desem nasıl fikir başkalarına yem etme lannn sevyosan sonuna kadar git anasını satayım gurursuz desinler seviyosan fısss arkanda durucak adam lazım sana bunu kendin yarat ...

dönme ailene orada daha mutsuz olursun sen benceee.....:26:

Evet orada çok mutsuz olucam hemde çokk.
Ama burdada kalmak istemiyorum.
Sevmiyorum canım duydugum tek şey güvendi ona karşı onuda bitirdi.
Kazanacak bişey yok ben onun için nekadar sıkıntı çektim
Anlatmak istemiyorum çogunu kendime yakıştıramıyorum ama o bana bunları yaşatmayı yakıştırıyor kendine.
İnan ki yüzüne bakınca tiksiniyorum beni öpünce ağlıyorum tutamıyorum kendimi kusuyorum.
Bu başka bişey oldu sevmemezliğin ötesinde bişey yani.
İlyas salman seni öpse nasıl tiksinirsin değilmi işte bende öye
Anlatabildimmi.
Ya dengem bozuldu ağlasammı gülsemmi tepinsemmi bilemiyorum
Psikolojim felaket kaç kez para ayarla lütfen psikatrise gitmek istiyorum dedim yok.
SıkıntıdaN KEL OLDUM YA saç filan kalmadı.

yemeğe kaçtımmm çavvvvvvvv:KK3:

memelerim süt varken oğluma gidemiyom yaff taa eve ahh ahhh burdada et döner varmış hazır üfff bide çorba pilav gidip yiyem bare...

kahverenginin açık bir tonu yaptım ama karamele doğru açtırcam daha iyi oluyor....yıpranmış saçlar iyide o yağlandırır yağlı saçlar için olanı al bence kurutsun azcık baş edemezsin ama yağlı saç sağlıklı demek benim saçlarım çok kururdur mesela 3 gün yıkamasam asla ve asla yağlanmaz şaka gibi :KK53::KK53::KK53:

ben argan yağı kullanyorum saç nasıl emiyor yağı bi görsen bide dökülme çok olmaya başladı hamilelik bittikten sonra kel kalmam inş. azcık kestirsem omuza getirsem diye düşünyorum sağlıklı uzar :KK31:

Sasirdim canim yaa üc gün yikamasan yaglanmazmiii ben yikadigim gün aksamdan basliyor tekrar :KK5:
Kiz sen dogurmadinmi ne hamilelligi :KK52:

bilyom hevuk senin öyle olmadığını az çok...belki sinirden demişsindir die şeee ettim:KK14:

çalışman lazım hevu bu adamdan boşanmadan işe gir bu salağıda bi süre kendi haline bırak boşanmayı ertele derim cnm önce kendi ayaklarının üzerinde dur ekonomik özgürlük olmazsa boşanmak zor gelir insana hele çekilmez kafayı yersin o bunu dedi şu şunu dedi aile bile bazen üzerine gelir insanın ...

bir an önce iş bul ne yapabilirsin nerde çalışabirsin özel sektörde felan...:44:

Bakıyorum iş yok bulamadım
Muhasebe lise mezunuyum hiç çalışmadım.
Herkes tecrübe istiyor
Tezgahtarlık yapıyım dedim onlarda tecrübe istiyor.
Buldum birtane tezgahtarlık artık iş olsunda die düşündüm.
700 maaş 13 saat çalışma
Bide arkamızı toplıycaksın dediler.
Ama bende bunu kabul edememki.
Annemlerin orda buldum iş ama burda bulamıyorum.
Ne olabilir bilmiyorumki.
Abimin yüzünden okula devam edemedim malesef :KK14:
Herşeyime engel oldular böle ortada kaldım işte.

Bakıyorum iş yok bulamadım
Muhasebe lise mezunuyum hiç çalışmadım.
Herkes tecrübe istiyor
Tezgahtarlık yapıyım dedim onlarda tecrübe istiyor.
Buldum birtane tezgahtarlık artık iş olsunda die düşündüm.
700 maaş 13 saat çalışma
Bide arkamızı toplıycaksın dediler.
Ama bende bunu kabul edememki.
Annemlerin orda buldum iş ama burda bulamıyorum.
Ne olabilir bilmiyorumki.
Abimin yüzünden okula devam edemedim malesef :KK14:
Herşeyime engel oldular böle ortada kaldım işte.

Canim pes etme sürekli is ilanlarina bak, mutlaka sana uygun bi is bulursun, insallah

ben evime hiç bişi almak istemiyorum artık ev istiyorum evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:KK36::KK36::KK36:

eşya almak kendimi avutmak istemiyorum eim olsun ona göre düzenliyim oturatım temizleyeyim borcu olmasın işe de gitmem ohhh lüküssssssssss hayatttt:KK62::KK62::87::87:

cnm napım yaa ev ev sankı alabılcez
herşey öle pahalıkı ev almak hayal artık
bende napım aldım zaten raf heryerde olabılen raf ıster kıtaplık ıster balkona at saksılık
cok kullanışlı
mobılyada değil
sevdım ben daha kıtaplık alcemm olmuyoo böle
ertele ertele herşey heryerde oluyoo
kıtaplığım zaten kırıldı

Rabbım herkese nasıp etsın cnm
evde olunca bunları yapamıyosunki başka şeyler çıkyoo...

yaws varya dün motor takmış gibiydim ...

bebeği aldım öptüm kokladım emzirdim altını değiştimm...üstüne kustu üstünü değiştim fotocuya gittim resimlerini vermiştim aldım geldim albümüne koydum tek tek doğumunda itibaren...:KK14:

sonra pudingli cevizli pasta yaptım bide fıstıklı kurabiye yaptım ( 1 saat sürdü) bulaşıkları yerleştir mutfağı temizle (1 saat)

çocuğu yıkmak için kıytafetleri hazırla küveti hazırla suyu şamp v.s yıkadım k.v su döktü (hoş su dökmeyi bile beceremiyor bir döküyo çocuk boğulcak bir dökyo azıcık pintilik yapma çocuk dondu diyom ondada da şarr diye hepsini yüzüne dökyo çok beceriksiz haaa)

haluya sar kremle derken giydiryom küveti kaldıramıyo kadın onları toplattım hele şlükür küveti himennn gibi kaldırdım döktüm etraf su oldu tabee misafir gelcek haydi evi baştan sona sildim...

çocuğu emzir uyut derken (tabee k.v buarda duş aldı namz kıldı)

kalktım böreği attım hazır kendim yapmadım misafir geldi 8 olmuştu saaat kızlara servis yaptım k.v yanlarında oturdu arkadaşlarımın anca sohpet etti:KK36::KK36:

ne bi yardım etmek var ne bişi sanki kendi arkdaşları gibi töbeee görümcede geldi oda kurulduuu( buzamnlarda annemi nasıl arıyorum offf)

ben hizmet etmkten çay doldurmaktan kızlarla konuşamadım sonra çocuk uyumadı uyutamadı hanfendi herkes var diye salondan aldım yatak odasına geçtim çağanı uyuttum tabee k.v ve görümce sohpet ediyo benim arkdaşlarla alıyım ben uyutum sen otur demek yok...

neyse uyudu geldim yine çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK53::KK53::KK53:

onlar gitti hepsini topladım yığdım lavaboyaa ...

Sümbül kedim ağlayıp duryoo mama diyee ona mama ver kutusu kaka dolmuş temizleee mahfoldumm...

kocam aradı alizimi hazırladınmı kalktım hurçları indirdim montu çıkardım kazaklardı iç çamaşır parfüm ddoran v.s hazırladım valizi hurçları tekrar kaldır kıyafetleri oturma odasına koydum bugün ayarlıcam artık kendi kışlıklarım var( eşim bugün istanbula getti iş için parlak fikirleri vardaaa)

neyse k.v özii.... bu uyumuyor diye çağırdı becerriksiz karı gündüz napıyo votkamı veriyoda uyutyo aldım çocuğu mama verdim uyuttum sonra eşim geldi valiz hazırmı hazırrr

ben nasıl kötüyüm anlatamam belim 2 ye ayrılcak sandım...:KK43::KK43::KK43:

kocam dedi gel otur annesi yattı getim yanına ben çok kötüyüm yatıyım sütüm olmuyo çok yoruluncaaa:KK43::KK43:

iyi git yatt ama parisss olmazmııı ben gitcemmm dedi iyi ben gidiyomn gel dedim

neyse uyumuşum gelmiş uyku arasında parissssssssssss kalk duş al yat gece saat 02:00 ...

çağan gece 3 kalktı emzirr tekrar yat hattta allaha dua et 2 saat kalkmasın ama aciz kulu duymadı herhaldee 40 dk. sonra çağan yine kalktı ağlaya ağlaya hemde haydii bidaha emzir saat 04:00

05:40 çağan uyandı yine emzir 06:45 çağan uyandı emzir saat 07:00 tel çalıyor kalk hadi işeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53:

nolur accık uyuyummmm diyorum veee 7:30 servis kaçtı hemen giyin kocayı uyandır beni işe bırak die o bıraktı saat 8:00 iş başı

ne güzel bi hayatım varmış laa onceden benimmmm böcük oku bunları bazen daha fazlası oluyor :KK43:

:KK60::KK60:
ayy en cok çağan paşayı yıkamanıza güldüm yaa Allah ta sızı güldürsün
ne becerıksız garuymuş:KK37:anam bunlar ne dıye sana yardım etmıyoo senın arkadaşlarınla onlar vakıt geçırmış bence sen dışarda buluş tatlım
daha rahat bulaşık derdın falan olmaz

valla acıdım ve halıme cok şükrettım
:KK53::KK53:
dızıdende eksık kalmamışsın hey maşallah:KK23::KK23::KK23:

okudum okudumda hevukcum sana ne yazacağımı ınan bılemedım ne desem bı sebep çıkıyor ortaya ve en mantıklısı senın iş bulman
sen il olarak nerdeydın cnm
aslında arasan belkıde bulursun bence dolaş bıraz ve asla vazgecme
eşine bişi demekyerıne sıfatına tüpürüyom onun karakterıne mıçımm ayy cok şey dıyesm varya neyse arada sen varsın
aılene şok oldum:KK53::KK53::KK53:sana arka çıkmak yerıne resmen senı ateşi atıyor annen falan üzülmez mı
sen cok güçlü ınsansın bence bunca şeye katlanabılıyorsun:KK19:Rabbım sana sabırlar versın

ve ılyas salman a cok güldüm yaa:KK60:

X