Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen boya çok yıpratıyo hele fön çok kırıyor saçları...
yaws ben senin meşhur saçlarını görmedim haaa

pekmez evde dolap bekliyo şunu bi rutinli içmeyi beceremedim...Haşlanmış yumurtayı sevyorum ama çay içerken bi koku olyo ondan nefret ediyorum yumurtadan ozman
ben yoğurdu neredeyse hiç tüketmiyorum:26:
merak ettim saçlarını rsim atsana bii whatsapptan

bencede benim kocam iyi hayatta yapmaz etmez demicen erkeklere hiç güvenmiyorum

ayy böcük allah korusun yarın bu saatlerde tek başına çıkma eşin indirsin :26:

ayy ben korkudan altıma ederim hele dönüp bakmak nedemek arkama bakmadan koşar kaçarım herhalde.

sormaa yaa annemi çok özledim gelince biberli ekmek getircek çay içmeye çağırırım seni pek güzel olur bizim biberliler...

mia mı vardı vayy beee bişi dedimi lann gafe içmeye gittik die :26: onunlada gideriz oğlumun arkdaşı alara napıyo prenses yaaa ...

bebek telsizi chicco nun cnm yaaa görümce almıştı 120 TL ye felan pahalı aslında daha uygununu bul sen vardır bak inetrenet ten ebebkten felan al bence.. memenunum ama çok kaliteli hatta okdar kaliteliki kocamın dedikiodusunu yapyordum anneme yatak odasında kocam salondaki telsizden net bir şekilde duymuş düşün yani...bildiğin telsiz telefon gibi...çocuğun seside duyulyor salonda tv açıkken bileee

boyat çok yakışır bence sana senin gözler açık teni,n açık süper olur değiştir yaa biraz iyi olur mia saçları siyah yapmış ben eskisini çok sevmiştim hatta face yorum yapmıştım

k.v diyorum kendi çoıcuk bakmayı pek bilmiyo yaff nasıl bakmış kocama bence çingene pazarından almış

ben valla artık süylüyor ben dert ediceme o etsin bundan sonra kendimi kasmıyorum yallah nenemin dediği gibi sektireylooo

Canım Ne Olmuş Öylee yaa. Ayy Burdaa Okurken Bilee Korkudann Bayılıcaktım nerdeyse. Hırsız Filan Mı acabaa ??

kesınlıkle cok yıpratıyoo ben bazen düğün falan oluyoo ancak o zamnlar yaptırıyom ama nasıl acıom saçlarıma
musaıt olunca yollarım cnm

hayatını programla cnmm bıgün iç gerısı gelır
yoğurt yenmez mı laa
kemıklerın güçlerın ılerde kemık erımesı çekmezsınnn

bencede benim kocam iyi hayatta yapmaz etmez demicen erkeklere hiç güvenmiyorum

kesınlıkle
ılk o yapar hatta karısını ayakta uyutr öle adamlar

ayy böcük allah korusun yarın bu saatlerde tek başına çıkma eşin indirsin :26:

ayy ben korkudan altıma ederim hele dönüp bakmak nedemek arkama bakmadan koşar kaçarım herhalde.

eşim olmuyorkı cnm yalnızım benn
ayy yarın nasıl cıkcam bılemem

baktım cnm meraktan yoksa rüya mı dıye ama hakıkatmış:18:

he anladımm
aman benımkıde bılmez ama ne etcen mecbur evlat ıcın kendımız için katlanıyoruz
salla gtsın

nenene sağlık

Canım Ne Olmuş Öylee yaa. Ayy Burdaa Okurken Bilee Korkudann Bayılıcaktım nerdeyse. Hırsız Filan Mı acabaa ??

ben kokrmam normalde ama bunu hıssedınce korktum valla

ana ya doğru koşun sizdee koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahha anama koşcez hee
delı myım bee bı pazarım var bıde soğuk havadelı kocem koşsun zayıflasın ayuu

ahha anama koşcez hee

Hmm Canım Dikkatli ol. Hırsızı var,sapığı var,Psikopatı var ne olur ne olmaz. Polise Haber verin olmazsa. Ayy Allah korusunn:18:

koket bı tanesını gerı yükledım len ne şanslısın
dün cektım saçlarım yağmurda ıslanmıştı ve topladım onlarda bukle olmuş normalde pırasayım ben

Hmm Canım Dikkatli ol. Hırsızı var,sapığı var,Psikopatı var ne olur ne olmaz. Polise Haber verin olmazsa. Ayy Allah korusunn:18:

polıs normal cınayetlere bıle zor gelıo buna mı gelcek cnm
bır eve hırsız gırınce ılla onu yatak odasında öldürmen lazımmışkı ceza almayasın ama o senın her odaa öldürür
bı abı anlattı hırısz gırmış evıne dövmüş adamı nerdeyse hapıse atcaklarmışbu işler ters valla
o yüzden bızım ülkede önce kişi ölcek sonra önlemmm

Rabbıme emanetınız valla

nenemin resmi var çağanın küçülük resmi ilee haaa koyummi

kız sen bari komuşuyu ara o çıksın sen giderken olmazmı korktum yaaa nasıl gitcen

kocan nerdeydi yine unuttum ben yafff:26:

ahha anama koşcez hee

şişmanda sanki ne zayıflıcak

koşamam ben valla isteyen koşar aman zaten kçm çıktı iş yapmaktan yetişmiyo işler bugün yine bi sürü iş beni bekliyo :26:

allah korusun yaa hakkaten bende çok korkarım oyüzdeen eşime dedim sen gece gelmion ben güvenlikli site istiyom dedim ben çok korkarım bişi yapamam hatta korktumu bide belli eden salağımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…