cnm benım saçımda hıc boya yok ama bıde fön falan pek çektırmem mesela en son düzleştırıcı aldım 2 ay oluo 2 kez kullandım bunlara dıkkat et
sonra sabah kahvaltısını ıyı yapıyorm
evden cıkmadan ya ballı süt yada pekmez ıcıyorum
sonra haşlanmış yumurta cok sevıyorum kırmızı et yemıyorum
makarna pılav ğek sevmım
bıde annem sağolsun çoğu şeyımız doğal baklagıller mantı erışte pekmez şu bu
süt peynır tüketımı cok önemlı ve yoğurt cok tüketıyorum
alkol sıgra zaten ıcmıyorum
bunların etkısıde var dıye tahmın edıyorum
aılemde kımsede böle saç yok
geçen gün albume eklemıştım mesela cokta parlaktır cok severım saçlarımı ama süreklı topluyorum açıkken daha güzelmışımbunların dışında bana cok şampuanımı soran oldu
valla kullanmadığım kalmadı
şuan pantene kullanıyorum memnunum en azından sıfır kepek ve dökülmesı hem uzun saçlarım hemde mevsımsel dıyebılırım
h&s sakın deneme ben hıc memnun kalmadım kepek yaptı kabuk kabuk olmuştu kafam ama onun dışında ne bulursam kullandım saçımda kalın tellı ve gür sanrım etkılenmıo
saç kremı kullanabılırsın belkı o yağlanmayı geçıktırır
ınş bulursun cnm öle kötü iş deme gır sonra daha güzelını bulursun ınş
bende mağazada çalıştım sabah 9 akşam 11 lere kadar 3 katlıydı anam ağlardı 10 dk yemek molası ve süreklı ayaktasın oturmak ellerını bağlamak yasak süreklı iş etcen
sabrettım sonra 4 ay sonra cıktım
bu işimden cok memnunum
darısı sana tatlımmm
ayy yere bakan yürek yakanlardan desene
benım eşimin kuzenının karısıda uyus hep derdı benım kocem yapmaz etmez yalan demez len adam hergun bı karıyla gezıyormuşşöle demıycen işte
erkeklere güven olmazzz
dövme bacum değmes senın kocana
günaydnnnnnnnnnnnn
sabah öle tırstımkı:18::18::18:
sabah ayakkabılarımı gıyerken bı ses duydum sonra 2 3 dk ayakkabını gymem sürdü o ara dış kapı apartmanın,sesı geldı kapanma sesı neyse dedımkı ee benden önce biri cıktıysa ben görürdüm mecbur benım yanımdan geçecek yukarı cıkanda yok neyse tırsa tırsa ındım aşağa tam cıkarken dönüp arkama baktımve merdıven boşluğunda ıkı çift ayak gördum mavı converse ama hemen bakıp kafamı çıkarmadım baktım baya sonra cıktım
apartman ışıkları sensörlü olunca ben cıkınca söndu ama hemen sonra tekrar yandınapcamı şaşırdım hemen alt kattakı kadını aradım o da uyanıkmış korkmuş bakmış kımse yok tabı cok sonra baktı 15 dk sonra falan
bundan bıkaç ay öncede bı gençapartmana gırerken üst kat komşum görmüş kadını görünce kaçmış arkasına bakmadan:26:
günaydın... koket kız bir günde ne çok iş ypmışsın öyle akşama parise gitmişsin bide maşallah..Ah k. teyze ah o burdayken bize nasıl güzel mamalar yapar dı bide çok kafayıydı kw ile gör. okuyunca aklıma geldi..K. teyzeyi burdaistiyoz..
Dün mia 07 bendeydi öğleden sonra çay içtik..
senin bebek telsizinin adı ne?memnunmusun..bide alışıyo dimi insan işe ya ?
hevuk canım okudum çok üzüldüm..olay çok yeni galiba biraz sakinleş ne yapacağına öyle karar ver bence..
güneş böcük selaamm
kız koket geçen gün boyat felan dedin ya saçını su dalgası yaptırsam..
ya ben bıde ben yalnzm len gecelerı:18::18:
napcan cnm evlat var ortada cekcenn mecbur herşey onlar için zaten
ıyı edıyorsun sende bı aılesın artık 3 tekil şahıslara yer yok senın aılende haddını bılsın
çemkır arada
kım bakmış cocuklarına anlamadım cnmkocen numune annem totosunu kalktı bı kere
h sonu koşu mu varkocem tutturdu gıdek dıyeee ben anama gtcektımmmm
Ayy Kızlar Burdaa Havaa Çok Kötü Acayip fırtınaa ve yağmur var. Dışarısı Uçuyooo. Korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:
ayy evet yaa fırtına ar burdaa sen hangi ilçedesin cnm?
aynen boya çok yıpratıyo hele fön çok kırıyor saçları...
yaws ben senin meşhur saçlarını görmedim haaa
pekmez evde dolap bekliyo şunu bi rutinli içmeyi beceremedim...Haşlanmış yumurtayı sevyorum ama çay içerken bi koku olyo ondan nefret ediyorum yumurtadan ozman
ben yoğurdu neredeyse hiç tüketmiyorum:26:
merak ettim saçlarını rsim atsana bii whatsapptan
bencede benim kocam iyi hayatta yapmaz etmez demicen erkeklere hiç güvenmiyorum
ayy böcük allah korusun yarın bu saatlerde tek başına çıkma eşin indirsin :26:
ayy ben korkudan altıma ederim hele dönüp bakmak nedemek arkama bakmadan koşar kaçarım herhalde.
k.v diyorum kendi çoıcuk bakmayı pek bilmiyo yaff nasıl bakmış kocama bence çingene pazarından almış
ben valla artık süylüyor ben dert ediceme o etsin bundan sonra kendimi kasmıyorum yallah nenemin dediği gibi sektireylooo
Canım Ne Olmuş Öylee yaa. Ayy Burdaa Okurken Bilee Korkudann Bayılıcaktım nerdeyse. Hırsız Filan Mı acabaa ??
ana ya doğru koşun sizdee koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben kokrmam normalde ama bunu hıssedınce korktum valla
ahha anama koşcez hee
delı myım bee bı pazarım var bıde soğuk havadelı kocem koşsun zayıflasın ayuu
Ben Antalyanın Gazipaşa İlçesindeyim Canımm
Hmm Canım Dikkatli ol. Hırsızı var,sapığı var,Psikopatı var ne olur ne olmaz. Polise Haber verin olmazsa. Ayy Allah korusunn:18:
kesınlıkle cok yıpratıyoo ben bazen düğün falan oluyoo ancak o zamnlar yaptırıyom ama nasıl acıom saçlarıma
musaıt olunca yollarım cnm
hayatını programla cnmm bıgün iç gerısı gelır
yoğurt yenmez mı laa
kemıklerın güçlerın ılerde kemık erımesı çekmezsınnn
kesınlıkle
ılk o yapar hatta karısını ayakta uyutr öle adamlar
eşim olmuyorkı cnm yalnızım benn
ayy yarın nasıl cıkcam bılemem
baktım cnm meraktan yoksa rüya mı dıye ama hakıkatmış:18:
he anladımm
aman benımkıde bılmez ama ne etcen mecbur evlat ıcın kendımız için katlanıyoruz
salla gtsın
nenene sağlık
ben kokrmam normalde ama bunu hıssedınce korktum valla
ahha anama koşcez hee
delı myım bee bı pazarım var bıde soğuk havadelı kocem koşsun zayıflasın ayuu
Hmm Canım Dikkatli ol. Hırsızı var,sapığı var,Psikopatı var ne olur ne olmaz. Polise Haber verin olmazsa. Ayy Allah korusunn:18: