neden cnm:26::26::26:
noldu
aprıl h geldınnn cnm
neden cnm:26::26::26:
noldu
aprıl h geldınnn cnm
hosbuldum cnm,
uzun hikaye güzelmiydi bende gitmek istiyorum ama cok uzun ve sIkici diyorlar?
Böcük benim herif yine.
Sinerlerimi bozdu dün geceden beri vücudum titriyo sinirden engel olamıyorum..
Mesaj geldi teline.
Ben Handan beni kendi num. ararmısın die.
Yanındaydım eşimin film izliycektik
Hemen mesajı sildi o kim dedim.
Offf Hevuk sende ya filan diye kıçını başını oynatıyo dellendim
Dedim dansöz gibi kıvırma adam gibi cevap ver dükkana elaman alcaktık o diyo
Kardeşini aradım handanı tanıyomusun dedim dükkana elaman alcakmıssınız yok öyle bişey dedi.
Tanımıyomuş kardeşi
Sonra aradı telide benden uzaklaştırdı bişeler dedi kadına ..
Evine bişey alcakmış nerden alıyım die sotuyomuş göya yedim bende
Baya cırladım bende.
Bende adamlara numaramı vericem her bişeye ihtiyacı oldumu beni arasınlar sorsunlar sende senini çıkarmıycan dedim.
Sonra odama gittim kapıyıda kitledim çok sevdiğin koltugunla uyu dedim gece oda uyudu.
Gece çok soguktu kalk yat yataga dedim kalkmadı sabaha kadar açık uyudu sabahta gitti.
Ne yapım ben bu adamı ya bilmiyorum hiç bişey gerçekten
Çok sinirliyim.
Lanet olsun benim şansıma ya lanet lanetlenmişmiyim neyim anlayamıyorum.
bu film hatırlanacak bir anı çin filmi vardı onun kopyasıymış duyunca hevesim kaçtı çakma şeyleri sevmiyorum öylemi gerçekten?
Bende evdeyim bu arada hevuk ben tanışalım
4 YILLIK EVLİYİM 28 YAŞINDAYIM BEBİKİM YOK..
Böcük benim herif yine.
Mesaj geldi teline.
Kardeşini aradım handanı tanıyomusun dedim dükkana elaman alcakmıssınız yok öyle bişey dedi.
Tanımıyomuş kardeşi
Baya cırladım bende.
Bende adamlara numaramı vericem her bişeye ihtiyacı oldumu beni arasınlar sorsunlar sende senini çıkarmıycan dedim.
Sonra odama gittim kapıyıda kitledim çok sevdiğin koltugunla uyu dedim gece oda uyudu.
Gece çok soguktu kalk yat yataga dedim kalkmadı sabaha kadar açık uyudu sabahta gitti.
Çok sinirliyim.
ne dıyeceğımı bılemıyorum cnm aslında bılıyorum ama senı üzmek ıstemıyorum
hr zaman derdımkı büyük konuşmamak laazım
ınsanın başına gelınce anlar falan ama senın kocanın kullanma tarıhı dolmuşher zaman geldığınden böle konu oluyor ve senın adına cok cok üzülüyoum
sen onca fedakarlık yap hatta son dönem onların tarafına taşıncaktınız sanırım sen bunu bıle göze aldın onun yaptığına bak
kusura bakma ve lütfen benı affet ama böle bır evlılığın sürmesının sadece sana zararı olacağnı düşünüyorum
bıde bu kişiden sakın cocuk falan yapma
güven duyuyor msun hala ona bılmıyorum ama cok acı cektığın kesın ve bence artık buna son vermelısın
kımseye ben boşan demem bugune kadarda demedım ama yerıne bı kaç dakıka kendımı düşündüm ve yapamazdım ben
Rabbım sana belkı o sabrı verıyor bılmıyorum ama cok zor yaa
adam senı bıle bıle her defasından aldatıyor(fiziken olmasa bıle)
senın yaptıklarına değmez bı ınsanmış afedersın ama
Slm cnm biz daha tanismadik sanirsam ama cok üzüldüm, bu erkeklere ne oluyor anlamiyorum gercekten
Hepinizee KoCamannnnnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnnn
akşam cinemaya gıttıkuzun hikaye ye gerçekten güzeldı duygusal komedı dram ne ararsan hoştu zaten osman sınav cok ıyı
ınş fırsat olursa evim sensin e de gtmek ıstıyoruz
neyse 21:30 da cıktık koştur koştur ıkea gıttık
banyo için raf aldık bıde ben çekmece ıcın toparlayıcı kutucuklar aldımmm akşam olsunda düzenleyım
Tanışmadık ama tanıştık artık .
Benim böyle berbat bir hayatım var işte buyum.
Erkeklere bişey olmuyor aslında zaten öyleler yeri geldiğinde daha fazla kişiliklerini saklayamıyorlar
Çıkıveriyor canavar ruhları içlerinden.
İnan benim eşim mükemmel sayılabilecek bir nitelikte biriydi.
Ben evlenmek istemedim nedeni çok ii olmasıydı bukadar ii bir insan olamaz altında mutlaka bişeler var dedim.
Ama mecbur diyim kaldım evlenmeye.
Evlendiğim ilk gün haklı oldugumu anladım.
Herkesin gözünde yine mükemmel olsada benim gözümde kişiliksiz pisliğin teki.
Sen evli değilsen öfkesini dışa vuran bir erkeğe güven.
ben evime hiç bişi almak istemiyorum artık ev istiyorum evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
eşya almak kendimi avutmak istemiyorum eim olsun ona göre düzenliyim oturatım temizleyeyim borcu olmasın işe de gitmem ohhh lüküssssssssss hayatttt:87::87:
yalnızlık bazen ıyıdır yapacak bişiler bulursan kendine sıkılmazsınben mesela evde olsam şuan uymk ısterım
sabah yağmurda baya ıslandım mayıştım mı ne
cok severım yağmurlu havayıda sonra uyanıp akşama kadar kıtap okumak ısterdım
yada kendıme bakım yapardımyada gezer para harcardım ay amma cok şey ıstedım hee
hayallerımı sen gerçekleştırır msın
benımde eşim sabah gttı bu gece gene yalnzıımeve gtcem banyo ve çekmecelerımı düzenleyıp yemek yapcem
işyerinde ıse bıraz iş eder sonra sıkılırım kesın
Yogundum ve genel olarak böyle bi depresif hal var sanki bende bikac aydir, canim hic bisey istemiyor
Günaydin bu arada kizlarr
Tamam Canımm senin yerinee hepsini yapıcammm
Bu arada Evim Sensin 'e Ben gittim . 2 Gün Öncee. Tek Kelimeyle SÜPER Bir Filmdi.
nerdesin laa hala uyuyonmuuu
neden ne oldu bak benim hayatımda kendime ayırcak vktim okdar azaldıki psikolojimde giderse naparım bilememmm
Böcük benim herif yine.
Mesaj geldi teline.
Tanımıyomuş kardeşi
Baya cırladım bende.
Çok sinirliyim.
Canım Zaten Özcan Deniz Bununla ilgili açıklama yapmış.Sonuçta O Çin filmi. Evim Sensin Türk Filmi. Arasındaki kocaman fark bu diye düşünüyorum. Bence Mutlaka izlenmeye değer bir film. Ben Çok Beğendim. Ve Çokta Ağladımm
Özcan Deniz'in Açıklaması : Evim Sensin, benim özgün hikayem değil. Şükrü Avşarın tüm haklarını aldığı bir Kore filmi olan Hatırlanacak Bir Anının (A Time To Remember) uyarlaması. Bunu zaten hep söyledik biz..