Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar arkadaşım boşanmış yaa şimdi söledii mahkemesi bitmiş bugündü offf cnm sıkıldı yaa...

kızlar arkadaşım boşanmış yaa şimdi söledii mahkemesi bitmiş bugündü offf cnm sıkıldı yaa...

güzelmiş karsta giymek için aldın dimi kabanında varmı siyahh kaban al bide şölee beyaz çok şık oluyor....

Evet orda giymek için...Beyaz var iki tanede siyah daha kalsik tarz kaban var bir de gri spor mont var evde olsaydım resimlerini çekrdim.

aslında üzülmemem lazım kurtuldu ama nebilim çok sevmişlerdi bide çocuğu vardı...ona üzüldüm adam kolna takmış manitayı gezio geçen gördüm daha boşanmadan belkide iyi oldu..manyak kızı dövyodu nası bu hale geldiler bilmiom yaaa nafaka vercekmiş 400 mahkeme belirlemiş...bebiş babasız kaldı salak adam kızla fink atıo karaktersiz bee...:85:

hayırlı olsun canım benım ama pek benlik bişey değelmiş

Diğer tarzlardada var canım buda hoşuma gitti birazda spor olsun istedim ee eşimde istiyosan alayım diyince hemen atladım tabii hiç hayır dermiyim... Aslında bir tanede bershkada gördüm oda çok güzeldi oda artık indirime girince alınacaklar listemde kremdi oda aklım kaldı

senin dolabın eve sığıyormu dolobının resmini açıkken çek koy bence...

Ayyy o konuda muzdaribim valla yatak odasının dolapları yetmiyor bana çalışma odasına eşimin bekarlığından kalma gardrobu vardı onu attırmadım valla kullanıyorum ne yapim yetmiyor...

haaa ıyı ozman ok

bershka mı dedin amanınn ora benim mağzammmm süper şeler var ordAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şimdi pahalı azcuk geçsin giştcem benm kredi kartın limiti bitmiş amanınnnnnnnnnnnnnnnn kocayı seveyim azcukkkk

O zaman üzülme canım çekiyorsa kurtulduğuna sevinin bence.... Belki bundan sonraki hayatı daha güzel olucak inşallah olurda...

bershka mı dedin amanınn ora benim mağzammmm süper şeler var ordAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şimdi pahalı azcuk geçsin giştcem benm kredi kartın limiti bitmiş amanınnnnnnnnnnnnnnnn kocayı seveyim azcukkkk

Evet ya orda çok güzel şeyler oluyor tarzı çok güzel...

Ayyy o konuda muzdaribim valla yatak odasının dolapları yetmiyor bana çalışma odasına eşimin bekarlığından kalma gardrobu vardı onu attırmadım valla kullanıyorum ne yapim yetmiyor...

yani yetmesi mucize olurdu benimde şimdi yetmiyor ev alırsak yeni büyük dolap alcm şöle boydan boyaaaaaaaaaaaaaaaaa eşiminkilere tıkıştıryom kavga edyoz...

bershıkayı bende beğenıyorum poolandbear var bıde benım encok tercıh ettiğim zara mango mavı colıns u.s polo batik aman böleee gider işte

kız neremiz benziyo ben bembeyaz sarı sen kara hössssssssssttttttttttt sen kocanı boşaaaa

çok kötüsün ben esmerim sen sarışın işte tamamlarız sevdimiz şeler kilomuz aynı felan ondan dediydim ... kocamsız nasla olmaz arada tatile gel ozaman kızkardeşine..

yani yetmesi mucize olurdu benimde şimdi yetmiyor ev alırsak yeni büyük dolap alcm şöle boydan boyaaaaaaaaaaaaaaaaa eşiminkilere tıkıştıryom kavga edyoz...

Birde bende bir özellik var mesela giymediğim kullanmadığım şeyleri çok eskiyip yırtılıp yıpranmadıysa saklarım kimseye vermem. Veremiyorum yaa benim giydiğim birşeyi başkasının giymesine tahammülüm yok gider yeni alırım ihtiyacı olana veririm ama kendi giymediğim kıyafetlerimi vermem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…