Kokoşş Hatunlar Kulübü

maşa bende seviom uzunmu saçlar çok güzel oluyor maşa ile...

ayy ben de merak ettim şimdi seni, Arap'mışsın hem de!!!
Arap'lar genelde güzeldir zaten hele bir de bakımlısın oooh maşallah canım

hımm arabım ailem şamlı ben iskenderunda doğdum ilk arapça öğrendim Türkçeyide okulda öğrendim..ben melezim cnm baba Türk anne arap ...

çok uzun deel omuzlarımın altında bi yerde

iii güzel işte çok uzun zor olur bişi sorcem ben hamiş çalışmlarına başladım bir haftadır merak ediom bişi varmı die daha belli olmaz dimi..öyle bir test varmı bir haftalık felan yoksa biraz daha bekliiimmi...

pohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119:

heç yane teyzem yurdısından orjınal wish ve burbery wekend getırmıstıı gıdım gıdım sıkıyomm wısh az kaldı dıgerı bıtı ama enıstem de parfum dıye prada vucut losyonu getırmıs herkesın parfum cıktı benımkı losyom sınır olmustum kokusu super ama bıde teyzosda dolce gabbana the one var superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıtıgımde gızlıce sıkıyom kıyamet kokuyo grıp oldugunda sıkmıstım bolca nasılsa koku almaz dıye anladı valla

çok uyanık ve fenasın haaaaaaaaaa...! senden parfüm saklanmalı fena tüketyosun...

canım hassas testler varmış ilişkiden 7 gün sonrasında falan kesin sonuç veriyomuş
birinin markası forteldi
bide nete hassas testler yaz araştır istersen canım

hadi hayırlısı inşallahhhhh hayırlı haberler verirsin sende hamiş kalırsınn

yaws ben düşük yaptım doktor 2 aay geçsin demişti geçti şimdi 10 gündür 7/24 çalışyoruz bakalım bi bebişim olmuştur die dua ediyorum ...
çokta üsütüne düşmeyeyim diorum bi test var 35 lira sanki DNA yapıolar tazıkçılar...

mrb tsk ederım sen nasılsın.12 ekım ılk evlılık yıl donumum olucak.yanı 1 yıllık evlıyım....

tesettürlü mü gelindin?ben tesettürlü olmayı düşünüyorum.ama ilk gece iki rekatlık namaz var.bunun için abdesti nasıl alıcam?yani tesettürle çok zor olur...:44:

tesettürlü mü gelindin?ben tesettürlü olmayı düşünüyorum.ama ilk gece iki rekatlık namaz var.bunun için abdesti nasıl alıcam?yani tesettürle çok zor olur...:44:

Kadının kılmasına gernk varmı ben kılmadım canım zor yanii eşim kıldı..

Miray bugün girmedim arkadaşım davet etmişti ona gittim sonrada geç girdim eve gezdim baya
Sen nörüyon?
Bu arada ben genelde geceleri takılırım gecelerin yargıcıyım Gündüzde uyuyorum o gün 2 gün uyumamıştım erkenden uyuyum diye tavafuk denk geldii..
Gıı banada arapça öğretsene yaa ben çok istiyorum arapçayı bilmek bi ara ögrenmeye kaltım ama zor çekimlere çalıştık nasara nusara filan aklımda bile değil
Pratik arapça ögrencem..

Kanda çıkıyo canım ama daha çok erken kanda bile zor çıkar.Rabbim hayırlı güzel yüzlü bir evlat nasip etsin inşallah sana,bana,mandişe,isteyen herkeşlere...
Ben tüp yaptırdım 9. gün yaptırmıştım test bekleyemedim negatif oldugu çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…