evet canım 9 haftanın içindeyiz
çok üşeniyorum sabahları yatakten kalkerken falan makyaja fırsat bulamıyorum
kıyafette alamıyorum göbeğim bi çıksa ona göre bişiler alıcam artık
saçlarıma şekil vermeye başlıyıcam dediğin gibi bantla taçlarla falan güzel durabilir arada bide maşa yaparım:97:
len orjınalını buldumda bıtırmesı kaldııı
maşa bende seviom uzunmu saçlar çok güzel oluyor maşa ile...
doldurması varmı acep :44:
teyzen nerden getirmiş
ayy ben de merak ettim şimdi seni, Arap'mışsın hem de!!!
Arap'lar genelde güzeldir zaten hele bir de bakımlısın oooh maşallah canım
KI ACILMAKTA bı sorun yok adamlar ıstedıgımı anlamıyorrrrrrrrrr
düşün bakalım nerede karşılaştık burada mutlaka bi yerde karşılaşmşzdır
çok uzun deel omuzlarımın altında bi yerde
pohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119:
heç yane teyzem yurdısından orjınal wish ve burbery wekend getırmıstıı gıdım gıdım sıkıyomm wısh az kaldı dıgerı bıtı ama enıstem de parfum dıye prada vucut losyonu getırmıs herkesın parfum cıktı benımkı losyom sınır olmustum kokusu super ama bıde teyzosda dolce gabbana the one var superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıtıgımde gızlıce sıkıyom kıyamet kokuyo grıp oldugunda sıkmıstım bolca nasılsa koku almaz dıye anladı valla
yaws yoksa sende rezillik sayfasına yazmışmıdın??
iii güzel işte çok uzun zor olur bişi sorcem ben hamiş çalışmlarına başladım bir haftadır merak ediom bişi varmı die daha belli olmaz dimi..öyle bir test varmı bir haftalık felan yoksa biraz daha bekliiimmi...
çok uyanık ve fenasın haaaaaaaaaa...! senden parfüm saklanmalı fena tüketyosun...
yok canm :97::97:denk gelmemişz demekki
canım hassas testler varmış ilişkiden 7 gün sonrasında falan kesin sonuç veriyomuş
birinin markası forteldi
bide nete hassas testler yaz araştır istersen canım
hadi hayırlısı inşallahhhhh hayırlı haberler verirsin sende hamiş kalırsınn
mrb tsk ederım sen nasılsın.12 ekım ılk evlılık yıl donumum olucak.yanı 1 yıllık evlıyım....
tesettürlü mü gelindin?ben tesettürlü olmayı düşünüyorum.ama ilk gece iki rekatlık namaz var.bunun için abdesti nasıl alıcam?yani tesettürle çok zor olur...:44:
yaws ben düşük yaptım doktor 2 aay geçsin demişti geçti şimdi 10 gündür 7/24 çalışyoruz bakalım bi bebişim olmuştur die dua ediyorum ...
çokta üsütüne düşmeyeyim diorum bi test var 35 lira sanki DNA yapıolar tazıkçılar...
yok canm :97::97:denk gelmemişz demekki