- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
aynen sadce onlarda 34 benden var zaten annem inat etmiş başka yerleride gezdirmişti sonra ii tmam oralara gidelim gezmekten sıkıldım azcuk kilo al dediydi...koton bencede bozdu döküntü olmuş umarım kışın değişir..........
adil ışıktada güzel takımlar oluyor ordada XS var...
çatlak karı senııı
Bence miray senle beni karıştırdı kıssss benle daha çok benziyor aslında
Valla öyle kararsız kalmayacaksın beğendinmi alıcaksın dünyaya bir kere geliyoruz gezip tozup iyiyip içmeyip alışveriş yapmayıp da ne yapacağız hayat bir kere yaşanır keyfini çıkar kıssss
ben kocamın eskilerini toz bezi yapıyorum. kendiminkilere kıymıyorum :)
Kokoşlar sizin meslekleriniz ne bakim o kadar konuşuyoruz ne iş yaptığınızı bilmiyorummmm
son geldım ılk cevap vereyım teknık ressamım ıshanınnda herksss manken gıbı ben fısss
haha supersın valla bend eöle yapayım bariii birdahakıneeee bide spor ayakkabı yaakalasm ordn super olcak
aynı durmu bende yasıyorum sanırım
devlet babaya çalışyom ben ....proje yazıyoz çeviryoz falan filan sen söle pakem??
ben kocamın eskilerini toz bezi yapıyorum. kendiminkilere kıymıyorum :)
Bende bankada çalışıyorum çok kafa ağrıtıyor valla...
hangi banka cnm seninki...sizdede hafta sonu var ama güzel en azından kokoş olmandan bellidi zaten uçuk kokoş bankacı seni..
ne güzel meslek yaa zevk alıyorsundur...manken gibi ol sende olarsınnn cnm...
Bana converse,puma birde u.s polonun spor ayakkabısını aldık eşimede adidasın ve best polo clubınkini aldık gayet memnunuz hiç sorunsuz geldi ve orjinaldi... Olmayınca iadeside oluyor bir hafta içindede parayı idae ediyorlar hemen sorun çıkmıyor yani tatlım...
Bende bankada çalışıyorum çok kafa ağrıtıyor valla...
Bende sanslı olanlardanım ozamn haftasonu yok sukur yaa yoksa calısmazdım ztn cocujkla 2 gun yetmıyorrr ne iş yapablıyrm nede cocuklaa ılgılenebılyrm yada cok becerıksızm uff
hehehe ya işte eskıden makına parcaları cıyrdum sımdı elektrık projelerı guzel zevklı iş ya cocuktn sonra uf oldum hehehe ugrasmaya vaktm olmuyorrr dun ılk defa gıttım kuafore aksam iş cıkısı bakım yaptırdımmm:):) acayıp hıssttm kendımı suclu gıbı cocugu gec alınca falan
buarada kızlr keratın bakım yaptrdım dedılerkı yaptrnca hemn farkı anlarsın ama bır fark goremdım hehehehe:):)
ya işte tek korkum orjınal olmazsaa korkusu yoksa hemn alcam orjınal olmadıgını soyleyenler var e bılıyorsn sımdı cakmaları ayırt etmek okdr zorkı orjınallerndn
banka işi zordur yaaaa püff cok sevıyorm ama ben herlde hep yanlş hesap yaprdm ınsanlrla ugrsmktn:):)
ben cumartesılerıde full çalışıyom danışman ve halkla ilişiker yapıyorum ama aslen televızyoncuyum
bıde ufff cekıyorsun sole kasıla kasıla haftasonu evdeyımmm bacılar desene
hımm fiyakalı meslek beni artist yapsana yada Türkan şoray ile tanıştır oda kafidir.....seninde kokoş meslekmiş..