Miray bugün girmedim arkadaşım davet etmişti ona gittim sonrada geç girdim eve gezdim baya
Sen nörüyon?
Bu arada ben genelde geceleri takılırım gecelerin yargıcıyımGündüzde uyuyorum o gün 2 gün uyumamıştım erkenden uyuyum diye tavafuk denk geldii..
Gıı banada arapça öğretsene yaa ben çok istiyorum arapçayı bilmek bi ara ögrenmeye kaltım ama zor çekimlere çalıştık nasara nusara filan aklımda bile değil
Pratik arapça ögrencem..
Kanda çıkıyo canım ama daha çok erken kanda bile zor çıkar.Rabbim hayırlı güzel yüzlü bir evlat nasip etsin inşallah sana,bana,mandişe,isteyen herkeşlere...
Ben tüp yaptırdım 9. gün yaptırmıştım test bekleyemedim negatif oldugu çıktı..
Ben hep herzaman görüyororum hızlı gonzales gibisin bi orda bu burda
Sanırım daha çok evlilik hazırlığı topiğindeydin..:44:
kuzum aynıyız haa kardeş olsak bu kadar beni anlattın sanki şöle 3-4 kilo alsam iyiydi...
Kokoşlar nabersiniz?
Bugün kendime bir mont aldım harika ama netten aldım henüz elime ulaşmadı.... Bir hafta önce aldığım markanın mağazasında denemiştim bedenini fiyatı çok yüksekti almamıştım şimdi internette bir sitede bayağı bir düşmüş benden kaçarmıDaha doğrusu ben uyuyordum eşim açmış pc yi bakmış indirimde uyandırdı beni bak senin istediğin mont diye vallahi aldık
evettttttttttttttttt kokoş hatunlarım şimdi size çok şıkkk ve çok güzel akkanısı ve çantalrı olan stilistlerin düzenlemiş olduğu bir site vercem ben bura üyeyim çok güvenilir alışveriş yapabilrisniz...ayrıcada fiyatlar süper...!!
butigo die bir site...... önce üye olun stilistler tarzınıza göre herşeyi ayarlıo 1 gün sonra sizin hesabınıza ona göre ne giyceksiniz belli oluyor..beğenmezsenizde öyle site içinden seçim yapabılyosunuz...hadi hayırlı alışverişler bişi alırsanız bileyeim söleyin haaa...
Selam kızlarrr nasılsınız yaa bende dıyorumkı topige hıc yazmıyorlr sanırm nedense dıyorum megersem benım kontrol panelıme dusmuyormus uye olmammss puffff:):) neler bakıyorsunz gecn gun tredyolda harıka elbıseler vardı ama ben alana kdr hepsı tukendı yaaa cok uzldum cok uygundu fıyatları bana uymasada bırıne uyardı dıye dusnmstm
Ooohh kardeş buldum kendime
Kokoşlar nabersiniz?
Bugün kendime bir mont aldım harika ama netten aldım henüz elime ulaşmadı.... Bir hafta önce aldığım markanın mağazasında denemiştim bedenini fiyatı çok yüksekti almamıştım şimdi internette bir sitede bayağı bir düşmüş benden kaçarmıDaha doğrusu ben uyuyordum eşim açmış pc yi bakmış indirimde uyandırdı beni bak senin istediğin mont diye vallahi aldık
Butigo yada üye oldum bir orası eksik kalmıştı tamamlandı