Kokoşş Hatunlar Kulübü

öğren cnm kuran bilenler daha çabuk öğreniyor arapçayı yoksa normalde zor en zor dil diyebilirim çok farklı... bende Kuran öğrenmek istiyorum anlamlarını okurken az çok anlıyorum ama birebir kursuna gitmem lasım kurslarda hep gündüz ee bende çalışyorum haftasoınu olan yok kimsede bilmiyor çevrede bakalım belki bebekim olurda izinli olursam gidebilirim...

çok üsütüne düşmemek gerekiyormuş hevuk bende çok düştüm sonu hüsran oldu bunu oluruna bırakacam ayın sonuna kadar benklicem nasılsa regli 2 ekim öyle veya böyle belli olur..rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Ben hep herzaman görüyororum hızlı gonzales gibisin bi orda bu burda
Sanırım daha çok evlilik hazırlığı topiğindeydin..:44:

haa olabilir ben orda çok takıldım ordan hatrlamışım gonzales'i şimdi anladım hayy ağzını öpem ıyakkkk öle derler yaa pohahhahha:26:

evettttttttttttttttt kokoş hatunlarım şimdi size çok şıkkk ve çok güzel akkanısı ve çantalrı olan stilistlerin düzenlemiş olduğu bir site vercem ben bura üyeyim çok güvenilir alışveriş yapabilrisniz...ayrıcada fiyatlar süper...!!

butigo die bir site...... önce üye olun stilistler tarzınıza göre herşeyi ayarlıo 1 gün sonra sizin hesabınıza ona göre ne giyceksiniz belli oluyor..beğenmezsenizde öyle site içinden seçim yapabılyosunuz...hadi hayırlı alışverişler bişi alırsanız bileyeim söleyin haaa...

Son düzenleme:
ayakkabılar yüksek topuklu ama fiyatları çok uygun yani..

tabii bunlar benim beğendiklerim..

Son düzenleme:
kızlar buda batik takılar,kemer ve renk rank fularlar sizin için seçtiklerim...buarda rodi ve mavi jeanste ben daha güzel fularlar alıyorum onlar kıyafeti daha bir güzel tamamlıyor bilginize...

Kokoşlar nabersiniz?

Bugün kendime bir mont aldım harika ama netten aldım henüz elime ulaşmadı.... Bir hafta önce aldığım markanın mağazasında denemiştim bedenini fiyatı çok yüksekti almamıştım şimdi internette bir sitede bayağı bir düşmüş benden kaçarmı Daha doğrusu ben uyuyordum eşim açmış pc yi bakmış indirimde uyandırdı beni bak senin istediğin mont diye vallahi aldık

nerden aldık kıs nası bısey resmını koyda bakalım

Butigo yada üye oldum bir orası eksik kalmıştı tamamlandı

Selam kızlarrr nasılsınız yaa bende dıyorumkı topige hıc yazmıyorlr sanırm nedense dıyorum megersem benım kontrol panelıme dusmuyormus uye olmammss puffff:):) neler bakıyorsunz gecn gun tredyolda harıka elbıseler vardı ama ben alana kdr hepsı tukendı yaaa cok uzldum cok uygundu fıyatları bana uymasada bırıne uyardı dıye dusnmstm

Ordan bişey almak için sabah erkenden kalkıp bakmak lazım yoksa canım hiçbirşey kalmıyor...

eşine bravo bizimkisi görse hatrlaamaz hatrlatsan yeter yaa alma artık der geçer...

Butigo yada üye oldum bir orası eksik kalmıştı tamamlandı

bişe almasan bile stilistler trendlari sergiliyor arada bakarsın mail gelio zaten sana bunu ayarladık bilmem ne die çok ucuz bi göresen 45 lira ayakkabı var yaa bu bana ucuz gelio tabe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…