Kokoşş Hatunlar Kulübü

şimdi bebiş var herhalde 9 hafta yazıo çizelgede yanlış anlamdıysam şimdi boya felan yapamazsın zatende şık elbiseler değişik bantlar saç uzunsa şöle arada fön yaptır sal gitsin.ç..ben hamiş bayanları pek severim hoşuma gider bebiş kızmı erkek mi?

45 kiloyum bir ara 43 e düştüm şimdi yine 45e çıktım ama hep bu civardayım oldum olası bir 50 yi göremedim zaten o kadarda istemiyorum 3-4 kilo en fazla

kuzum aynıyız haa kardeş olsak bu kadar beni anlattın sanki şöle 3-4 kilo alsam iyiydi...

evet canım 9 haftanın içindeyiz
çok üşeniyorum sabahları yatakten kalkerken falan makyaja fırsat bulamıyorum
kıyafette alamıyorum göbeğim bi çıksa ona göre bişiler alıcam artık
saçlarıma şekil vermeye başlıyıcam dediğin gibi bantla taçlarla falan güzel durabilir arada bide maşa yaparım:97:

hakkat ne kadar acep bıde bı sakıncası varmıkı sağlık acısından

valla benim görümce kalıcı siyah Iliner çektirdi gözüne pek hassas bilyosunuz orası şişti gözler nahh böle ağladıda ağladı çokta acımış 5 gün biyere çıkmadı onu bilyorum sadece bide protez tırnak yaptırdı çıkartmak istedi rahat edemedi resmen soyulmuş tırnakları iğrenç oldu şimdi tırnakları uzamıyor kızlar protez tırnak pek tavsiye etmiyorum büyün gün onunla uğraşyolar bilmem kaç kat yapıştırıcı sürüyolar yaa...burda rus bacılar çok yaptıryo ee iş yapmıyolar tabee..

aman ıstemem ben tırnak felan pantolun duser cekemem onla

eeeeee kıslar parfum ne kullanıyorsunuz

celebre avon..bende bi farklı kokyo uygun ffiyatlı tüm seti aldım...bide naomi campel die bir parfüm aldım çok hoş kokyo buarda teyzem dore die bişe yapıo avon gibi 305 die bir parfüm getirmiş süper kokyo hepsine bedel bide 25 TL miş parfüm biterse yine ona devam etcem eşim çok sevdi şekşşiii kokusu var...

haaa bıde gıvency very ırestıble mıydı neydı oda guselll ama ben encok armanı code kullanıyorum

doldurması varmı acep :44:
teyzen nerden getirmiş

ayy dudak kalıcı makyajı da mı varmış!
ben nasıl cahil kalmışım bu konuda?!
nerelerde yaptırılabilir kızlar ve ortalama fiyatı nedir?
ayy ne güzel olur her sabah çilek dudaklarla uyanmak

lazer yapan tüm güzellik salonlarında var cnm burda ruslar herbir yanlırını yaptıryo çok güzel görünyoda acıyomuş biraz dayancan güzel olmak kolay diil öyle..

kıs söz moz vermedımmmm laaa atma sıncık ama enkısamazmanda eklerım resımmmm benım ananem arap soyuna dayanıyo sacları sımsayhtı valla

sen soz verdin gibi geldi neyse beklicem ona göre kızz benimde siyahtı görmedinmi kömür gibiydi bak o saç açıldıysa hepsi açılır...

ayy ben de merak ettim şimdi seni, Arap'mışsın hem de!!!
Arap'lar genelde güzeldir zaten hele bir de bakımlısın oooh maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…