- 12 Mayıs 2011
- 413
- 1
çalışıyorum ama klasık hıc kıyafetım yok dolabım spor kıyafetlerden olusuyor ama artıkın daha kadınsı gıyınmek ıstıyorumm ama alışverışe cıkınca gene spor kıyafetler alıp donuyorum
akdı ama ıstedığım sarı tonu olmuyor kafamdakını hayata dokemıyor kuaforler
Bende hep haftaiçi klasik giyinmek zorundayım spor yasak spor sadece hastasonu izinlerimde giyebiliyorum. O yüzden bu tarz elbiseler,etekler oldukça mevcut bir tek takım elbise asla giymem giymedimde hiçç
klasık ama çokda klasıkolmıcak accık sık bısey olsun ıstıyorum bulamıyorum ceket almak ıstıyorum sole hafıf dar kesım altına jean topuklu aykkabı falan ama yok alamıyorum mağlesef bıde aykkabı sıkıntım var numarm35-36 arasında buyuk markaların 36 sı buyuk gelıyor genelde cok zor buluyorum dıger yerlerden alınca sağlıktan sorun yasıyorumm
henuz raftan cikti biraz kirisik ama fikir olmasi icin ekliyorum ben de..ben cok severek almistim gomlegi ozellikle
ben de yeni evliyim 2 haftalık ve bakımlı olmak konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..üşeniyorum galiba:)
teşekkür ederim.antalyaya gelin geldim ve buraya çok yabancıyım..antalyalı arkadaşlar yardım lütfen
haklısın mıraycımmmmm buarada gordum senııı pek bı guzelsın MAŞALLAH arab dıyınce bende bayag zencı gıbı bısey beklemıştım ama kaşlı gözlüsün haaa
çok iddalımış ama güzelde bunu kışın kullanmak zor olmazmı çabuk matlaşır gibi geldi.. sen biraz daha bekle diplerin çıktımı bide aktımı daha git açtır bu rengi yap olur bence...
şımartma kız kız beni, tepene çıkarım haa...çok esmer deilim ama hemen bronzlaşır tenim annem daha esmer ...annneanem bembeyaz arapların çoğu beyaz bizde...senide görcem söz verdin ona göre...
:) ev düğün o kadar yoruldum ki
Aman o zaman bana göre değil hem sık boyatamam hemde kızıllık veren rengi sevmem
merhaba nasılsınız arkadaşlar...
3,5 aylık evliyim ama 22 yıldır kokoşum :96::96::96::96:
ceketi sevdim ama gömlek saten herhalde ben sevemiom saten gömlek nedense..ceketi beğendim ama güzel cnm güle güle kullan..