Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy dudak kalıcı makyajı da mı varmış!
ben nasıl cahil kalmışım bu konuda?!
nerelerde yaptırılabilir kızlar ve ortalama fiyatı nedir?
ayy ne güzel olur her sabah çilek dudaklarla uyanmak:21:

çalışıyorum ama klasık hıc kıyafetım yok dolabım spor kıyafetlerden olusuyor ama artıkın daha kadınsı gıyınmek ıstıyorumm ama alışverışe cıkınca gene spor kıyafetler alıp donuyorum

cnm alışverişe başkası ile git ozman kesin alırsın pohaha bide spor kıyafet satan mağzaya girme klasiğe doğru zorla biraz kendini hoş oluyor eşinin gözü gönlü açılsın ama demi..

kızlarr anca gelebildim bizim net 2 gündür berbat yani...uff gıvık oldum kitap okuyoruz net olmayınca işte yapılmıyor tabe...neyse nasılsınız bakimm ben bi geçmişie şölee..:KK55:

Bende hep haftaiçi klasik giyinmek zorundayım spor yasak spor sadece hastasonu izinlerimde giyebiliyorum. O yüzden bu tarz elbiseler,etekler oldukça mevcut bir tek takım elbise asla giymem giymedimde hiçç :KK52:

bende işyerinde klasik giyiorum mecbur malesef kot askılı felan yasak ancak klasik ceket pantolon elbise..:KK50:

klasık ama çokda klasıkolmıcak accık sık bısey olsun ıstıyorum bulamıyorum ceket almak ıstıyorum sole hafıf dar kesım altına jean topuklu aykkabı falan ama yok alamıyorum mağlesef bıde aykkabı sıkıntım var numarm35-36 arasında buyuk markaların 36 sı buyuk gelıyor genelde cok zor buluyorum dıger yerlerden alınca sağlıktan sorun yasıyorumm

DESA ya git cnm orda şık şeler var ayrıca dediğin numarada ayakkabıda oluyor ama şimdi yazlıklar indirimde bekle biraz kışlık ayakkb.düşsün kışlık alırsın...:KK34:

henuz raftan cikti biraz kirisik ama fikir olmasi icin ekliyorum ben de..ben cok severek almistim gomlegi ozellikle

ceketi sevdim ama gömlek saten herhalde ben sevemiom saten gömlek nedense..ceketi beğendim ama güzel cnm güle güle kullan..:nazar:

haklısın mıraycımmmmm buarada gordum senııı pek bı guzelsın MAŞALLAH arab dıyınce bende bayag zencı gıbı bısey beklemıştım ama kaşlı gözlüsün haaa:nazar:

teşekkür ederim.antalyaya gelin geldim ve buraya çok yabancıyım..antalyalı arkadaşlar yardım lütfen

nerdesin cnm antalyada bende antalyadayım?? çalışyomusun evdemisin yardımcı olurum nedmek..?

tanışmışmıydık adını hatrlamadım ben??:KK68:

haklısın mıraycımmmmm buarada gordum senııı pek bı guzelsın MAŞALLAH arab dıyınce bende bayag zencı gıbı bısey beklemıştım ama kaşlı gözlüsün haaa:nazar:

şımartma kız kız beni, tepene çıkarım haa...:KK8: çok esmer deilim ama hemen bronzlaşır tenim annem daha esmer ...annneanem bembeyaz arapların çoğu beyaz bizde...senide görcem söz verdin ona göre...:KK30:

çok iddalımış ama güzelde bunu kışın kullanmak zor olmazmı çabuk matlaşır gibi geldi.. sen biraz daha bekle diplerin çıktımı bide aktımı daha git açtır bu rengi yap olur bence...:KK34:

yoklen kolay kullanımı oluyo akmıyo kokmuyo dıbı gelıncede hafıf hos duryooo kısssssss ben en son nısan da boyatmıstım geldıı dıplerı ama sarılarımın rengı koyulaştı bacım acılacagına

şımartma kız kız beni, tepene çıkarım haa...:KK8: çok esmer deilim ama hemen bronzlaşır tenim annem daha esmer ...annneanem bembeyaz arapların çoğu beyaz bizde...senide görcem söz verdin ona göre...:KK30:

kıs söz moz vermedımmmm laaa atma sıncık ama enkısamazmanda eklerım resımmmm benım ananem arap soyuna dayanıyo sacları sımsayhtı valla

ceketi sevdim ama gömlek saten herhalde ben sevemiom saten gömlek nedense..ceketi beğendim ama güzel cnm güle güle kullan..:nazar:

tesekkur ederim Miray : )
kalici makyaj yaptirmak istemeyen arkadaslar butun gun kalici ruj kullanabilirsiniz..ben oyle yapiyorum..ben de maybelline var ve cok memnunum..
parfum su siralar Chanel Chance..

X