Kokain bagimliligi

Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız boşanmak dışında başka seçeneğiniz. Ama 'dediklerinizin hepsini düşündüm ve o kadar kolay değil' diyorsanız mecburen çekeceksiniz.
Birde 30 yaşındasınız neredeyse sizin kadar olan çocuklara kızım, oğlum demeniz bana çok ilginç geldi. Sizi yaşınızda ki biri onların ablaları olabilir ancak.

Çünkü anneleri oldu küçük yaşta evlendiğimde anne dediler bana bende onları evlat bildim benim çocuklarımla sorunum yok ne diyeyim kızım ve oğlum demekten başka bukadar merhametsizmisiniz gerçekten ya

Es dost vicdanlı merhametli biri vardır da sizi sosyal hizmetlere şikayet etseler o çocuklar perişan olmasa.
Çocuklarım herkesin çocuğumdan daha ahlaklı daha terbiyeli merak etmeyim çocuklarımda bi anormallik olsa eş dosttan önce okuldan fark edilir kendi igrenc fikirlerini al ve çık buradan

Es dost vicdanlı merhametli biri vardır da sizi sosyal hizmetlere şikayet etseler o çocuklar perişan olmasa.
Çocuklarım herkesin çocuğumdan daha ahlaklı daha terbiyeli merak etmeyim çocuklarımda bi anormallik olsa eş dosttan önce okuldan fark edilir kendi igrenc fikirlerini al ve çık buradan

Aynen öyle tek çarem kadın sığınma evine gitmek başka çare yok oğlumu oraya götürmek istemiyorum kardeşlerimden ayırıp görelim mevlam neyler

Çünkü anneleri oldu küçük yaşta evlendiğimde anne dediler bana bende onları evlat bildim benim çocuklarımla sorunum yok ne diyeyim kızım ve oğlum demekten başka bukadar merhametsizmisiniz gerçekten ya

Siz çok merhametli olduğunuz için madde bağımlısı adamdan çocuk yaptınız sanırım.
Ayrıca verdiğiniz her yanıtı okudum resmen insanın içini daraltıyorsunuz.

Sensin iğrenç zateno çocuklar rezil olmasın diyoruz

Sakin ol , duygularını bir kenara bırakıp birikim yapmaya başla . Başka çaren yok. Alabildiğini al görmezden gel onu ... O kafayla fazla gitmez emin ol... Ve sen onu değiştiremezsin buna katlanmak zorunda da değilsin. Şartları iyileştir zamani gelince herşey rayına oturacak... Onun yaptıkları onu zaten alasaği edecek. Allah'a güven, yoluna devam et . Herşey güzel olacak...Nerden biliyorsun diye sorma ..

Yorumlarda linçleyenleri hayretle okuyorum gerçekten... Derman arayan kişiye nasıl sözler bunlar . Kalbinizin pisliğini resmen buraya atmışsınız... Yazık
Şimdi ona bir çözüm sunmak gerekiyor ya bunu yapın yada yorum yapmayın bu kadar mı zor!

Yurt dışında yaşıyorsanız iyi kötü bir iş bulup çalışabilirsiniz. Çocukların yaşları da müsait belli ki okula gidiyorlar. Bu durumda bence birikim yapıp sonrasında ayrılmayı düşünmek daha mantıklı. Türkiyede akrabanız varsa onların yanına dönerseniz de maddi bağımsızlığınız olur en azından. Madde bağımlısı bir insanla yaşamak her an bir risk altında ömür geçiriyorsun demektir. Allah korusun her an insanın başına her şey gelebilir tabii ama madde olayı işi bambaşka bir yere koyuyor. Belki ayrılmak istediğinizde bile o kadar kolay olmayabilir bu iş. Böyle tipler terk edilmeye de gelemez. O yüzden sakince halletmek lazım biraz sabırlı olmanız gerekiyor eğer birikiminiz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…