Ama bile bile doğurmışsunuz. O çocuklar babaları ile yaşadıkça onlar da madde bağımlısı olacak farkında mısınız?Bile bile evlenmedim kim bile bile kabul ederki hani evlendiğimde alkol diyordu ama zamanla öğrendim alkol olmadığını
Ne alaka Allah aşkına yaYeni üye, ilk konu çok etkileşim getiren aksiyonlu bir konu ve siz ürün inceleme sayfasındasınız. Sizin veya konunuzun gerçekliğinden şüphe duydum kusura bakmayın.
18 2 ay sürmüştü küçük tüm oda bagimliydi ailem aldı beni erkenden ama suan ne elleri ne kolları yetişiyor eşim o kadar el iyisi ki okadar başkalarına değer veriyorki sırf iyi desinler görmezden gel diyorlar anlamıyor kimde görmüyorlar10 yıldır evlisiniz. İkinci evlilikleriniz.. ve 30 yaşındasınız. İlk evliliğiniz kaç yaşındaydı??
Ama bile bile doğurmışsunuz. O çocuklar babaları ile yaşadıkça onlar da madde bağımlısı olacak farkında mısınız
Bu adamla yaşayan çocuklar da bağımlı olur. Hayat boyu madde kullanır bu adam.İlk 2 sene Türkiye’de kayinvalidemle kaldım o avrupadaydi bazen alkol alıyorum diyordu zaten senede bir iki kere geliyordu arkadaşlar zorladı felan diyordu doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldım vizem çıktığında geldim Ozaman cebinde bulmuştum oylelikle öğrendim geçmişe dayalı olduğunu bana o anlattı
Majör depresyon yaşıyorum Piskologum la konuşuyoruz bana birlikte karar verecez dedi bırakmaz ümidini bitir dedi söz verdi geçen yine içti dükkanının herseyini kırdım döktüm yine birkacam söz dedi 2 hafta geçti ama gidecek yine hazırlık yapıyorDepresiyon geçirdiğiniz apacık ortada kokain bağımlı bir eşten vazgecersem pişman olabilirim diyosunuz hiç sağlıklı düşünceler değil bikere mantıklı değil yani. 10 sene dayanmışsınız ha gayret yaşlanmaya ne kaldı..
Çalışıyorum zaten ben para isteyince ne alacaksın der atıyorum sigara alacam 12 50 atar fazlasını aslaPara biriktirip kendi hayatını kurcaksın, başka yol var mı? Seni tutan tek şey paranın olmaması anladığım kadarıyla. Madem dövmüyor, sövmüyor , para iste. Nakit para al adamdan paraları topla, sonra da vınla bu kadar.
Tekim çok yalnızım devletin kadınlara sağladığı imkanlar çok fazla burada yinede çok korkuyorumÇalışıyorum zaten ben para isteyince ne alacaksın der atıyorum sigara alacam 12 50 atar fazlasını asla
Allah yardım etsin canım bağımlı eş zordur kokain agresif yapar aslında ama maşallah şiddet yokmuş haftada üç dört çok gibi paranoya da yapabiliyor bu madde ilerleyen zamanlarda sorun çıkabilir şu an yoksa bile olmucak anlamında değil sen tedbirli ol yinede hakkınızda evlatların ve senin için en hayırlısı neyse olsunMerhaba 10 senelik evliyim eşim evlendiğim ilk günden beri kokain kullanıyor öncesinde de kullanıyormuş. Haftada bir gün kullanıyordu şimdi haftada 3 bazen 4 parayı buldukça çoğalttı. İkinci evliliğimiz genç yaşta eşini kaybetmiş çocuklarını ben büyüttüm annelik ettim bir tane de ben dogurdum 3 cocugumuz var ama ben artık yapamıyorum şaştım kaldım sevgim kalmadı saygım kalmadı varlık içinde yokluk yaşatıyor siddet yok vurma kırma yok ama duygusal hicbirsey de yok bırakmıyor bırakmayı denemiyor bile boşansam pişman olmaktan korkuyorum boşanmasam dayanamıyorum panik atak oldum depresyon geçiriyorum sürekli 30 yaşındayım.
Tekim çok yalnızım devletin kadınlara sağladığı imkanlar çok fazla burada yinede çok korkuyorum
Amin inşallahAllah yardım etsin canım bağımlı eş zordur kokain agresif yapar aslında ama maşallah şiddet yokmuş haftada üç dört çok gibi paranoya da yapabiliyor bu madde ilerleyen zamanlarda sorun çıkabilir şu an yoksa bile olmucak anlamında değil sen tedbirli ol yinede hakkınızda evlatların ve senin için en hayırlısı neyse olsun
Kuru temizlemede çalışıyorum aldığım maaş kirama yetmez herseyin yaridini alsam borçlar da yatıya bölünecek hicbirsey alamıyorum ev Okadar sıkıntılı ki yok ev kiralık ev yok bu evde de kalsam kirası fazla dükkana ortak olsam iflas gösterir bütün borçu benim üzerime yıkar dükkanı tanıdık birine satmış gbi gösterir al başına bela yani öyle kolay olmuyor bunları ben çok düşündüm avukata defalarca gittim hep birakacam deyip beni geri getirdi ama bırakmıyorMadem işin var kralsın o zaman, ben de işin mesleğin yok sandım ... adamın parası da varmış yarısı da senin hakkın zaten. Neden bir avukata gitmiyorsun? Olduğun şehirdeki Türk avukatlara bak, davanı aç her şeyin yarısını al olsun bitsin. Avrupadaysan avukattan başka hiçbir şeye ihityacın yok krallar gibi yaşarsın. Ev aramana, bir yerlere gitmene falan da gerek yok, polise başvurursun avukat eşliğinde adama uzaklaştırma verirler. Kimse aile konutunda çocukların önünde uyuşturucu içemez. Ben anlamıyorum kadınlara delice olanaklar sunulan bir ülkedesin , bir avukata gidemiyor musun gerçekten???
Kuru temizlemede çalışıyorum aldığım maaş kirama yetmez herseyin yaridini alsam borçlar da yatıya bölünecek hicbirsey alamıyorum ev Okadar sıkıntılı ki yok ev kiralık ev yok bu evde de kalsam kirası fazla dükkana ortak olsam iflas gösterir bütün borçu benim üzerime yıkar dükkanı tanıdık birine satmış gbi gösterir al başına bela yani öyle kolay olmuyor bunları ben çok düşündüm avukata defalarca gittim hep birakacam deyip beni geri getirdi ama bırakmıyor
Ben bilsem evlenmezdim ne diyorsunuz Allah aşkına ogrendigimde çocuğum iki yaşındaydı ben alkol zannediyordum kandirdi hep sonra da birakacam diye oyaladi her seferinde boşanmaya yeltendim çocuklar küçük dedim perisan olacaklar suan kızım 17 oğlum 15 yaşında en küçüğü 9 ailem destek olsa burda çare ararmiyim sizce
Devlet bagimli bir babaya çocuk bırakırım kızım reşit olduktan sonra kardeşine bakabilecek yaşa geliyor dokunamazlar ona yıllarca bu piskolojiyi işledi bana senin yüzünden çocuklarım gider ne kadar anlayışsız konuşuyorsunuz ya dert çekmek alisilacak birşey mi başına gelen hırı anlar diye yazdım buraya bu dediklerinizin hepsini ben düşünüyorum bosunami piskolojim bozuldu benim düşünmekten öyle kolay mı yaBoşanmamak için daha mantıklı bahaneler bulun. Çocuk dediğiniz kişiler biri reşit olmak üzere diğeri de 15 yaşında yine küçük değil. Siz dert çekmeye alışmış gibisiniz devam edin böyle.
adam şiddet göstermiyorsa sadece madde kullanıyor diye, hangi eş hangi eşten 1 ev alacak kadar tazminat alacakmış onu bilemiyorum? bilen açıklarsa öğrenmiş oluruz.Yahu kızım yine de git danış. Tazminat mutlaka alırsın, adam bağımlı ne alırsan kar. Yazdıkların doğru değil yani sen git bir avukata danış acilen. Türkiyeye geri dönersin sen de, 1 euro 40 tl yapıyor bilmiyorum farkında mısın, tazminatınla ya ev alırsın ya faize yatırırısn mis gibi geçinirsin. Yok gelmem dersen de belediye sana ev bulur, belediyenin sosyal konutları var onlara yerleştirilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?