Bende yumurta büyümede sorun olmadı yumurtada arttı embriyolarda oluştu .1 kere taze trabsfer oldum tutmadı.Dondurulmuş embriyolarım var orta kalite 3.gün donduruldu.Bende devam edebilcek hal kalmadıMerhaba canım,
ben de Bülent tıraşta prp yaptırdım, malesef ben faydasını görmedim.
prp sonrası 3. ayda yumurta geliştiricilere başladık, 7.000tl ilaçlara ödedim, ama malesef büyümediler.
prp sonrası 4. ayda da aynı şekilde oldu. yine 7.000tl ve sonuç sıfır.
üstüne bir de 2000tl+2000tl takip için ödedim .
bülent tıraş serüvenim 24bin tl ye mal oldu ve sonuç yok.
çok yüksek doz ilaçlar bende iyi etki yapmadı.
Allahım doğru doktorda, doğru zamanda, doğru tedavide olmayı nasip etsin hepimize.
yıpratıcı tedaviler, maddi çok zorluyor,
ama beni acıbadem maslakta saatlerce muayene ve reçete için sıra beklemek te çok yıpratmıştı
merhaba bende yumurta büyüdü ve sayılarıda arttı özellikle 2.prpden sonra.Sadece 1 jere 4.gün taze transfer oldum o da tutmadı.3 tane dondurulmuş embriyom kaldı orta kalite.Ama bende devam etcek hal kalmadı maddi hem ruhen hem beden olarak.Ben transferdede çok zorlandım çok suniçtim herhaldeTransfer düşüncesi bile stres oluyorum .Dediğiniz gibi bekleme süreleride çokMerhaba canım,
ben de Bülent tıraşta prp yaptırdım, malesef ben faydasını görmedim.
prp sonrası 3. ayda yumurta geliştiricilere başladık, 7.000tl ilaçlara ödedim, ama malesef büyümediler.
prp sonrası 4. ayda da aynı şekilde oldu. yine 7.000tl ve sonuç sıfır.
üstüne bir de 2000tl+2000tl takip için ödedim .
bülent tıraş serüvenim 24bin tl ye mal oldu ve sonuç yok.
çok yüksek doz ilaçlar bende iyi etki yapmadı.
Allahım doğru doktorda, doğru zamanda, doğru tedavide olmayı nasip etsin hepimize.
yıpratıcı tedaviler, maddi çok zorluyor,
ama beni acıbadem maslakta saatlerce muayene ve reçete için sıra beklemek te çok yıpratmıştı