Merhaba herkese, biraz dertleşmek istiyorum, çünkü derdimi anlatacak içimi dökecek kimsem yok, şu anda 43 yaşındayım, 30 yaşında erken menopoza girdim, o günden beri şiddetli depresyon hastasıyım aynı zamanda, beş yıl önce evlenip boşanmış bir çocuğu olan biriyle evlendim,durumumu anlattım tabi,sağolsun çocuğun olmazsa olmaz demedi, ama beş yıldır çok problem çok tartışma yaşadık, çok yıprandım, ilk başlarda ben tabi çocuğum olsun çok istedim anne olmayı o duyguyu yaşayabilmeyi, insan eşiyle dertleşmek paylaşmak istemez mi, acımı paylaşmak istedim, ama bir iki derken başka bir sebepten tartışmamızda konuyu benim çocuk isteme problemime getirip, ne uzattın be 18 yaşında değilsin çocuk diye tutturdun, bencilsin gibi laflar etmesin mi, öyle kırıldım içimde ona karşı öyle bişeyler koptu ki, bundan sonra ben anladım ki onun tuzu kuru, ben acımı tek başıma yaşamalıyım, o günden sonra asla konusunu bile açmadım, ama baya bi sonra kendisi konuyu açmaya başladı. Canım tüp bebek tedavisi için araştıralım deneyelim falan dedi, öyle deyince ben de araştırdım, bir gün tesadüfen tv de Bülent Tıraş ı izledim erken menopoz için prp yi anlatıyordu, randevu aldım gittik prp yaptırdım, iki ay sonra kontrole gittim, olumlu bir gelişme olmamıştı, o sıralar yine ciddi tartışmalar yaşıyorduk, ve ben bu konuyu tamamen kapatma kararı aldım, kendimi telkin ettim kaderim buymuş diye, zaten yaşım ileri, 18 yaşında değilim ya hakkım yok çocuk istemeye
sağlık problemlerim var sorumluluklarım var, hasta bir kardeşim var, öğrencilerim var, annem babam var. Ama tabi isyanlar acı içimi kemiriyor.Neyse kendi hayatımı geliştirmek için bişeyler yapmaya başladım, ingilizce kursuna gittim. Spora başladım falan, bugüne kadar geldim.Ama Uzun zamandır kök hücre gelişmelerini takip ediyorum, inşallah güzel şeyler olur da kök hücre tedavisine başlarım, Hakkımızda hayırlısı olsun. Teşekkür ederim içimi döktüm sıktıysam özür dilerim.