- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.024
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Merhabalar herkese
Yine ben ve aile sorunlarım. Evliliğimde 4. yılımıza girdik şükür güzel gidiyor her şey. Bugün erkek kardeşimle buluşup dertleştik biraz, annemin babamın ablamın evde eşim hakkında neler konuştuklarını anlattı. Gereksiz üstüme gelmeleri çook olmuştu zaten eski konularımda mevcut. Ama bu sefer farklı, üzüldüm mü diyeyim, kırıldım mı diyeyim çok çaresiz hissettim galiba kendimi. Ne anlatsam boş onlara. Ailemin huyunu iyi bildiğim için sadece zaten öğrenecekleri şeyleri anlatırım. Ama olmayan şeyleri nasıl kafalarında kurmuşlar o kadar şok oldum ki. Eşim benim erkeklere ders vermemi istemiyormuş, eşim bana para vermiyormuş, ben evliliğimde mutsuzmuşum ve daha nicesi. Nelerden yola çıktılar onu da anlamadım eşim bana karışmaz müdahele etmez bende ona, birbirimizin hayatına saygılı seviyeli bir ilişkimiz var. Eşim ailemin bu düşüncelerini de bilmez hissediyor mudur illaki. İki tarafı idare etmekten çok yoruldum. Eşimde ben de mühendisiz ama ek mesleklerimiz var onları da icra ediyoruz. Eşim ortaklığını ayırdı, annem diyor ki “ailesi satsın evlerinden birisini versin eşine neden satmıyorlar?”. Eşim maddi manevi ailesine bağımlı olmak istemeyen birisi ben de aynı şekilde düşünüyorum hep ortak düşüncemiz ikimiz çalışırız hallederiz şeklindeydi. Anneme bunu söyleyince biz salak olduk.
Ben gerçekten hiç anlayamayacağım bir aile mutlu olan evladını neden böyle konuşarak üzer ki? Bu konuda yapabileceğim tek şey sanırım psikolojik destek almak olacak. Sadece dertleşmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim..
![Woman raising hand: medium skin tone :woman_raising_hand_tone3: 🙋🏽♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64b-1f3fd-2640.png)
Ben gerçekten hiç anlayamayacağım bir aile mutlu olan evladını neden böyle konuşarak üzer ki? Bu konuda yapabileceğim tek şey sanırım psikolojik destek almak olacak. Sadece dertleşmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim..