- 8 Nisan 2017
- 56.752
- 296.912
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
senin kadar olamasam daHepsi çok güzel özellikle sütlü nuriyeye bayıldım, ellerine sağlık canım , başarılar
orianammm tesekkur ederimMinik basarılar dilerim ne güzel olmuş
tesekkur ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar
bak sende benim gonlumu caldin tepsinjn yarisi dolapta ister misinOoo el açması Nörüyeyle gönlümü çaldın tatlı kız
Yoğ diyemmenemtesekkur ederim
bak sende benim gonlumu caldin tepsinjn yarisi dolapta ister misin
dun o sofradaki tabagi ben yedim sadeceYoğ diyemmenem(yok diyemem)
Bunun üstüne kakao dökünce soğuk baklava oliy evdekilere kalan yarısını yeni bir tatlı gibi yedirebilirsin
Minik bizim evi hatırlattın biz beş çocuk ne versen gömüyorduk yemek artmazdı hiç bizim evdedun o sofradaki tabagi ben yedim sadece
cocuklara yeniden tabak yaptim
ama pek ihtiyaci yok gibi en fazla iki gun durur zaten bizim evde tatli yarin aksama bitmis olur
bir camasir sepetimiz vardi bizimde derince ama o meyve sepetiydiMinik bizim evi hatırlattın biz beş çocuk ne versen gömüyorduk yemek artmazdı hiç bizim evde
Aynen iyi ki kardeşlerimiz varbir camasir sepetimiz vardi bizimde derince ama o meyve sepetiydibenimde aklima onu getirdin cok cocuklu aile de cocuk olmak guzel ya
Bu sefer yokum. Tabak çanak ne varsa kaldırdım çünkütesekkur ederim
cok tesekkur ederim cano yarismada yok musun bu sefer
bende de kalori yaptitesekkur ederim :))
hayırdır taşınma durumları mi var :))Bu sefer yokum. Tabak çanak ne varsa kaldırdım çünküönümüzdeki ay inşallah
Evet tayin olacağız :)hayırdır taşınma durumları mi var :))
bize dogru gelinEvet tayin olacağız :)
Şırnak yazdık :) Bizim için dua eder misinbize dogru gelin
Rabbim hayırlı etsin inşallah tabi aklimda olacaksin bugunŞırnak yazdık :) Bizim için dua eder misin
Sağol canım benimRabbim hayırlı etsin inşallah tabi aklimda olacaksin bugun