- 20 Ocak 2021
- 786
- 476
- 26
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Hahahah bakayımAhh olsa dükkan senin. Bir kadın vardı ama böyle tuzlu suyla duş gibi tavsiyeler veren, kapında kul olur gibi iddiaları olan. Ona bir bakın isterseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah bakayımAhh olsa dükkan senin. Bir kadın vardı ama böyle tuzlu suyla duş gibi tavsiyeler veren, kapında kul olur gibi iddiaları olan. Ona bir bakın isterseniz.
Vajinusmus tedavi yöntemi aşamasıEşli denemeler ne demek tovbe estagfurullah? Grup mu
Korku işte ama onu da yaptım dün geceNeyinden korkuyorsunuz
En zevklısı o bence.
dırekt kılıtlenmıs gıbı tam temas.
Beni nıye alıntıladın ben ne dedim sanaBence sizden tavsiye alacağım çok yön varmış. Negatiflik bencillik gibi. Eşiniz belkide Böyle olduğunuz için ağzınızın içine bakıyor
Onun bir etkisi oldugunu sanmiyorum yaa. bizim kızlar sürekli yapıyordu onu valla ben daha dişi duruyordum onlardan. 160 boy l bedenleAhh olsa dükkan senin. Bir kadın vardı ama böyle tuzlu suyla duş gibi tavsiyeler veren, kapında kul olur gibi iddiaları olan. Ona bir bakın isterseniz.
Yanlışlıkla olduBeni nıye alıntıladın ben ne dedim sana
Neyin etkisi vardır senceOnun bir etkisi oldugunu sanmiyorum yaa. bizim kızlar sürekli yapıyordu onu valla ben daha dişi duruyordum onlardan. 160 boy l bedenle
Gecmıs olsunVajinusmus tedavi yöntemi aşaması
Evet çıksın istiyorum. Geç kalınmış cicim ayı yaşayalım istiyorum. Ama bazıları tarafından linçlendim4 yılın acısı çıksın diyordu
Eskiler şeytan tüyü derler yaa. güzellik değil de ama esin sana saygı duysun. bunun için uğraş bence.Neyin etkisi vardır sence
Teşekkür ederimGecmıs olsun
Evet saygı çok önemli en önemlisi. Ama bolca aşk istiyorum. Aşkımız hep yükseklerde olsun istiyorum çok mu?Eskiler şeytan tüyü derler yaa. güzellik değil de ama esin sana saygı duysun. bunun için uğraş bence.
Boşan.Romantik bi eş için tavsiye arıyorum
ayakkabılığı düzenleyince silip bırakıyorum. Böyle olsa işe yarar mıAklı evvel bir arkadaşım "kocayı işe gönderirken ayakkabısını silmeli. Gün içinde ayakkabısına her baktığında aklına gelmeli" demişti. Deneyin belki işe yarar
Bu kadar negatif olmayın ya burası destekleşme yardımlaşma uygulaması değil mi. Önerisi olan birinden yardım istiyorum akıl akıldan üstün derler. Boşan nedir?Boşan.
Bence sizden tavsiye alacağım çok yön varmış. Negatiflik bencillik gibi. Eşiniz belkide Böyle olduğunuz için ağzınızın içine bakıyor
Saygı duyuyor ama genelde onun dedikleri olur ben çok diretmem. Diretsem kavga çıkar falan filan. Canavar ailesine karşı beni hep savunur ne istersem alır. 4 yıl ilişkiye giremedik onu bile sabırla bekledi. Ama ben romantiklik istiyorumSize saygı mi duymuyor
cok değil tabi başta avcumun içine diyince ona kizdim. Ama aşk istiyorum demen tabi ki çok değil. Aşk bol olsun ama bu işler hormonal be kuzum. aşk cinsel çekim beyinde hormonlarin ateşlenenmesi aslında. üreme içgüdüsü temelinde. o yuzden deli gibi aşık çiftler evlenince sönüyor. sonra geriye saygı sevgi kalıyor. sahiplenme kalıyor. o yuzden aşk için değil sevgi saygı için taktik işte. bağlılık için iste ama bu da kimsenin verebileceği bir taktik değil bence. sizin ilişkinizin dinamiği ile benimki aynı olamaz sonunctaEvet saygı çok önemli en önemlisi. Ama bolca aşk istiyorum. Aşkımız hep yükseklerde olsun istiyorum çok mu?