Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım kocıste cok tatlıdır...
mesela dun marketten bır kıloluk kahvaltılık cukulata almıstık.ıse gıderken onu acmıs ustune guzelce senı sevıyorum yazmıs.bende ekmegıme surmek ıcın bı actım kutuyu suprız...
romantıktır hep ıltıfat eder.bırde bensız hıc bıryere gıtmez...
hangı huyunu sayayım ya ben onun herseyıne asıgım..uc yıl olcak rabbım bozmasın.
nıye benı on altı yasımda almadın dıye kızarım hep ona..
allah herkesın sevgısını daım etsın ınsallah...
çok şanslıyız çoookkk:ecrin_bebek:

çok seviyorum eşimi..bitanem o benim..
duyarlıdır..
romantiktir..
anlayışlıdır..iyi bi dinleyicidir..
beni güldürür..
fikirlerime önem verir..
sevgisini asla saklamaz, her zaman söyler..
bilgilidir..
kıskanç değildir..
yardımcıdır..
çookk da beceriklidir..
onunla vakit geçirmeyi, ona sarılmayı, onu sevmeyi seviyorum..
Allahım ayırmasın bizi..
bu topikte yazan kocalarına aşık bütün kadınlar..
innşallah..
inşallah..
hep böyle gider evlilikleriniz, mutluluklarınız..
hep dua ederim "eşimle birbirimize olan sevgimiz saygımız bağlılığımız, evliliğimizdeki mutluluğumuz huzurumuz neşemiz daim olsun" diye..bu duam hepiniz için olsun şimdi..
opuyorumnanaktan

bende varım :) inşallah hep böyle gider iyikide O benim kocişim diyorum. bebekmişim gibi benimle ilgilenmesi , çevresindeki herkeze nazik ince davranması, , ben hasta olmuşsam aynı şekilde hasta olması başımdan ayrılmaması, ben yemiyosam yememsi kısacası her şeyine hayranım.. İnşallah bir ömür böyle gider Allahım herkezede nasip eder kadir kıymet bilen eş :)

selam kızlar bende kocişime 12 yıldır aşığım tekrar dünyaya gelsem yine kocişimle evlenirim opuyorumnanaktanallah kimsenin mutluluğunu bozmasınkaydirigubbakcemile5

çok seviyorum onu çok ömrümün sahibi o benim bana çok düşkündür ne istesem ne desem yapar deli gibi aşığız birbirimize o benim arkadaşım sevgilim herşeyim rabbim herkese nasip etsin mutlu evlilikleri

o benim tek varlığım,kocacımı çooookkk seviyorum Allah herkese nasip eder inşallah bölesi sevgiyi ve evliliği

bende varım kocama deli gibi ilk günkü gibi hala aşığım rabbim hiç bozmasın inşallah allah ondan binkere razı olsun çok seviyorum çokkkk

bende varım allah ayırmasın cümlemizi AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

sen de ilerde çok aşık oldugun bırıyle evlenırsın ınsallahhh:asigim:
Amin canım hayırlısıyla inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Aşk kutsal bir duygudur...
Aşıklarda saygıdeğer varlıklardır benim için....
Allah cümlenizin yuvasını huzur ve neşeyle doldursun inşallahzemuszemusopuyorumnanaktan

bende varım bende ...
daha tazecik 13 günlük evliyim, kocişimi çooooook ama çooook sewiyoyuuum opuyorumnanaktan

ayy kocim benim datlum kıymetlim herşeyimm benim yaa:)hangi yönlerine bitiyorum...
o şefkatle beni sarmasınaa bitiyorum...bana karşı koyamamasına bitiyorum...beni kendine nasıl aşık etti ONDAN BAŞKA SEWİLECEK BAŞKA BİRİSİ YOKKİ:))

kendileri daha eşim olmadı inşallah 1 yıl sonra olacak kaydirigubbakcemile3 o zamanda yazarım ama şimdiden ona çok çok aşığımm çok çok :asigim:

Ben ben bennnnn...Çok aşığım kocişime...:asigim:O benim herşeyim Allah'ım başımdan eksik etmesin.:Saruboceq:

Aşığım aşık tenin kokusunaa :asigim::asigim: evet bende geldim kızlar bende çok aşığım ve çok seviyorum bazen kavgalarımız gürültülerimiz oluyor ama olsun bunlar evliliğin tuzu,biberi kaydirigubbakcemile3 benim aşkım öyle romantik falan değildir kendine has bi uslubu vardır taş fırın benimki ama pamuk gibi kalbi var merhametli ve vicdanlı sevgi doludur şu yeryüzünde anlaşamıcağı i kimse yoktur teni misss gibi kokar :asigim: gözleri ela dır ve çok derin bakar gülüşüne dünyaları değişmem be...
hee ... bide aşkımızın meyvasıda var oda olduktan sonra aşkımız daha çok büyüdü opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

PıŞT BENDE VARIM HANIMLAR EŞıM BENıM HERŞEYıM
CANIM KIYMETLıM DÜNYANIN EN ıYı ıNSANI EN ıYı EŞı EN ıYı BABASI.
DÜNYAYA BıR DANA GELSEM KOCıŞıM ARAR BULURUM
KAYNANAYA ( laelaelaelaelae ) RAGMEN YıNE SENı SEVERıM DÜNYAYI
DEGıŞMEM SAÇININ TELıNE ÖMRÜMÜN YETTıGı KADAR
SENı SEVERıM
:asigim::asigim:

ALLAHım eksikliğini göstermesin
evlenmeden önce ben yaşamıyomuşum
şevkati ve masum bakan gözleri en büyük zenginkiğim
ÇOK SEVıYORYM ONU ÇOK ÇOK ÇOK

Back