Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
siz de benim gibi kocişinize çok aşıksanız:asigim: gelin burda duygularımızı paylaşalım kızlar hangi huylarına bitiyoruz nasıl bu kadar aşık ettiler bizi kendilerineopuyorumnanaktana.s.

ayyy bende varım yaa... :))))
kocam bir yana dünya bir yana
:nazar:

Ooooo Allah ayırmasın cümlenizi ;)

valla koca yok bende ama allah olanlsrı ayırmasın mutluluklar hepınıze askınız hıc bıtmesın

bende varım :asigim: :nazar:
cok seviyorum kocişimi opuyorumnanaktan

kocisim olmasina daha 1 ay war ama olsunnnnnnnnn bende nisanlima asigimmm hemde manyak gibi =)))

en çok nelerını sevıyorsun hangı huyları aklından işte bu işte bu dedirtiyor :)naniknanik

valla canım..
öncelikle çok düşkün, bensiz hareket etmez adam, benim haberim olmadan bişey yapmaz.. bazen sıkılıyorum da bu huyundan ama memnunumda yani kaydirigubbakcemile3 en çokta sevgisini çok belli etmesini seviyorum galiba, çok açık o konuda :)))

ınsallah canım allah herekze hayırlı mutlu evlılık nasıp etsın
amiin canım gerçekten evlilik kumar gibi bişi yani biraz da şans işi çok sevdiğiniz evlenirim ben bununla dediğiniz insan evlendikten sonra değişebiliyor bu da haliyle hayal kırıklığı yaratıyor..
Etrafımda çok gördüm ben bu adamla nerden de evlendim tanıdığım güne lanet olsun karşıma nerden de çıktı deyip pişman olan...
Bu yüzden çok önemli ya hayatının 20-30senesını belkı baba evinde geçiriyorsun ama ölene kadar koca evinde.. bu yüzden seçim çok önemli...
neleri var etrafta neleri duydukça gördükçe halime binlerce kez şükrediyorum Rabbime onu bana verdiği içinn...:kedi:
Beni hiç bi konuda yanlız bırakmaması hep destekçim olması ne istesem alması getirmesi yapması sürekli küçük süprizler yapması beni çok mutlu ediyor...
farkındayım ki hep ben mutlu olayım diye çabalıyor oyy kurban olurum ya:asigim:
Böyle herşeyiyle sizi fetheden bi insan nasıl her istediğini yapmazsınız dımı ama yaaaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allahım bozma Allahım ayırmaaa nazarlardan koru tüm güzel evliliği olan çiftleriii:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ömür boyu sevgilim aşkına talibim inşallaaaahhh:asigim:
ömür boyu sevgilim senle beraberim inşallaaaahhh:asigim:
başka bir sevda başka bir dünya umrumda olmaazzzzopuyorumnanaktan
kimseyle olmaz bundan sonraaaaaaa:olmaz:
Ayırma bizi Tanrım ayırma bizi savurma uzaklara vurma bizi:Saruboceq:
Ayırma bizi Tanrım ayırma bizi bu aşkın hatrına ağlatma biziiii:Saruboceq:

bu da topiğimizin şarkısın olsunnn :kedi: :kedi::1hug:

valla canım..
öncelikle çok düşkün, bensiz hareket etmez adam, benim haberim olmadan bişey yapmaz.. bazen sıkılıyorum da bu huyundan ama memnunumda yani kaydirigubbakcemile3 en çokta sevgisini çok belli etmesini seviyorum galiba, çok açık o konuda :)))
ne kadar güzel senin haberin olmadan bişey yapmaması :) inşallah tüm bu iyi huyları sonuna kadar böyle gider ve sevginiz saygınız hiç bitmezzzzzopuyorumnanaktan

amiin canım gerçekten evlilik kumar gibi bişi yani biraz da şans işi çok sevdiğiniz evlenirim ben bununla dediğiniz insan evlendikten sonra değişebiliyor bu da haliyle hayal kırıklığı yaratıyor..
Etrafımda çok gördüm ben bu adamla nerden de evlendim tanıdığım güne lanet olsun karşıma nerden de çıktı deyip pişman olan...
Bu yüzden çok önemli ya hayatının 20-30senesını belkı baba evinde geçiriyorsun ama ölene kadar koca evinde.. bu yüzden seçim çok önemli...
neleri var etrafta neleri duydukça gördükçe halime binlerce kez şükrediyorum Rabbime onu bana verdiği içinn...:kedi:
Beni hiç bi konuda yanlız bırakmaması hep destekçim olması ne istesem alması getirmesi yapması sürekli küçük süprizler yapması beni çok mutlu ediyor...
farkındayım ki hep ben mutlu olayım diye çabalıyor oyy kurban olurum ya:asigim:
Böyle herşeyiyle sizi fetheden bi insan nasıl her istediğini yapmazsınız dımı ama yaaaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allahım bozma Allahım ayırmaaa nazarlardan koru tüm güzel evliliği olan çiftleriii:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ömür boyu sevgilim aşkına talibim inşallaaaahhh:asigim:
ömür boyu sevgilim senle beraberim inşallaaaahhh:asigim:
başka bir sevda başka bir dünya umrumda olmaazzzzopuyorumnanaktan
kimseyle olmaz bundan sonraaaaaaa:olmaz:
Ayırma bizi Tanrım ayırma bizi savurma uzaklara vurma bizi:Saruboceq:
Ayırma bizi Tanrım ayırma bizi bu aşkın hatrına ağlatma biziiii:Saruboceq:

bu da topiğimizin şarkısın olsunnn :kedi: :kedi::1hug:

işte bu!!! alkisalkisalkis
duygularımı, anlatmak istediğim herşeyi anlatmışsın.. yazmama gerek kalmamış.. :asigim:
Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi de inşaallah...
:nazar:

benım kocıste cok tatlıdır...
mesela dun marketten bır kıloluk kahvaltılık cukulata almıstık.ıse gıderken onu acmıs ustune guzelce senı sevıyorum yazmıs.bende ekmegıme surmek ıcın bı actım kutuyu suprız...
romantıktır hep ıltıfat eder.bırde bensız hıc bıryere gıtmez...
hangı huyunu sayayım ya ben onun herseyıne asıgım..uc yıl olcak rabbım bozmasın.
nıye benı on altı yasımda almadın dıye kızarım hep ona..
allah herkesın sevgısını daım etsın ınsallah...

Back