- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
Ahaha ya konuyu okuyunca kahkaha attım caktirmamaya çalıştım ama su yorumdan sonra tutamadim kendimiBaşlık ve içerik ortaokul yıllarında türkçe öğretmenimizin kompozisyon konusu olarak verdiği damlaya damlaya göl olur adlı atasözüne bizim evet damlaya damlaya göl olur öyle göl olur ki çok göl olur tarzında yazdığımız cümleleri hatırlattı bana
Cevap olarak C hiçbirisi diyorum
Konu sahibine üzüldüm sindirilmiş bir kadın daha. Kocasının baskılarını normalleştirmeye çalışıyor belli.Bknz: konu sahibinin el sıkışma konusu
İç vicdan ne ona takildim. Vicdan vicdandir dışı mı var bunun?İş hayatında erkeklerle konuşuyor diye ''iç vicdansız mı'' oldu kadın? Kaç yasindasiniz merak ettim.
Bakmasak da sen bir iki tüyo versen olmaz mı :)Bknz: konu sahibinin el sıkışma konusu
Eşi erkeklerle tokalaşmasına izin vermiyormuş bayramlarda falan çok zorlanıyormuş.Bakmasak da sen bir iki tüyo versen olmaz mı :)
Eşi erkeklerle tokalaşmasına izin vermiyormuş bayramlarda falan çok zorlanıyormuş.
Geçenlerde bir hoca dinledim.
''Kadının bir yere gitmeden kocasına haber vermesi gerekir '' dedi.
Kocama gittim dedim,''benim biyere giderken senden izin almam gerekiyormuş,sen bana toplu bir izin ver uğraştırma ''
Sizde benim gibi yapın ,toplu haber verin,böylelikle iç vicdanınızla sorun yaşamazsınız.