- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
,hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
Bendensin yalnız değilsin ArkadaşımBen izin almam haber veririm. Takintili ve supheli oldugum icin de kimsenin arabasina mumkun degil binmem. Kadin bile olsa binemem mumkunati yok. Supheciyim ben. Esimle de alakasi yok bu durumun, ben biraz tuhafim sanirim
Bendensin yalnız değilsin ArkadaşımBirebir beni tarif etmişsin
Bende kendimi tek zannederdim bu konuda. Demek ki benim gibi şüpheci ve temkinli yaklaşanlar da varmışAma dunyanin bin bir turlu hali var. Babanin ogulu, ogulun babayi öldürdüğü su devirde kimseye guvenemem gercekten. Bence en iyisi bosver dostum
2 dk önce eşim yazdı mesela, normalde öğlen eve gelir yemeğe mesaj atmış canım öğlen gelmicem şubede yemek varmış, afiyet olsun dedim bitti
Bende kendimi tek zannederdim bu konuda. Demek ki benim gibi şüpheci ve temkinli yaklaşanlar da varmışÖz annesini ramazan ayında öldüren evladı gördük ülke olarak. Komşusu tarafından kıskançlık krizine kurban gidip öldürülen sonrada sobada yakılan çocuğu gördük. Toplu taşıma araçına binipte daha sonra tecavüz edilip öldürülen kadınları gördük. En iyisi şüpheci olup temkinli davranmak biz bu konuda durmak yok aynı istikamette devam edelim