- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
İkisi deİsteksiz mi yoksa iktidarsız mı?
Doktora gitmeden buna çözüm bulunamaz ki hani yalnızca isteksiz olsa tamam daİkisi de
Kaç aylık evlisiniz karar verin! Ocakta 6 aylık evliyim yazmışsınız şimdi 4 aylık nasıl oluyorDaha 4 aylık evliyiz ve katlanamıyorum. Yol yakınken dönmek istiyorum.
Bayanlar isteksizlik İktidarsızlık için eşi tedaviyle düzelen var mı? Düzelemeyen hala katlanan var mı ?
Gerçekte 4 aylık evliyim bunalıma girdim çok kötüyümKaç aylık evlisiniz karar verin! Ocakta 6 aylık evliyim yazmışsınız şimdi 4 aylık nasıl oluyor
İlacı içiyor ama düzelme yokİlacı içiyor mu nasıl fayda ediyor mu?
Onu düşünüyorum haksız mıyım düzelmez gibi geliyor banaYol yakinken donmek?
Ayy benimkide boyle bide biz evli degiliz dusun bigun 12 saat ayni evde basbasa kaldik sadece opustuk. 4 senedir duzelmedi..Onu düşünüyorum haksız mıyım düzelmez gibi geliyor bana
Manyak mısın ya istersen fotoğrafımı göstereyim bayanım ben psikolojim çok bozuk eşim dokunmuyor bile bilgi almak istiyorum. Bir tane bile düzelen görürsem boşanmam kimse tam düzeldi demiyor seninle mi uğraşacağım canım burnumdaÖzelden telefon numarası paylaşıyor konuşmak için erkek bence
Yiyor ama bakıyorum hiç düzelme yokYemesi içmesi nasıl cinsel gücü artıcı besinler var onlardan bol bol yesin
ne alakası var gayet de güzel bayanım. ilişki oluyor arada ama isteksizce ben yaklaşınca oluyor. İlişki gibi değil yani. doktora gittik 5 gündür ilaç kullanıyor ama pek etkisi yok. kronik hastalığı yok.Anacim sende biraz acik anlat yok allah yok yazmissin dr gittimi ilac iciyirmu krnik hasta mi bunlarin hepsi etki buna belki adam homo 4 aylik evlilikte iliski oldumu hic sende azicik ter kokusu geliyooor.toraman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?