• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasında İsteksizlik Olan Bayanlar Lütfen Yazın!!!!

Tedaviyle düzeldi

• Düzeldi

OY: 5 50,0%
  • Düzelmedi

OY: 5 50,0%

• Ankete Katılan
    10
ne alakası var gayet de güzel bayanım. ilişki oluyor arada ama isteksizce ben yaklaşınca oluyor. İlişki gibi değil yani. doktora gittik 5 gündür ilaç kullanıyor ama pek etkisi yok. kronik hastalığı yok.

Ozman sana önerecegim macun var aktarda satiliyor dogal bitkisel karisim sahimerdan adinda herkez cekinmeden alabilir bayanda erkekde yani cinsellik alakali bisey degil vitamin takviyesi fakat erkeklik hormonunu azdiriyor yani

onu kullandı eşim şimdi hatırladım. 2 gün kullandı tadı çok kötü diye bıraktı

Ama zaten tadi kötü şeyler faydalı hayatim bana kalirsa eşinin hormonu yok erkeklik testosteron seviyesi cok düşük oda bundan memnun galiba ama sen değilsin.ikna kabileyetini kullan kadinsin iste

Son düzenleme:
Seni seviyor mu senin icin fedakarlik yaprmi tavirlari filan sevecen mi nasil
yani doktora geliyor ilaçları kullanıyor. Testesron çok düşük değil ama sınırda. doktor ilaç verdi onu kullanıyor 1 hafta oldu daha. daha güleryüzlü oluyor iyice sinirlenmeyeyim diye ama yine yakınlaşma dokunma temas yok. daha dün öpeyim dedim canım istemiyor dedi. Güzel de bir bayanım herkes beğenir beni ama eşim niye böyle bilmiyorum. Sarıl el tut diyorum onu bile yapmıyor.

Şu testesteron çok güzel bir şey ya, her işimize yarıyor, fazla olunca adamlar ne tripleri bile çekiyor, tek sıkıntısı fazlaysa saç dökmesi :)
Ama zaten tadi kötü şeyler faydalı hayatim bana kalirsa eşinin hormonu yok erkeklik testosteron seviyesi cok düşük oda bundan memnun galiba ama sen değilsin.ikna kabileyetini kullan kadinsin iste

Back