Kocası aşırı iştahlı olanlar yemek seçenler

Benım anlamadıgım ıkınızde sorun var 10 kere ıspanak yıkayıp kendınızı neden yoruyorsunuz. Ayrıca sıze kokuyorsa koksun esınız sevıyorsa ona patlıcan koyun dolaba aksam ona patlıcan sızde kendınız corba makarna yersınız. Esınız de bütcesını zorlayıp sevdıgı seylerı alsın onun ıstedıklerını ona yaparsınız. Ben bazen kendıme ıspanak yapıyorum esıme makarna tavuk yaparım. Ya da adam patlıcan al dıyorsa al neden zorlastırıyorsunuz hayatı. Ayrıca yesıllıklerını aldıgın gun hepsını yıka temız bezle bırak bı ıkı saat kurulasn sonra dolaba kaldır buyuk saklama kaplarıyla altına da pecete koy uzun sure gıdıyor hem salata malzemesı kuru olursa daha guzel oluyor. Velasıl kelam altı ustu yemek cokta seymemek lazım esıne de butceyı artırsın. Sende melemenlerı .

Eşinizin tavırları çok ıtıcı. Ben olsam begenmıyor musun mutfak orda gıt hazırla derim bu ne böyle fazla şımartmışsınız. Hergün bir mana bulması çekilecek gibi değil

Okurken bile yoruldum resmen, işe girin kendi yapsın yesin yemeklerini. Adma yemek için yaşıyor resmen, çekilecek dert değil.
Benim dün akşam başm ağrıyordu yemek yapamadım. Kasarlli tost yapıp verdim eşimin eline, yanında çay bile yoktu, iki defa teşekkür etti. Etmek zorunda, başımın ağrısıyla ona tost yapmak bir jesttir bana gore. Eli kolu var kendi de yapabilirdi neticede.
Benim eşimde tembeldir, çay kahve dışında bi hayri yok bana, ama en azindan önüne koydugum şeyler için iyi kötü demeden teşekkür ermeyi biliyor.
Bırakın surat yapsin, yemek yapmak için gelmediniz dünyaya. Böyle anlayissiz bir adamı memnun etmek icin uğraşmayın. Cocugunuzu iyi besleyin yeter, adam yeterince beslenmiş 100 kilo olmuş zaten.
Bu arada bende regl dönemindeyim, bütün hırsımı eşinizden çıkardım, kusura bakmayın lütfen

Yani eşinize diyecek bir şeyim yok, önüne koyulan yemek bir emekle sofraya konmuştur. Emeğe saygısı yok yaptığı terbiyesizlik ama 10 kova su ile yıkamak nedir? Bir leğenin icine koyup sirkede beklerseniz daha hijyenik olur. Hem zamanınıza hem suya yazık.

Bana afakalar bastı Allah sabir versin canım bu ne ya çok bilen kendi yapsında oturup yiyin madem beğenmiyor sadece kadını görevimi yemek yapmak cocuğa bakmak ev islerini yapmak evlenmek için ehliyet lazım birilerine evlendiklerinin bilincinde olmaları için

size bir katkısı olmayan (kadın erkek) ya neden yaşamak zorundasınız sanıyorsunuz ki ?
ben gerçekten anlamıyorum, senin ruhunu ya da çocuğunun ruhunu okşamayan hayatı yemek içmek yatmak kalkmak işe gitmekten ibaret bir adamla ömür geçer mi ?
bununla alakalı geçen bir arkadaş konu açmıştı, alkışladım yaa..
mutsuzluk içinde bir evliliği neden ısrarla sürdürüyorsunuz ?
bir artısı bile varsa tmm eyvallah sürdürün, tutunun sarıl yol alın, ama süreklilik halinde bir mutsuzluk huzursuzluk ve şikayet halinde iseniz.. bırakın sağlık sıhhatiniz huzurunuz için bırakın böyle eşleri.

Soyle bir 20 kilo kadar vermesi gerektigi goz onune alinirsa, o halini gormezden geliyor, ve hala laf sokuyorsa, kendini bosuna hirpaliyorsun. O kiloyla gece gece biraksin tavugu pilavi, bir zahmet salata yesin sadece. Ya da kaldirsin poposunu, kendi yapsin

Damızlık öküz inek

Aynen doğru yok kusurabakmam çünkü 36 senedir yemiş 105 kilo olmus hayvan ya.
Zaten yüz vermedim bugün çay koy dedi,ben yemek yicem kalk kendin al dedim Allah Allah

erkek bu erkekler çok yiyor galiba hergun üç çeşit yemek salatası yoğurdu tatlısı olur bizimkinin gerdci bu ara mesaide hep yemek yapmıyorum hamilelikte birine baya rahatladım bu konuda benin tek sıkıntım eşim 1.80 boy 60 kilo tek başına bir ekmeği yer fazlasinida yer kilo almaz doktora gönderdim herşey temiz cıktı doktor da demiş şöyle eşine sende hata aramasın eşimde yemek çok şecerdi ama ben fırsat vermiyorum yapmisim ya ye yada ac kal diyorum oda yiyor

Esinizin tavri cok kotu.
Ama yemek zaten yapmalisiniz en cok cocuk icin. Esiniz ise gittigi icin yemek beklentisi olabilir okagandir ama tavri kotu.

birde benim tespitim bu tavirlarindan dolayi esinizde gozunuzebatiyor.

Bir de cocuk aglayinca evi terkedicen demek ne demektir yahu?

Sabrı yok çocuk ağlamasına,bebek hastayken aşırı aşırı fazla ağlıyor,babası deliriyor

Ayy valla benim de en nefret ettiğim insan yemek seçen insan. Gün gelir davet sofrasında 10 çeşit yemek de yersin, vaktin olmaz bir tarhanayla doymayı da bilmelisin. Yemek işte ye geç

Ben pek et yemegi yemem. Pisirmeyi de pek sevmiyorum haliyle kokusuna girince de yemiyorum. Esim et konusunda istahli sever, mutfakta vakit geciriyoruz yaptigim haliyle sevmediyse bir sonrakisinde istedigi gibi kendi psiiriyor. Isten erken ven geliyorum her seyi hazirliyorum pisirmeyi ona birakiyorum simdilik sorunsuz ilerliyoruz. Mutfakta pisirmesi icin falan zaman yaratmayi deneyin isterseniz.

Böyle kocaya yumurta bile haşlayıp koymam önüne, kıymet bilmez, saygısız, köle muamelesi yapan biri.
Ne münasebet ev hanımları takdir edilmez, gayet de edilir kıymet bilenler tarafından.
Ben o kadar uğraşıcam ve kusur bulup saygısızca eleştirecek, bir daha o yemeğin yüzünü göremez. Beğenmeye bilir olur, ben bile kendi yaptığımı beğenmem bazen, olmamış değil mi diye sorarım eşime, eline sağlık uğraşmışsın der olmamış olsa bile.
Kendinizi bu kadar paralamanız yanlış, sürekli yapılan işleri sizi göreviniz sanmaya başlıyor erkekler.

Bu konuya gülen bitek ben miyim dedim ama neyseki yalnız değilmişim belki de komik degil ama ben zaten herseye gülerim sanırım sinirlerim bozulmuş
Neyse konunuza gelicek olursak eşiniz 100 kilo uzerinde haliyle mide mide değil bir ova bir yayla gibi. Tabiki 1 tabak yemekle doymaz. Benim esim de öyle.
Mesela dun döner sipariş ettik 3 tane. Ben 1 tane yedim o 2.
Salata yapmak teferruatli ve uğraştırıcı icine soğan koymadan marul ve domatesleri bir gununuzu ayırıp acaba buzluk mu yapsaniz? Bozulur mu tadi? Gerci buzluktan yemeyi seviyormuşsunuz.
Benim esimde patlicanin her türlüsünü yer
Esiniz doğulu mu merak ettim?
Valla sizin isiniz zor ama esinizin tavırları hos degil
Begenmiyorsa kendisi yapacak. Ya da yemicek.
Insan begenmedigi yemeği yermi?
Sütlaç gibi yayla corbasini içmiştir ama sapur supur.
Karbonhidrat ağırlıklı yemek yapmayın
Ondan doymuyor o.
Et tavuga yönelin dicem ama hasta ve sendromlu cocukla 2 saat et bende pisiremem.
Esiniz neden boyle sizi üzüyor ki? Oysa kimse açlıktan ölmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…