- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
İştahlı dediğim fazla yer normal bir insanın yediğinden daha fazla yemek yer örneğin ben 1 tabak pilav tavuk ile doyarım o doymaz bu aksam tavuk,pilav yediği halde doğmadığı için çay demleyip,ekmek kızarttım,yumurta pişirdim,Hem iştahlı olup hem yemek seçmek de enteresanmış. Benim bildiğim iştahlı insan her şeyi yer. Çevremdeki insanlarda en dikkat ettiğim şey yemek seçme meselesidir benim. En nefret ettiğim şeydir yemek seçen insan. Ne yapabilirsiniz konusunda fikrim yok o yüzden. Ama salata iyidir, faydalıdır. Zor da değil. Bence her yemekte salata olmalı, eşinize katıldım bu konuda.
Aynen pis boğazlı dicektim... mesela hiç yardım da etmez canımı o sıkıyor. Aynen adam olsun zaten hersey yaparım. Adam değilki .!!!Konunun itici noktası bence yemek seçmesi değil, eşinizin saygısızlığı ve size karşı tavırları. Kusura bakmayın hata sizde çok alıştırmışsınız. Bende salata isterim mutlaka yemeğin yanında ama salatayı yapacaksın diye kimse kimseye dayatamaz. Zahmet edip 10 dakikasını ayırıp yapsın salatasını. Neden domates illa kışın yenmez diye bir kural koydunuz orasını anlamadım? Eşiniz domates seviyor yiyormuş madem alın dursun dolapta tamam mevsiminde yemek sağlıklı olan, lezzetli olan ama eşiniz böyle bir ayrım yapmıyor madem kendini düşünmeyeni siz neden düşünüp üstüne bir de laf yiyorsunuz? Eviniz lokanta değilse, siz garson veya aşçı değilseniz eşiniz zahmet edip yardım edecek, etmiyor diye bir şey yok. Beğenmeyen kendi yapsın
Bi akşam yemek yoktu o gün çocukla hastaneye gitmiştim eve geldim salçalı ekmek koydum önüne. Mecbursun yemek yapmaya dedi sahi!!! Kavga çıkardı !!! Surat astıYemeğe düşkünlük değil bunun adı
Pis boğazlık
Yemek için olay çıkaran biri ham olgunlaşmamıştır
Ha temiz yiyin sağlıklı beslenin ama bune ye ye ye ve .....
Bağırmaktan sesim kısıldı. Mecbur değilim ama,mecbursun yemek yapmaya diyor, sen ev hanımısın mecbursun diyor, sebze yemiyor ıspanağa yeşil diyor gerızklı, tabıkı yeşil olacak, ıspanak mor mu olacak diyorum nato kafa nato mermer. O zaman et alacak et yicezE siz de yapıyo musunuz her dediğini yapmayın. Deliriverin bi gün masayı komple indirin aşağı bakalım nasıl yiyor sütlaca benzettiği çorbayı. Hadsiz adam ya. Lütfen yüzlemeyin böyle adamları mecbur değilsiniz göreviniz falan da değil yemek yapmak. Sinmeyin.
Evet seve seve değil dıke dıke yemek yapacaksın dıyen bir adama yemek yapıyosam hâlâ, bu ekstraya girer. İstesem yapmam ,kuru ekmek yiyiversınKusura bakmayin ama ben sizi fazla nazli buldum konu sahibi. Ekstra bir seyler yapiyormussunuz gibi anlatmissiniz ama yaptiklariniz zaten hemen hemen her calisan/calismayan kadinin yaptigi seyler. Bu kadar oflayip puflamaniz garip bence; cunku benim bakis acima gore sevdigim insanlar icin yemek pisirmek dunyanin en keyifli aktivitelerinden biri, ustelik onlarin sevdigi seyleri pisirmek daha da keyifli. Belki ben yemek yapmayi sevdigimden boyle dusunuyorum bilmiyorum.
Esinizin tavirlari itici ama onu da belirtmeden gecemeyecegim
Bence sizin evliliginizde yemek yapmaktan daha buyuk sorunlariniz var, farkinda misiniz?Evet seve seve değil dıke dıke yemek yapacaksın dıyen bir adama yemek yapıyosam hâlâ, bu ekstraya girer. İstesem yapmam ,kuru ekmek yiyiversın
Malesef bin kere konuşuyorum anlamıyor işi gücü yemek yesınBence sizin evliliginizde yemek yapmaktan daha buyuk sorunlariniz var, farkinda misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?