Maalesef böyle olaylar gerçek.
Bizler evlendikten sonra sevgili olarak kalabilmeyi düşünemiyoruz,kurnazlık bilmiyoruz.
Eşimiz için,çocuklarımız için herşeyi unutuyoruz,kendimize bakmıyoruz.Sanıyoruz ki,eşimiz hep bizi düşünür .Evlilikte herşeyi oluruna bırakıyoruz..Oysa dışarda okadar bakımlı,ince bayanlar var ki...
Hayır efendim eşler yeri gelince o ölene kadar kul köle olur sandığımız eşler,bir çırpıda ,karşılarına çıkan ilk fırsatta kayıveriyorlar.
Ondan sonra mı,koooooskacamaaaan bir hayal kırıklığı.....
arkadaşlar kendimden örnek vererek yazmak istedim.
GErçek olan şu ki , erkek bir süre sonra sıkılıyor evlilikten ,bıkıyor aynı vucuttan bizzat yaşadım..Şimdi ben yıllanmış evliliğimde herşeyi yaptım , uzun yıllar çalıştım , hep aktiftim sosyal hayatım vardı, asla kilolu ve bakımsız biri olmadım iki doğum yapmış olmama rağmen asla 36 beden üzerine çıkmadım , kendimi her açıdan geliştirdim..
son bir kaç yılıdır çalışmayıp evde durdum ve doğum yaptım işte bu dönem başladı eşimin ihanetleri..Her zaman heyecan yarattım süprizler yaptım, o yıllarca hiçbirşey yapmadı hep benden bekledi , hep ben vericiydim...cinsel açıdan da hiçbir problem yaşamadık .
Ama sonuç değişmedi ..
Heveslerine meraklarına yenildi .
Zaten bana söylemişti başka kadınları merak ediyorum biliyorsun yıllardır sadece senleyim demişti.
erkekler bir araya geldiklerinde ne konuşuyor sanıyorsunuz arkadaşlar,
eşlerini mi ? asla
o kadın bu kadırn , şurdaki kadın, benim bi tan evardı şöyleydi ...
sürekli bunu dinleyen adam birgün gelip bende konuşucamn diyor ve başlıyor eylemlerine..
sonuçta kandın ne yaparsa yapsın , ne kadar mükemmel olursa olsun sonuç değişmiyor , erkek yapıyor maalesef.. yuvalar yıklıyor çoçuklar perişan oluyor...
nassı yaa size başka kadınlarımı merak ediyorum dediikafamçokkarıştı
merak edilcek nesi var herşey aynııı salak bunalrın hepsi yaa
hani sürekli aynı yemek yenirmi muhabbeti yapıolarya
başka kadına gitmek (sonuçt akadınlar hep aynı)
ayrı lokantaya gidip AYNI YEMEĞİ yemek gibi bişi
Allam yaa evlenmicem işte evlenmicemmmmmmmmmKötü Kazen
arkadaşlar kendimden örnek vererek yazmak istedim.
GErçek olan şu ki , erkek bir süre sonra sıkılıyor evlilikten ,bıkıyor aynı vucuttan bizzat yaşadım..Şimdi ben yıllanmış evliliğimde herşeyi yaptım , uzun yıllar çalıştım , hep aktiftim sosyal hayatım vardı, asla kilolu ve bakımsız biri olmadım iki doğum yapmış olmama rağmen asla 36 beden üzerine çıkmadım , kendimi her açıdan geliştirdim..
son bir kaç yılıdır çalışmayıp evde durdum ve doğum yaptım işte bu dönem başladı eşimin ihanetleri..Her zaman heyecan yarattım süprizler yaptım, o yıllarca hiçbirşey yapmadı hep benden bekledi , hep ben vericiydim...cinsel açıdan da hiçbir problem yaşamadık .
Ama sonuç değişmedi ..
Heveslerine meraklarına yenildi .
Zaten bana söylemişti başka kadınları merak ediyorum biliyorsun yıllardır sadece senleyim demişti.
erkekler bir araya geldiklerinde ne konuşuyor sanıyorsunuz arkadaşlar,
eşlerini mi ? asla
o kadın bu kadırn , şurdaki kadın, benim bi tan evardı şöyleydi ...
sürekli bunu dinleyen adam birgün gelip bende konuşucamn diyor ve başlıyor eylemlerine..
sonuçta kandın ne yaparsa yapsın , ne kadar mükemmel olursa olsun sonuç değişmiyor , erkek yapıyor maalesef.. yuvalar yıklıyor çoçuklar perişan oluyor...
bence olay ince ve bakımlı olmalari degil
evdeki kadinin esine vermedigi seyler var
onu disardaki kadinda buluyor
gencken yasamak isteyip te belki yasayamadigi duygular veya yasamis oldugu ama artik yasayamadigi duygular mesela
olay sadece cinsellik te degil bence o kadar basit degil
erkege evlilikte belli bi zaman sonra sadece baba rolu kaliyor
hala cekici bir erkek oldugunu bilmek istiyor hala asik olunabilecek bi erkek oldugunu
ama ailesinde sadece bir baba ve monoton bi iliski mevcut
bazi heyecanlar cekiyor onu disariya
kadinin ince veya bakimli olmasi degil sadece
eve gittiginde cocuk bugun de ateslendi diyen bir kadin var
disarda ise seni cok ozledim diyen....
tabiki bu durum erkekleri asla hakli cikarmaz
esinin ailesi icin yaptigi fedakarliklari gorebilen ve kiymet bile erkekler de var
diger turlusu bence bencillik ve dusuncesizlikten baska birsey degil
aldatacak olan adam aldatır bence her şey bahane ne yani çevrenizde kariyer sahibi ,güzel,alımlı her şeyi 4 4 olup ta aldatılan kadın yok mu? yapacak olan erkeğin her zaman bir bahanesi mutlaka vardır ben karşıdaki kadınlara kızıyorum evli bir adamla ne işiniz var bekarların neslimi tükendi
sana kesinlikle katılıyorum.aldatmak isteyenin hep bir bahanesi vardır.kariyeri olan ve bakımlı olup evini ihmal etmiyenler aldatılmaz mı....sadece bahaneler değişecektir.eğer bir erkekte bu potansiyel varsa milyonlarca bahane üretebilir..aldatacak olan adam aldatır bence her şey bahane ne yani çevrenizde kariyer sahibi ,güzel,alımlı her şeyi 4 4 olup ta aldatılan kadın yok mu? yapacak olan erkeğin her zaman bir bahanesi mutlaka vardır ben karşıdaki kadınlara kızıyorum evli bir adamla ne işiniz var bekarların neslimi tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?