kocanız seyahate gidiyor!!!

Kızlar şehir dışına çıkmayı sanki kötü bir yere gitme gibi neden algılıyorsunuz ki. Adam ekmek parası için gidiyorsa bunda ne kötülük var anlamadım. Korkunuz aldatılma ise o her yerde yaşanır. Bunu da görüyor ve üzülüyoruz. MSN aldatmaları gibi.

Eskiden Kiskançliktan Istemezdim,şimdi De özlediğim Için Istemem Bensiz Bi Yere Gitmesini...mesela Bu Sabah Antalyaya Gitti,ama şimdi Dönüyo:))kalmayacakmiş,yuppiiiiii....evlenince Insan Daha Bi Rahatliyo,akli Aldatilmada Falan Değil De Sağ Salim Kazasiz Belasiz Evine Dönmesinde Oluyo.en Azindan Ben Bööle Oldum,olmuşum.

Kızlar şehir dışına çıkmayı sanki kötü bir yere gitme gibi neden algılıyorsunuz ki. Adam ekmek parası için gidiyorsa bunda ne kötülük var anlamadım. Korkunuz aldatılma ise o her yerde yaşanır. Bunu da görüyor ve üzülüyoruz. MSN aldatmaları gibi.
esram sana katılıyorum.benim eşim senelerce iş gezisine gitti.çok uzun zaman eve gelemediği oldu. benim gitme imkanım yoktu çünkü şantiyede kalıyorlardı.o süre içinde aldatıp aldatmadığını tabiiki bilemem.ama hiç hissetmedim.eğer içinde varsa yapmak isteyen bunu heryerde yapar.

benim eşim maalesef sürekli gidiyor...
daha çok yurt içi seyahatleri oluyor ve bir kaç gün sürebiliyor bazen bir hafta...
hiç bir şey yapmamıyorum açıkcası, işi bunu gerektiriyor...

Haftaya yine gidiyor baska bir ülkeye:KK43: iki gece kalicak ama yinede bana cok uzun geliyor simdiden..

7,5 aylik hamileyim ve yalniz kalicam evimde.,sIkIcI bir durum ama napiim alistim artik.isyan etme hakkim

yok,isini bilerek evlendim..

Evlenmeden önce çok sık gidiyordu.
Çok üzülüyordum çok ağlıyordum.senağlama
Hatta düğünümüze 1.5 ay kala iş için başka bir şehre gitti yine
1 ay kaldı geldi 1-2 gün durup yine gitti.
Düğüne 3 gün vardı anca gelebildi.
Yeni evliyken de çok gitti.
Allahtan bu ara pek seyahat olmuyo.
Ama benim derdim kıskançlık falan değildi.
Çok özlüyordum ve yalnızlığı da hiç sevmiyorum.
Ama yine giderse de yapacak bir şey yok.
Gitmeme gibi bi lüksü yok malesef.
Hatta bu aralar dua ediyorum istanbulda toplantı olsun diye
O zaman beni de götürecek
O toplantıdayken ben çok sevdiğim birinin yanında olucamkaydirigubbakcemile3

yaptığı işi ve ne kadar süreceğini bildiğim için sorun değil.ama süre uzarsa karşısında beni bulur bunu da iyi bilir

X