kocanız seyahate gidiyor!!!

bir günlüğüne gidicekse sorun olmaz..sabahtan akşama kadar zaten vakit bi şekilde geçer...ama 2.gün kalacaksa mutlaka 2 kişilik yer ayarlaması gerekiyor...çünkü bende takılıyorum peşine...o nereye ben oraya.....

Benim eşim 10 aylık flört dönemimizde tam 5 defa yurt dışına çıktı hem de en kısa seyahati 25 günlüktü. Çok zor olmuştu ama Yaradan sabrını veriyor işte!!!

Evlenirken de kendimi hazırlamıştım tekrar yurt dışına çıkabilir diye. Allahıma şükürler olsun işleri yoluna girdi hiç çıkmadı ama heran yine çıkabilir. Özellikle benim gibi yabancı bir şirkette çalışan bir eşiniz varsa bu tür seyahatlere hep hazırlıklı olmalısınız kızlar!!!!!

Evet benim eşimde devamlı şehir dışı yurt dışı gezerdi işi dolayısııla.
Tabii bende bir dönem devamlı şehir dışındaydım. O nedenle biz biraz alışkınız. Eşim Ankara'dan beni Konya'ya görmeye gelirdi. yada ben Kahramanmaraş o Adana' da, yakın bi yerlerde buluşurduk.:))

Dedimya biz alışkınız, birbirimizi özlemek haricinde pek bir şey hissetmiyorduk. Birazda kafa dinliyorduk işte:)
Hatta bir süreliğine ayrı kalmak ilişkilere ayrı bir tat veriyor bence.

yok ya katlanamam sanirim,kimbilir nasil ortamlar,kurtlarmi var kuslarmi var mutlaka bilmem görmem lazim:) öyle güvenipte 1-2 ayligina hic biyere gönderemem ben.. tabii gercekten mecburii isee bende kesin takilirim pesine.. cikssss olmaz ya olmaz istee...

eşim dıılde bu hafta sonu benım cıkmam gerekıyo :KK43:
şimdiden ozlemeye basladım ustelık en az 5 gun gıbı gorunuyo :KK43:
kızlaar tesellıye ıhtıyacım var :KK43:(

senağlama ben 8 aylık evliyim eşim evlenmeden öncede karadenize seyahate giderdi.Ama ben evlendikten sonra bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.Evlendikten 15 gün sonra 15 günlüğüne gitti ve bende anneme tabiki...Bu durum böyle 5-6 ay kadar sürdü.Evim neresi şaşırdım.Depresyona girdim.Tam kötüleşmeden allahtan işten ayrıldı.Şİmdiki işinde seyahate gitmiyor.Gitsede belki 1 kere gider.Oda tadı tuzu olur herhalde.Ama berbat bir durum.Allah yardım etsin herkese...:teselli:

sinir olurum valla ben anlamam öyle seyahatten felan benide götürecek gittiği yere bensiz adım atamaz şuan askerde bıraksalar bende onla askerlik yapıcam valla kızlar erkekleri öyle yanlız biyere göndermeye gelmez erkek milleti bu:eek:klava:

eşim işinden dolayı zaman zaman seyahate çıkıyor,ilk zamanlar resmen ona küsüyordum,hüzünleniyor ve kendimi kötü hissediyordum.gittiği an özlemeye başlıyordum bir de tabi kıskanıyordum onu.Ama sonraları hafifledi bu durumlarım,telefonda yada nette sanki hala çıkıyor gibi birbirimize kurlar yapmaya başladık.Onu tanıdığım ilk zamanlara döndüm kıskançlık ve hüzün yerini heyecan ve isteğe bıraktı.

sinir olurum valla ben anlamam öyle seyahatten felan benide götürecek gittiği yere bensiz adım atamaz şuan askerde bıraksalar bende onla askerlik yapıcam valla kızlar erkekleri öyle yanlız biyere göndermeye gelmez erkek milleti bu:eek:klava:

siddetle katiliyorum canim :)

benim eşimde iş için antalyaya gidiyor karnım burnum da ben ne yapam bir keresinde oglum hastalanmıştı birkeresindede sünnetiitn ertesi gitti zor valla seyehat

X