Güzel kardeşim sen arıyorsun da o niye aramasın velev ki senin ki uzak bile olsa...Eşim hergün babasını annesini görse bile her akşam mutlaka telefonla arar,uzuuun bi muhabbet eder, bize mesafe olarak çok yakın oturuyorlar, yani şehirdışı falan değil, bize sık sık gelirler, biz de sık sık gideriz onlara ama ben bu durumdan sıkılıyorum ve eşim de bu konuda beni anlamıyor. Sözkonusu ailesi olunca onunla tartışmaya giremem, o zaman onu karşıma almış oluyorum.
Her akşam aramasına da kıl oluyorum işte...Tamam ben de hemen hemen hergün annemle konuşuyorum ama o şehirdışında sonuçta.
Ailesie düşkün olmasını sorun etmezdim ama her adımını anlatan her şeyden haberdar eden eş istemezdim ailesi bile olsa bizim özelimiz olmalı herşeyi paylaşmamalı.
arkadaşım seninkinde ne varki bizimkiler hergün bizde ayriyeten benim eşim attığı her adımda tekmil verir çok afedersiniz tuvalete giderken bile anasına danışır haline şükret bence ayrıca bu yalnızca benim eşim için geçerli değil maalesef bende tekmil veriyorum kaynanama ayrıcada ondan nefret ediyorum kim ne derse desin yaşayan bilir
Bence problem edilecek, dert edininilecek bir durum yok ortada.
Ne güzel aile bağları bu denli kuvvetli bir eşiniz var.
Nedir bu rahatsızlık anlamdım. Tahammül sınırlarımızı
bu kadar dar tutarsak hayatta mutlu ve huzurlu olmamız
bir o kadar zorlaşır. Neden hep şikayet edecek şeyler
buluruz ki, şükretmek yerine......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?