Kocandan Nasıl Para İstersinn :)))

mavibiberon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
81
0
İki ev hanımı sohbet ederlerken konu kocalarından açılmış;

- Kocan sana para verir mi?

- Elbette verir canım!

- Nasıl para alırsın kocandan? Söyle de ben de öğreneyim yolunu.

- Çok kolay, sadece arada bir annemin evine döneceğimi söylüyorum.

- Eee?

- Hemen çıkarıp yol parasını veriyor. :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

İki ev hanımı sohbet ederlerken konu kocalarından açılmış;

- Kocan sana para verir mi?

- Elbette verir canım!

- Nasıl para alırsın kocandan? Söyle de ben de öğreneyim yolunu.

- Çok kolay, sadece arada bir annemin evine döneceğimi söylüyorum.

- Eee?

- Hemen çıkarıp yol parasını veriyor. :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bendemi boyle istesem ne :KK60::KK60:

hha :)
ben direk isterim gonlunden ne koparsa diye :KK70: ne diye istiosam hersey ortak kartlar banka hesaplari iste benimdeki baska bi catlaklik .. hatta arabamin torpido goune koy diyorum nedense..

benimde eşim öle tatlım bizimde herşeyimiz ortak zaten hergün düzenli ben sölemesemde bırakır düşünceli kocişim benim ama bırakmazsa ben bu olayı gerçekleştiremm:))) annemlerin ewiyle ewim arası 2 durak kurtuluşu yok bırakacak :KK66: :KK66: :KK66:

benimde eşim öle tatlım bizimde herşeyimiz ortak zaten hergün düzenli ben sölemesemde bırakır düşünceli kocişim benim ama bırakmazsa ben bu olayı gerçekleştiremm:))) annemlerin ewiyle ewim arası 2 durak kurtuluşu yok bırakacak :KK66: :KK66: :KK66:

haha :) gunde ne kadar birakir yani bunun bi dogrusu var mi ?
benim herseyim ortaktir ama istesem en az 200 verir hos bide sorar ne aldin diye :) cunku zaten meyve sebze o alir herseyi o oder alisveriside berbaer yapariz ust bas makyaj dah ane aliosun der gibi yani :) hos hakli adamcagiz ama neyapiim ne gorsem hosuam gidio :0

ya biz kadınlar yokmuyuz ne bulursak ne görürsek alıyoruz valla bizde eşimle bütün alışverişleri birlikte yaparız bi ihtiyaç olduğunda markete gitmek yerine eşime telefon etmek daha kolayımma geliyor bide torb poşemi taşıcam ayoll :KK60: :KK60: :KK60: saece kendi gardolabım makyaj malzemelerim gece gündüz kremlerim nemlendiricilerim vs. vs. kendime harcıyorum bide ben 12 kilo verdim gardolabımı baştan yarattım adeta :))) dayanamıyorum bahanemde kilo vermiş olmam benmkide takılıyor bana 2. gardolabı yaptırcam diye napiim ne görürsem benmde hoşuma gidiyo almadığımda rüyalarıma giriyor giymicek olsam ile onun gardolabımda olması bana huzur veriyor :KK66: :KK66: :KK66: :KK66: :KK66:

tatlım 3 ayda verdim zoranmadım pek 4 lt su içtim kola çok içiyodum tatlı ekmek herşeyden uzak durdum bol bol meyve yedim soda içtim 2 tane ve sonuç 86 kilodan 73 falanım şu anda

ayy harika bende 79oldum yazada duugnum var insallah verebilsem keske.. soyle 65 olmak sityorum haziran 10 a kadar

ekkartlarım var zaten :KK24:hem kredi kartları hemde maaş ekkartı var istememe gerek kalmıyor ama sağolsun zaten yinde bırakır evde bulunsun bankaya gidemem falan diye :KK71:

evet bebeğim kocişlerimizin değerini bilelimmmm ne kocalar var baksana :))) anasınn ewine göndermek için para veriyoooooo :KK47: :KK47:

bana her ay maşını veriyor içinden kendine 200 tl alıyor ona yetiyor :dddd
yani kasa benimm her eksiği bn alırım ama na:nazar:pımm çalışmama o izin vermıyooo:KK52:

X