Kocamla kavgamız

Bende sineye çekmek istemem bu tavrını ama gelde çevreye anlat. sonra araya aileri sokar bir şekilde bir araya getirirler.çocuklar da var elim kolum bağlanıyor
Tamam soksun aileleri devreye, işin ciddiyetinin farkına varmasınin baska yolu var mı?

Sen nasıl bir batağa düştüğünün farkında değilsin. O dangalak kocanın hangi haleti ruhiyeyle seni yataktan kovabilme cesaretini gösterdiğini bilsen şaşarsın. Tavsiyem olabilecek en şiddetli şekilde tepki ver. Sinme, susma, ortalığı karıştır. Bir daha bu şekilde davranamayacağını senin annesi olmadığını ve her davranışına tolerans göstermeyeceğini göster.

Ayrıca, insanlık hali her an cinsellik için hazır olmayabilirsin. Canın istemeyebilir, ağrın sızın olabilir veya sadece adamı istemiyor da olabilirsin. İstemeye istemeye aman laf etmesin, Şimdi kavga gürültü çekemem diyerek yaşadığın cinsel ilişki devlet eli ile yasal tecavüze izin vermektir bunu aklından çıkarma. Nikah cüzdanı sahibi olmak adamın cinsellik için dayatabilecegi, duygusal olarak seni bu anlamda istismar edebilecegi anlamına gelmez.Bu sürekli olan bir şey bile değil! Ben gerçekten çok ofkeliyim.

Farkındayım çok zoruma gidiyor zaten. Görümcem var severim ona ve anneme anlatmak istiyorum çünkü ben ayrı yattıkca suçu bana atar falan ilk ağızdan öğrensinler o halde ?

Bu erkekler acayip çocuklaşıyor istedikleri olmayınca. Özellikle cinsellik olmayınca bambaşka biri oluyorlar.
Teyzemin kocası da teyzem o gün yatmayınca ağlıyormuş beyinleri başka yerde çalışıyor
Ağlamak mı Sinirim bozulur kocam öyle yapsa gülme krizine girerim

Farkındayım çok zoruma gidiyor zaten. Görümcem var severim ona ve anneme anlatmak istiyorum çünkü ben ayrı yattıkca suçu bana atar falan ilk ağızdan öğrensinler o halde ?
Hayır. Gorumcen de olsa et tırnaktan ayrılmaz. Zamanı gelince kardeşi onun tarafını tutar.

Ben olsam, Pazartesi aileyi eve toplar bir çırpıda ben boşanmak istiyorum derim. Cinsellik meselesinden bahsetmem ama yataktan kovuldugunu, tartışma anında kocanın tutumunu, seni incittigini ve artık bu sorumsuz davranışlara değer verilmemeye katlanamadigini soyle.
Milletin geleceğinden kocanın haberi olmasın, bunu sen söyleme. Bir anda işten gelince milleti karşısında görünce şok olsun. Zaten hemen arayıp Mirabel bizi eve çağırdı, bizimle konuşacaklari varmış der kardeşi annesi falan.

O seni arayıp tersleyebilir, onlar gelmeden konuşmayacağım de kapat telefonu.

Sen önceden kendi annene durumu anlat. Aileler araya girsin, iyi bir kulağını çeksinler dangalagin.

Çok pis bir oyun bu ama, restini görüp tamam bosanalim diyebilir çok düşük bir ihtimal de olsa. Çok sağlam bir psikoloji gerek soğuk savaş için, eğer beceremem dersen geri adım atacaksan hiç bu topa girme. Tek atislik kursunun var çünkü. Bizim maksadımız eğer cidden boşanmayı dusunmuyorsan bir süreliğine adamın gardini düşürüp bir daha böyle simarikca davranmasını engellemek ve gerekirse bosanabilecegine inandırmak. Çok net olmalısın bu yüzden, kendin bile inanmalisin oyununa. Yine söylüyorum ben olsam oyun olarak değil gerçeğini yaparım.

Bir de konuyu okuyacak diğer kızlar da bu mesajı görürler. Onlar da bir fikirlerini yazsınlar bakalım. Bu plan uygun mudur değil midir. Akıl akıldan üstündür çünkü ..

Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya, akşam yemeği yapmaya falan kalkma. Sabah anneni ziyaret edip, durumu anlat. Sonra oy kullanmaya git. Onunla karsilasma. Hatta annende kal çocukları alip. Zaten o sırada bu konu da daha çok okunmuş olur.Daha fazla fikir gelir.

Ayyy şaka mı bu ama sorsan kadinlari cinsel obje olarak gormuyorlar. Kaldı ki reddetmemissin bile. Ne yani sürekli istekli olacaksın diye bişey mi varmis.. takma ya kendi bilir cinselligi hayatının anlamı haline getiren o yatsın tek başına işi düşünce geri çağıracak nasıl olsa ..

Kusura bakmayın biraz ağır konuşabilirim.
Beyniyle değil çüküyle düşünen bir adam gibi davranmış.
Umarim tek seferliktir.
Aksi halde cekilcek tip değil.

Sigara içmeye gittiğinde düşünmüş. Dün gecenin üzerine hatasını anlamıştır süslenip beni baştan çıkarır diye beklemiş sizin için bakti hala telefonla oynuyorsunuz çıldırmış.

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var sizin hödük hatır bilmeden pat çat!
Zaten sadece o ise yarıyorsun kismi yataktan kovmaktan beter benim için.

Erkek cinsi işte. İlle bir yerden hayatı zindan edecekler.

Plan güzel ama risk şu ailelerin tutumu ne? Aileler kocandır saçmalama moduna girerse bundan sonra hayatta yola gelmez. Aileler ne diyecek ne yapacak ona göre bu işe girilmeli.

Bence yataktan kovduğu gibi eşyalar toplanmalı kapının önüne koyulup çocukların uyanması beklenmeliydi. Dangoz adam birde uyumuş. Nasılsa birşey olmayacak modunda. O modu ona yedirmek lazım.

Taklit mi yapacaksınız içinizden gelmeyen bir şey için...
Madem öyle yorgun kadını bile canını çektirecek şekilde davransaymış.

Yataktan kovma meselesi çok çok çirkin.
Bilmiyorum telafisi olur mu ama sizin çekineceğiniz bir şey yok. Sert durun haksız olan o.

Eşim olsa beyniyle bir yerleri yer değiştirmiş derdi. Salak adam.

ne kadar onur kırıcı ne kadar iğrenç bir tavır. 364 gün iyimiş ama bu tarz bir gün 364 ü süpürür yok eder bence. benim gururum incindi burdan. çok çirkin çok

Ay şaka gibi adamın acayip zoruna gitmiş adet bitimi beraber olamamak gururu da kırıkmış istemediğini düşünmüş ama verdiği tepkiler çok aşırı

Ben açım diyene ben de tokum denmez. Burda eşiyle problemleri olan birine kendi eşini ovmen o kadar saçma ki

Çok teşekkür ederim cevabınız için.Onun ailesinden bir tek görümcem var yakın. Onu ve kendi ailemi çağırırım konuşulsun
Evden hiç gitmeyi istemiyorum ola ki boşanma durumu ciddileşirse evden giden ben değil o olsun istiyorum.ama gitmezse bende çocukları alıp giderim.
Herkesi çağırıp mevzu böyle deyip ya ben artık burda koltukta yatıp çocuklarım için durcam yada şimdi hepinizin önünde beni boşasın çocuklarımla babama gideceğim minvalinde birşey söylesem olur mu
Tehdit olarak blöf olarakta değil iş boşanmaya gidersede razıyım elbet üzülürüm geçen yıllara ama boyun eymediğim için mutlu olurum en azından

ne kadar onur kırıcı ne kadar iğrenç bir tavır. 364 gün iyimiş ama bu tarz bir gün 364 ü süpürür yok eder bence. benim gururum incindi burdan. çok çirkin çok
Öyle gerçekten.bütün iyi anılarımız çöpe gitti bendede.ağlamaktan başım çatladı.ya burnundan getircem bir şekilde ya da boşanacağız

Yıllar evvel farklı bir kavgadadan aileme gittiğim oldu bu seferde giderdim ama birinin okulu birinin uyku düzeni diye ve konuyu açmaya utandığımdan fevri davranmak istemedim.aileler yuvanın yıkılmaması uğraşacaktır ama bitecek gibide olursa arkamda dururlar

Tamam evlilikte cinsellik önemli de ayı boş geçiriyoruz filan ne biçim laflar böyle ya . Çok haklısın bacım ben olsam benimde bu lafları söyleyen adama tutkum kalmaz
Ya yeni evli de değiliz ayı boş geçirmek tabiri saçma zaten yıllardır karı kocayız.reglim sprielden kaynaklı 8gün sürüyor geriye 20gün kalıyor işte bundan sebep boş geçmeme muhabbeti de

Sen de sallasan kocayı övmeye başlayacak belli.sen de anlamişsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…