- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi Vahsi Kelebek
Tamam soksun aileleri devreye, işin ciddiyetinin farkına varmasınin baska yolu var mı?Bende sineye çekmek istemem bu tavrını ama gelde çevreye anlat. sonra araya aileri sokar bir şekilde bir araya getirirler.çocuklar da var elim kolum bağlanıyor
Evet sinirliyim üzgünüm ben ağlarken o uyudu buraya yazdım işte unutmamak için.artık nasıl olur bilmiyorum inceldiği yerden kopar belkideŞu an eşinize bir sinirle yazdiginizi görüyorum ama yataktan atıldınız bunu yazın bi kenara. Üstelik uçkuru derdine...
Farkındayım çok zoruma gidiyor zaten. Görümcem var severim ona ve anneme anlatmak istiyorum çünkü ben ayrı yattıkca suçu bana atar falan ilk ağızdan öğrensinler o halde ?Tamam soksun aileleri devreye, işin ciddiyetinin farkına varmasınin baska yolu var mı?
Sen nasıl bir batağa düştüğünün farkında değilsin. O dangalak kocanın hangi haleti ruhiyeyle seni yataktan kovabilme cesaretini gösterdiğini bilsen şaşarsın. Tavsiyem olabilecek en şiddetli şekilde tepki ver. Sinme, susma, ortalığı karıştır. Bir daha bu şekilde davranamayacağını senin annesi olmadığını ve her davranışına tolerans göstermeyeceğini göster.
Ayrıca, insanlık hali her an cinsellik için hazır olmayabilirsin. Canın istemeyebilir, ağrın sızın olabilir veya sadece adamı istemiyor da olabilirsin. İstemeye istemeye aman laf etmesin, Şimdi kavga gürültü çekemem diyerek yaşadığın cinsel ilişki devlet eli ile yasal tecavüze izin vermektir bunu aklından çıkarma. Nikah cüzdanı sahibi olmak adamın cinsellik için dayatabilecegi, duygusal olarak seni bu anlamda istismar edebilecegi anlamına gelmez.Bu sürekli olan bir şey bile değil! Ben gerçekten çok ofkeliyim.
Ağlamak mıBu erkekler acayip çocuklaşıyor istedikleri olmayınca. Özellikle cinsellik olmayınca bambaşka biri oluyorlar.
Teyzemin kocası da teyzem o gün yatmayınca ağlıyormuşbeyinleri başka yerde çalışıyor
Hayır. Gorumcen de olsa et tırnaktan ayrılmaz. Zamanı gelince kardeşi onun tarafını tutar.Farkındayım çok zoruma gidiyor zaten. Görümcem var severim ona ve anneme anlatmak istiyorum çünkü ben ayrı yattıkca suçu bana atar falan ilk ağızdan öğrensinler o halde ?
Ayyy şaka mı buCanım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.
konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..
Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.
Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
Plan güzel ama risk şu ailelerin tutumu ne? Aileler kocandır saçmalama moduna girerse bundan sonra hayatta yola gelmez. Aileler ne diyecek ne yapacak ona göre bu işe girilmeli.Hayır. Gorumcen de olsa et tırnaktan ayrılmaz. Zamanı gelince kardeşi onun tarafını tutar.
Ben olsam, Pazartesi aileyi eve toplar bir çırpıda ben boşanmak istiyorum derim. Cinsellik meselesinden bahsetmem ama yataktan kovuldugunu, tartışma anında kocanın tutumunu, seni incittigini ve artık bu sorumsuz davranışlara değer verilmemeye katlanamadigini soyle.
Milletin geleceğinden kocanın haberi olmasın, bunu sen söyleme. Bir anda işten gelince milleti karşısında görünce şok olsun. Zaten hemen arayıp Mirabel bizi eve çağırdı, bizimle konuşacaklari varmış der kardeşi annesi falan.
O seni arayıp tersleyebilir, onlar gelmeden konuşmayacağım de kapat telefonu.
Sen önceden kendi annene durumu anlat. Aileler araya girsin, iyi bir kulağını çeksinler dangalagin.
Çok pis bir oyun bu ama, restini görüp tamam bosanalim diyebilir çok düşük bir ihtimal de olsa. Çok sağlam bir psikoloji gerek soğuk savaş için, eğer beceremem dersen geri adım atacaksan hiç bu topa girme. Tek atislik kursunun var çünkü. Bizim maksadımız eğer cidden boşanmayı dusunmuyorsan bir süreliğine adamın gardini düşürüp bir daha böyle simarikca davranmasını engellemek ve gerekirse bosanabilecegine inandırmak. Çok net olmalısın bu yüzden, kendin bile inanmalisin oyununa. Yine söylüyorum ben olsam oyun olarak değil gerçeğini yaparım.
Bir de konuyu okuyacak diğer kızlar da bu mesajı görürler. Onlar da bir fikirlerini yazsınlar bakalım. Bu plan uygun mudur değil midir. Akıl akıldan üstündür çünkü ..
Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya, akşam yemeği yapmaya falan kalkma. Sabah anneni ziyaret edip, durumu anlat. Sonra oy kullanmaya git. Onunla karsilasma. Hatta annende kal çocukları alip. Zaten o sırada bu konu da daha çok okunmuş olur.Daha fazla fikir gelir.
ne kadar onur kırıcı ne kadar iğrenç bir tavır. 364 gün iyimiş ama bu tarz bir gün 364 ü süpürür yok eder bence. benim gururum incindi burdan. çok çirkin çokCanım acıyor. Saatlerdir ağlıyorum.
Kocam olacak yontulmamiş adamla boş sebeplerden kavga etmekten bıktım.
konuya gireyim.9yıllık evliyiz. klişe olacak biliyorum ama normalde iyi bir evliliğimiz var çok iyi bir koca gibi görünür.beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi gezmeyi tozmayı severiz özel günleri es geçmez kutlar muhakkak,ama yılda bir falan öyle bir kavga ederiz kalbimi paramparça eder.hayatıma anlam katan biriyken içine eden bir adam olur gözümde..
Affınıza sığınarak yatak ilişkimizinde iyi olduğunu söylebilirim,( mesele burdan çıktığı çıktığı için yazıyorum kusura bakmayın.) Her ilişkimizin tutkulu bir şekilde olmasını ister ki çoğunlukla öyledir zaten. Nadiren çocukların bebekliğinde yorgunluktan isteksiz olmuşumdur.
Geçtiğimiz pazartesi reglim bitti sabırsızlıkla o günü bekliyordu. pazartesi aynı zamanda diyete ve spora başladım gece haliyle yorgun ve uykuluydum ama onuda reddetmek istemedim başlarken sadece biraz ölü gibiyim dedim.tripli tripli başlamadan uyudu .sabah oldu gerginliği üstünde.bende "her defasında böyle yapıyorsun birlikte olmak istiyorsun reddetmiyorum istekli görünmediğim için kızıyorsun istek içten gelen bişey o günkü modumuza göre değişiyor sen böyle yaptıkça isteğim hiç kalmıyor falan" dedim oda senin yüzünden ay boş geçiyor dedi.sustuk küsmedikte neyse bir iki gün geçti beraber yemek yedik beğendin mi diye soruyorum güzel olmuş zaten sadece ona yarıyorsun başka bir işe yaramıyorsun diyor.ya böyle konuşup beni soğutup nasıl senle tutkuyla sevişeyim be adam.git ne yaparsan yap dedim böylece küstük gibi ama gün içinde o işteyken ben mesaj attım çocuklarla ilgili falan ama buz yani.
Neyse eve geldi konuşmadık yatmaya gitti bende birkaç saat sonra girdim yatağa uyandı sigara içti geldi sonra üstümdeki örtüyü kaldırıp başladı beni yataktan kovmaya ya saçmalama diyorum git yanımda yatma koltukta yat diyor .başta şaka sandm ben gitmem burası benimde yatağım sen git koltukta yat dedim. ama o kadar ciddi beni yataktan atmaya çalışıyor ki çık diye bağırıyor yastığımı aldım bağırdım bugünü unutmayacağım dedim.hala konşuyor bana senin yanına bırakmayacağım falan diyor sen anca telefonla oyna diyor.
Şuan koltukta yatıyorum hiç gitmemde yatağa ama o kadar bilenip çirkinleşcek kesin.
Şuan ondan o kadar çok kurtulmak istiyorum ki keşke öyle bir şansım olsa
Ben açım diyene ben de tokum denmez. Burda eşiyle problemleri olan birine kendi eşini ovmen o kadar saçma kiKonunu okuyunca.Rabbim çok şükür ne güzel bir adamla evliyim. Daha dün sabah adama yaa içimden gelmiyor dedim. İlerleyen saatlerde ne vardı sanki azcık yanaşaydın dedi cilveleşti. O kadar saygılı ki. Çok şükür Rabbime.
Senin eşime ne demeli bilmiyorum köteği eksik.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Onun ailesinden bir tek görümcem var yakın. Onu ve kendi ailemi çağırırım konuşulsunHayır. Gorumcen de olsa et tırnaktan ayrılmaz. Zamanı gelince kardeşi onun tarafını tutar.
Ben olsam, Pazartesi aileyi eve toplar bir çırpıda ben boşanmak istiyorum derim. Cinsellik meselesinden bahsetmem ama yataktan kovuldugunu, tartışma anında kocanın tutumunu, seni incittigini ve artık bu sorumsuz davranışlara değer verilmemeye katlanamadigini soyle.
Milletin geleceğinden kocanın haberi olmasın, bunu sen söyleme. Bir anda işten gelince milleti karşısında görünce şok olsun. Zaten hemen arayıp Mirabel bizi eve çağırdı, bizimle konuşacaklari varmış der kardeşi annesi falan.
O seni arayıp tersleyebilir, onlar gelmeden konuşmayacağım de kapat telefonu.
Sen önceden kendi annene durumu anlat. Aileler araya girsin, iyi bir kulağını çeksinler dangalagin.
Çok pis bir oyun bu ama, restini görüp tamam bosanalim diyebilir çok düşük bir ihtimal de olsa. Çok sağlam bir psikoloji gerek soğuk savaş için, eğer beceremem dersen geri adım atacaksan hiç bu topa girme. Tek atislik kursunun var çünkü. Bizim maksadımız eğer cidden boşanmayı dusunmuyorsan bir süreliğine adamın gardini düşürüp bir daha böyle simarikca davranmasını engellemek ve gerekirse bosanabilecegine inandırmak. Çok net olmalısın bu yüzden, kendin bile inanmalisin oyununa. Yine söylüyorum ben olsam oyun olarak değil gerçeğini yaparım.
Bir de konuyu okuyacak diğer kızlar da bu mesajı görürler. Onlar da bir fikirlerini yazsınlar bakalım. Bu plan uygun mudur değil midir. Akıl akıldan üstündür çünkü ..
Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya, akşam yemeği yapmaya falan kalkma. Sabah anneni ziyaret edip, durumu anlat. Sonra oy kullanmaya git. Onunla karsilasma. Hatta annende kal çocukları alip. Zaten o sırada bu konu da daha çok okunmuş olur.Daha fazla fikir gelir.
Öyle gerçekten.bütün iyi anılarımız çöpe gitti bendede.ağlamaktan başım çatladı.ya burnundan getircem bir şekilde ya da boşanacağızne kadar onur kırıcı ne kadar iğrenç bir tavır. 364 gün iyimiş ama bu tarz bir gün 364 ü süpürür yok eder bence. benim gururum incindi burdan. çok çirkin çok
Yıllar evvel farklı bir kavgadadan aileme gittiğim oldu bu seferde giderdim ama birinin okulu birinin uyku düzeni diye ve konuyu açmaya utandığımdan fevri davranmak istemedim.aileler yuvanın yıkılmaması uğraşacaktır ama bitecek gibide olursa arkamda dururlarPlan güzel ama risk şu ailelerin tutumu ne? Aileler kocandır saçmalama moduna girerse bundan sonra hayatta yola gelmez. Aileler ne diyecek ne yapacak ona göre bu işe girilmeli.
Bence yataktan kovduğu gibi eşyalar toplanmalı kapının önüne koyulup çocukların uyanması beklenmeliydi. Dangoz adam birde uyumuş. Nasılsa birşey olmayacak modunda. O modu ona yedirmek lazım.
Ya yeni evli de değiliz ayı boş geçirmek tabiri saçma zaten yıllardır karı kocayız.reglim sprielden kaynaklı 8gün sürüyor geriye 20gün kalıyor işte bundan sebep boş geçmeme muhabbeti deTamam evlilikte cinsellik önemli de ayı boş geçiriyoruz filan ne biçim laflar böyle ya . Çok haklısın bacım ben olsam benimde bu lafları söyleyen adama tutkum kalmaz
Sen de sallasan kocayı övmeye başlayacak belli.sen de anlamişsınBacim kk.nin bana ogrettigi kari koca arasina girilmezmis. Bak normalde mutlu mesut evliligimiz var yazmissin. Giriste kocana sallamissin belli ki biraz bizim de sallamamizi istiyorsun. Kendini de bizi de kandirma gerek yok. Git yat uyu sabaha bisiyin kalmaz.